Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iğnenin etkisi dgldir inş çünkü bende 15ve16 gün test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldummmm inşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyyy kızlar ceylan hamile mi? nasıl heyecanlandım anlatamam yaaa :) inşAllah güzel haberlerle gelir de topik şenlenir bu akşam..

iğnenin etkisi dgldir inş çünkü bende 15ve16 gün test yapmıştım silik çıkmıştı sonra adet oldummmm inşş hamilesindirrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaaaaaa

inşallah degildir canım yaa ben 12. gün falan yapmıştım o zaman silik çizgi bile yoktu nerdeyse aynı marka test şimdi silik çıktı:18::18::18::18:

2 buçukta kan verdim 2 buçuk saat sonra çıkar dediler eşim işe gitmeden 5 gibi almaya gidecez bakalım sonucu:18::18::18:

canımmmmm Rabbim hakkınızda hayırlı olanı size nasip etsin, inşAllah güzel haber gelecek :)) Stres yapma dicem ama kim yapmadan dururki :))) senle zaman saycaz desene şimdi..çok heyecanlıyım yaaa..geçmek de bilmez şimdi vakit

ayyy adet olacakmış gidi hissediyorum kendimi çok korkuyoruummm sendede öyle olmuşmuydu:18::18::18::18:

ceylannn tablon bağırıyor bebiş var diyeee oleyyyy
git kan ver
benimde çatlatmadan 14 gün sonra senin dediğin gibi çıkmıştıı

ceylannn tablon bağırıyor bebiş var diyeee oleyyyy
git kan ver
benimde çatlatmadan 14 gün sonra senin dediğin gibi çıkmıştıı

ayyy gerçektenmi ronyam yaaa bugün heyecandan 3 saat uyuyamadım ama verdim kan 5 gibi alacam:18::18::18::18::18:
ay inşallah boşa ümitlenmemişimdir allahım çok korkuyırum ronyaa sende adet olacakmış gibi hissetmiştin dimi kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…