- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.241
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaarr ben dayanamadım ateşim yüksek çıkınca test yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı geçen sefer o gölge çok çok çok azdı bunda belirgin denilebilir ekin yapma dediya aklıma soktu yaptım valla yasaklar cazip gelirmişya yoksa yapmak gibi bi niyetim yoktu
ayyy canımsın benim çok sevindim ya gidip hemen kan testi yaptırsan çünkü eğer yoksa o 2. çizgi çıkmaz kız beni heyecan sardı sen nasıl dayanıyosun hadi ceylan haberini bekliyoruz bize güzel haber ver
kızlaarr ben dayanamadım ateşim yüksek çıkınca test yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı geçen sefer o gölge çok çok çok azdı bunda belirgin denilebilir ekin yapma dediya aklıma soktu yaptım valla yasaklar cazip gelirmişya yoksa yapmak gibi bi niyetim yoktu
KIz ceylan ordaysan ses ver. BUrda ben heyecanlandım senin yerine se nasıl sakin sakin dırıyosun. git kan falan ver. Şöle kulaklarımız güzel bir haber duysun. Hadi canım inşallah hamilesindir. ki öyle düşünüyorum bence hamilesin sennnnnnn
ceylaaaaan nasıl heyecanlandım bilemessin.çabuk kan testi yaptır.
çooooook sevindim tatlım ya inşallah gerçektir.halay çekelimhep birlikte
ceylan hamilesin kızzzzzzzzzz sen regli günün ne zamandıııı
canım ya hadi hayırlısı bi koşu kan verde şöyle neşemiz yerine gelsin..
ayyy bende çok heyecanlıyım psikolojik olarak galiba kasıklarım agrımaya başladı korkuyorummmm:18::18::18::18:
ceylan hamilesin kızzzzzzzzzz sen regli günün ne zamandıııı
ayy inşallah vardır yaa
ben çatlatma ignesi kullandımya bugün 14 gün falan oldu igneyi yaptıralı 2-3 gün önceki testte 2. çizgi yok denecek kadar azdı çıksa onda çıkardı dimi ignenin etkisi kendimide olacak gibi hissediyorum bugünüde atlatıyımda olmazsam yarına yaptırırım kesin:18::18::18::18::18:
bence de hamilesin gibi geliyor atyeş tablon çok güzel.
yaptıgın test erken gebelik testimi
ayy hani her şey bugüne baglıydıya bugünün ateşi önemliydiya ben gece çok heyecan yaptım çok zor uyudum
çatlatma iğnesinde 12 gün sonra etki kaybolur diye biliyorum ama hayırlısı rabbimden biz hemen git kan ver diyoruz ama senin için nasıl rahat ederse öle yap sevinmek için yarını bekleriz bizde..
canıım sen anlıyodun ateşten ateşim nasıl sence:18::18::18::18::18:
allah iyiligini versin ne testi olacakya gebelik canım presedin yanında gelmişti erken gebelik testi hemde:18::18::18::18:
kaç saat uyudun ki.en az 3 saat uyuduysan ateşin dogrudur.
eşimi aradım götür diye ama bakalım ben seni ararım dedi belkide giderim:26::26::26::26:
ah canım keşke anlasam ben bi kere bile ateş ölçmedim bu güne kadar Ronya buralarda olsa da baksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?