- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.321
delisın kızım senofff uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum
yok yok merak etme her şey yolunda şimdilik
evet yaa bari 6 gibi gelse bende ekin nenesine süpriz yapsam pozitle
az öncede primadan bebegimin ilk hediyesi geldiii
ayyy enes ebesiii çok dua et yaşlıların duası kabul olurmuş
canım inşallah güzel haberlerle gelirim:18::18::18::18:
amiinnnnn
hastaneninmi canım tele gerek yok eşim hazırlansın çıkacaz şimdi:18::18::18::18:kız telefonu yok mu buranın.
kizzz catlakkk seni tebrik ederim bu heyecanla bile stendap yapabiliyorsunya...
hadiii git cabuk sonucu al gel ben nobete gececem butun hastalari koluma alip koridorda halay cekecem senin icin...
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 5 ziyaretçi)
lorkee, gamzelim.66+, ceylan06, antalya2011, eneslena+, göksenin, umud, ekintos, xeda, aleyna84, paptya, Maviikizz, cakir44
ohhh berekete bak
ne kadar hasret kalmısız demekkı guzel seyler duymaya
Toplam 18 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 5 ziyaretçi)
lorkee, gamzelim.66+, ceylan06, antalya2011, eneslena+, göksenin, umud, ekintos, xeda, aleyna84, paptya, Maviikizz, cakir44
ohhh berekete bak
ne kadar hasret kalmısız demekkı guzel seyler duymaya
aynen enesım ınsallah bugun donuım noktası olur da su 2012 ye cogalarak gırerız barivalla öyle oldu lorkem açız aç bu konuda sabahtan beride içimde
biri süpriz yapacak diye bir his var inşallah olur ya dağılsın şu kara bulutlar
saolasın umudum denk gelmedık hakkaten gecmıs olsun dıe yazmıstım ama sen yogunsun gozden kacmıstır muhakkaklorkeee
bu heyecana mutluluga hasret kaldik normal yani...
sen nasilsin canim baban nasil bizim evde pc yok hirsiz goturduya tlf takip etmeye calisiyorum oda cok zor oluyor..
seninlede denk gelemedik
offf uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum
canim sagol oldu bitti iste bunada SUKURLER olsun daha kotusu olabilidi esimde bende evde degildik SUKURLER olsun...bole bile biraktigi huzursuzluk cok kotu karsilassak neler olurdu bilmem...
babanin iyi olmasina sevindim yaslilari kontrol altina almak zor oluyor baban ayaga kalkarsa sasirmam..
sende iyisin
xeda, gamzelim.66, lorkee, umud, paptya, eneslena, Maviikizz, aleyna84, antalya2011, ekintos,
herkezz seni bekliyor ceylannnnnnnnnnnn
ayyy eve geldim delü gibi pc yi açtım
ama sonuç falan yok
ayyy sorma ada yaa
nobete geccem catladim meraktan habire bakiyorum yogun olurda bakamam die
evet yaaaaaaaaaaaa kızlar bende çıkıcammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?