Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mutluluktan havalara uçuyorum. Yaşasınnnnnnnnnn. Allahım sana şükür bu süperrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ceyla kocaman öpüyorum seniii. Canımsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

aylarca bu topicte kızlar ATEŞ ÖLÇÜN dedimmm
ateş hayatta yanıltmaz
ceylanın tablosu bağırıryordu bebeiş var diyeee
darısı tüm arkadaşımlarıma olsunnn

Ekin çok sevinecek bu habere. çıldıracak. en çok o inanmıştı hamile olduğuna. ekin koşşşşş nerdesin. ekinin numarasını bilen arasınnnnn

evet ceylan hemen cıkmadıysan senın ve esının su ankı durumunu ruh ahlını merak edıyorum
en guzelı bu kısmı olsa gerek

ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn öperim seni ahhhh esram duyaydıııııııııı

ayyy var dimi kızlar yaa ignenin etkisi degildir dimiii
bakan kişi hemen arada bi deger kadın dogumcu baksın dedi eşim arabadaydı onu çagırdım ben sonucu görünce doktordan kulaklarıyla duysun diye oda arada dedi salak yaa
ordan başka bi hastaneye gittim eşim resmiydi başka yerin sonucuna bakmazlar normalde resmi olunca baktılar gözün aydın pozitif dedii yarın kadın doguma gel doktoruna göster dedi
ama var dimi kızlar yaaa
tutamıyorum kendimi aglıyorum süreklii

canım arkadaşımmm varrrrrrrrrrrrrrrrr varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Ay canım ya kıyamam sana. Tatlım hamilesin doya doya yaşa bu sevinci. Ağla tabiki azmı uğraştınn..... Öpüyorum ve kutluyorum seni.

hadii inşallahh bilgemm ve çakırda bize müjdeli haberi verir
tabi arada sürprizler olursa çokda güzel olur
ceylannnnnn ayağını sürü peşin sıra çok kişiyi al

kızlarr beta hcg 93,87
Ayyyyyy çok sevindimmmm yupppii, değerinde çooook güzel , hadi hayırlı olsun ceylanım ..
Uuzun süre durgunluktan sonra , patlattın bombayı , arkandan çakır ve ben geliyoooozzzzz bekleeeee bizi :)
Evet Lorke'm bebek sıkıca tutunsun diye , ben ovitrelle kulladım ama hemşireye sordum 2-3 güne geçer dedi ama bide size sorayım dedim ..
Ben 3 tane vurulmuyorum tek doz 1 seferlik başkada vurulmayacağım ..
anlamadığım çatlatma iğnesini niye vurunuyorsun bilgemmmm tutunmayımı etkiliyorrrrrrr:26: sabr et canımmmm az kalmışşşşşşş

Evet canım çatlatma iğnesinin bir faydasıda bebeğim tutunmasını sağlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…