Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım benim sendende Allah razı olsun..
ama yinede tedaviniz zayıf bence..
proxseed,largınıne,omega 3,gınseng,incir kürü yada e vitamini desteği
nohut ,yeşillik,keçiboynuzu tozu ,kürü...fındık badem

biliyorsun sende bunları...demekki bunlarıda yapsan

Canımsın. Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun. Bende hep dua ediyorum sırf kendime değil hepinize . Allah kabul eder inşallah. bu arada ben meryem süresi 3 adet okumuştum adet oldum, bugün temizim. cumayada az kaldı 10 adet almıştım. inşallah yetiştiririm. ama akşamları bir tane okuyabiliyorum geç gitiğim için eve. haftasonuda eklenirse bitirebiliirm . Kızlar pazartesiye kadar olsun nolur. adet girmeseydi bitiirdim kesin.

evet canım haklısın bütün bu saydıklarınada başlıycam bunları yapmadan böyle arttığına göre birde yapsam dediğin gibi maşallah nasıl artar bu ginsengi eczanelerden bulabilirmiyim canım ya bide bu ginseng türlerini duymuştum hangisini alıcam kore ginsengi felan diye bişeyler duymuştum bu arada yardımın için çok sağol canım rabbim seninde bebişini kucağına hayırlı bi şekilde almayı nasip etsin vatana millete hayırlı bi evlat olur inşallah

iyi kötü bişeyler kullanıyoruz. keçiboynuzu kürünü çok düzenli kullandık mesela. ama ilaçları düzenli kullanamadık. (proxeed, ginseng, ginko biloba, arusütü polen, balık yağı). 1 gün içtiyse 2-3 gün içmedi dağınık oldu yani. ama bana haftasonu söz verdi düzenli kullanacam diye. biz 4 aydır düzenli olmasada bişeyler kullandık. o yuzden son durumu görmek istiyorum. ben kötü çıkarsa içmez dedim yani iyi çıksın inşallah onun da güveni artsın. bu benim açımdan çok önemli.

canım biz arısütü bal gınsengli bir karışım kullanmıştık.sanırım kore gınsengı idi alman gereken.eczanelerde vardır tabi..
canom seninde Rabbim gönlünün muradını versin:)

önemli olan yapması..elinden gelen özeni göstersin olmuyorsa yine olmasın..
ama bişeyler yapmak tek taraflı olmuyor çok yıpratıcı zaten birde üstüne yemem içmem dahada zorlaştırıyor..
hepimiz yaşadık...
Rabbim eşinin içine versin inşallah tez vakitte güzel sonuçlar alın....

İnşallah canım Allah razı olsun teşekkür ederim. Bakalım bizde elimizden geleni yapacaz, sabredecez. ben bir taraftanda tüp bebk raporu çıkarayım diyorum. Çapadan randevu alacam. o da bir yol sonuçta. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla.

canım siz kaç yıllık evlisiniz yaşlarınız kaç,ne kadar dır uğraşıyorsunuz

canım siz kaç yıllık evlisiniz yaşlarınız kaç,ne kadar dır uğraşıyorsunuz

Canım biz 3,5 senelik evliyiz. yaşlarımız 33 3 senedir uğraşıyoruz. temmuzda negatif tüp denememiz oldu. ağustostan beridir de yaklaşık 4 aydır kür ve vitaminler kullanmaya çalışıyoruz. tüp bebekte sperm sayımız 3 milyondu ama hareket toplamda %55 , morfoloji ise %4 tü. benim hormon değerlerim çok güzel olmasına karşın sadece 4 tane yumurtam oldu (moralim çok bozuktu o etkiledimi bilmem. ben rahim filmi ve hertürlü tahlil de pek olumsuz bişeyim çıkmadı. sadece 2 cmlik rahim ağzımda polipim var. ondanda perşembe günü kurtıulacam aynı zamanda histereskopi olacam. eşim hiç üroloğa gitmedi. ama gidecek inşallah :) onun hormon değerlerinde bir sorun yok (fsh, lh testesteron) ama küçükken inmemiş testisten ameliyat olduğu için sayı düşük . kaan beyey mail atmıştım. dna hasar testi yaptırın dedi. hormonlara iyi dedi.

slm kızlar okumadınızmı dua ları geçmişe bakamadım daaaa
çakırın hepinize slmı var yarın transferi var hepimiz dua edelimmmm inş bebişleri tutunur

slm kızlar okumadınızmı dua ları geçmişe bakamadım daaaa
çakırın hepinize slmı var yarın transferi var hepimiz dua edelimmmm inş bebişleri tutunur

Hoşgeldin canım. Çakırın Allah yardımcısı olsun. İnşallah transferi çok güzel olur. annesine sıkı sıkı tutunur. Rabbim yüzünü güldürsün.

anladım canım,tüp bebekte moral çok önemli...
niye 4 tane diye sormamışmıydın...
benimde yumurtlamamda ,hormonlarda sorun olmadığı halde,vücudum kist oluşumuna yatkın olduğu için ilaç dozlarını çok iyi ayarlamaları gerekiyordu.her iki denememde de 9 yumurtam olmuştu..
buna rağmen ikinci deneme sonrası rahim göğüs boğaz kist doldu

canım polipindende kurtul bakalım,sonra eşinde bir üroloğa gider.önünüzü daha iyi görürsünüz...
Allah yardımcınız olsun

Onlarda anlam veremediler. aslında baya yüksek dozda ilaç kullandım. değerlerim falan e2 iyiydi ama. krisciğim dediki bence senin o aya mahsus bişeydi. doktor tedaviyi bidahaki aya bırakmalıydı. doktorda tedaviye başladığında sayı az bdahaki ayamı yapsak acaba dedi, ama sonra devam etti sonrasındada pek bir açıklama yapmadı ((((( dediği; bidahakinede düşük çıkarsa demekki yumurtan az, bikereden anlaşılmaz demişti .

işte doktorlar böyle oluyor bizlerde acemiliğimize geliyor ...bişey diyemiyoruz...
neyse 2.denemeyi yaparsan artık daha deneyimlisin...

ayyy canımsın benim çok sevindim ya gidip hemen kan testi yaptırsan çünkü eğer yoksa o 2. çizgi çıkmaz kız beni heyecan sardı sen nasıl dayanıyosun hadi ceylan haberini bekliyoruz bize güzel haber ver

aaaaa bu süper bir haber, hadi inşallah hamilesindir canım. Çok sevindim valla.

KIz ceylan ordaysan ses ver. BUrda ben heyecanlandım senin yerine se nasıl sakin sakin dırıyosun. git kan falan ver. Şöle kulaklarımız güzel bir haber duysun. Hadi canım inşallah hamilesindir. ki öyle düşünüyorum bence hamilesin sennnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…