- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.301
çok saolun kızlar allah razı olsun
hastaneden aradılar 7 tane 10 hücreli 1. kalite embiriyom varmış
4 tanede 2. kalite 6 hücreli varmış yarın 5. günün inşallah bu defa rabbim yüzüme güler ve alırım bebeyimi kucağıma
kizlarrr nasilsiniz diyecem ama herkez cok heyecanli farkindayim
ayyy ceylan INSALLAH canim yaaa INSALLAH hamilesindir...RABBIM hayirlisini nasip etsin
10 dakikamı kaldı:18::18:
tamam cnaım hatırladım sen dıyınce saolasınLorkeciğim su1838 diye br arkadaşımız var ya ismini yalnış yazmadıysam o zeynep kamilde tüp bebek raporu çıkardı orda tüp yaotıracak onla konuşabilirsin.
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaarr ben dayanamadım ateşim yüksek çıkınca test yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı geçen sefer o gölge çok çok çok azdı bunda belirgin denilebilir ekin yapma dediya aklıma soktu yaptım valla yasaklar cazip gelirmişya yoksa yapmak gibi bi niyetim yoktu
en geç 5 buçuga gelirim wc ye gidiyom inşallah kötü bi süpriz yoktur heyecanın içine etmem umarım
en geç 5 buçuga gelirim wc ye gidiyom inşallah kötü bi süpriz yoktur heyecanın içine etmem umarım
eda ben kaçar bana mesaj at hemen at ama merak ediyom kızhadi çok durmaaaaaaaaaaaunutulurmuyum hiççç
inşallah ceylen rabbim epimizin yüzünü güldürsünhadi inşallah çakırım yaa
önce ben
sonra bilgem sonrada sen ve beklemede olan tüm arkadaşlarımızdan güzel haberleri alırız inşallah yaa bu aralar hiç mutlu bi haber alamadık
umuuddd
çok heyecanlıyımmm:18::18::18::18::18::18:
tamam cnaım hatırladım sen dıyınce saolasın
ceylaaaann nefes nefese okudum sayfaları atesını gorunce son sayfalarda yazmıstır degerım bu hamıleyım dıye dusunudm hep ama daha haber gelmemıs
ınsallah bu tablonun sonu guzel gıbı gelıyo bana da Ronyamın deıgı gıbı
offf uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum
yok yok merak etme her şey yolunda şimdiliketme durrr ceylan kız her durumda cem yılmazlık yapıyorsunnnn kızzz delüüüüüü heycannn yaptımmmmeve gidemiyormmmmm çatlarım meraktannnnnnnnn
evet yaa bari 6 gibi gelse bende ekin nenesine süpriz yapsam pozitleekin catlamıstır varya sımdı mısafırlerın gozunun ıcıne bakıyodur gıtsınler dıye
offf uzman lorke sendemi aynı fikirdesin yaa ayy beni iyice ateş bastı heyecandan menepozlu teyzelere döndüm
eşime diyorum pozitif çıkıyomuş kan ben orda kalp krizi geçirip ölüyomuşum diyorum
sende arkamdan agıt yakarsın ben hamile bırakmak için yıllarca didindim oldumu şimdi bu diye diyorum
CEYLANIM inşallah sonucun pozitif çıkar çok heycan yaptım bende
telaşeden kocişimi nasıl yolcu ettim bi bilsen bi kovmadığım kaldı
ayyyyyyy yetişemicem sandım nasıl kendimi kastıysam şimdi titremeye başladım
Allah'ım hayırlı sonuçlar çıksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?