Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlarr beta hcg 93,87
ceylan inan çok sevindim allah kucağına almayı nasip etsin inşallah kendine dikkat et

hadii inşallahh bilgemm ve çakırda bize müjdeli haberi verir
tabi arada sürprizler olursa çokda güzel olur
ceylannnnnn ayağını sürü peşin sıra çok kişiyi al
inşallah ronya önce bilge sonra ben sonra eda ve sık sık böyle süprizler inşallah

fatmammmm canım korkma artık doğursanda bişeycik olmaz
alır kucağına evine gelirsinnn
kocaman olmuştur artık bebişinn

Evet ronyam çok şükür artık sıkıntılı zamanları atlattık..
İstediği zaman teşrif edebilir..
Büyüdü canım,şükürler olsun kardeşlerinin sayısı da artıyor maşallah

Fatma'm güzel arkadaşım , maşallah oğluşuna 37. haftayı bitirecek neredeyse ..
Artık endişe etme kocaman olmuştur minik prens ..
Sağlıcakla doğsun inşallah ..

Çok şükür Bilgemmm..
Erken doğum diye diye yine haftasını bekledi miniğim..
Büyümüş teyzesi 2.225 gr olmuş..

Aklım ve dualarım hep seninle canım..
Gelişmeleri takip etmek için baktım test gününü öğrendim..
İnşallah 8 aralık bayramımız olacak tatlım..

EKİNTOS
Seni de çok merak ediyorum canım ama geçmişe baktım bi sıkıntı yok heralde çok şükür..
Çok öpüyorum tatlım..
Allah'a emanet olun..

Kızlar ben bugün (transferin 6 günü) çatlatma iğnesi vurulduğum için artık idrarda gebelik testi yapmamım hiçbir anlamı yok..
9 gün sonra kan tahlilim var , 15. gün sabah oluyor ..
O gün kanımı vereyim , pozitif çıkarsa zaten 2 gün sonra tekrarlanıcak ..
Eğer düşüyorsa o pozitif çatlatma iğnesine ait oluyormuş ama yükseliyorsada kişinin kendiisine ..
Burdan anlıcaz artık durumu .
Lorke'nin dediği gibi 9 günde çarçabuk geçer , bugün bitti zaten kaldı 8 gün :)
Rabbimden hayırlısını diliyorum ..
Bu arada poztifi aldığım gün kan pıhtılaşması için iğneye başlayacağım kızlar ..
Dr heterezigot mutasyonum icin başta coraspin yeterli dedi ama doc dr tüp bebek ihmale gelmez iğne başlayalım dedi , içim rahat etti ama en azından iğne mi kullansaydın acaba demicem ..
Böyle işte kızlar .. Ceylan Kasım ayını kapattı ..Çakır ve ben aralık ayı hamişi ollaım tabi 2 kişi yetmez en az 2-3 kişi daha olsa çok güzel olur :)

Aaaa valla kocaman olmuş işte , ablamın kızıda 2.400 doğdu , yavrucağızım 2.200e düştü ama sarılığı çoktu ..
Ama şimdi görsen dersin ki bumu 2.200 lük kız ..
Koca dötlü bişey :)

Duaların içinde sağol Fatma'm , Rabbime sığındım inşallah hayırlısı ile hepimize nasip eder..

Canım bence de gününden önce test yapma,boşu boşuna stres..
Günler biraz zor geçiyor ama yine de geçip gidiyor işte..
Pıhtılaşma için iğneyi de ihmal etme tatlım ne olur ne olmaz..
Ben de bi sıkıntı olmamasına rağmen 3 ay clexan kullandırttı doktorum..
Bizim bebeklerimiz zor ve kıymetli bebekler..
Sonra şunu da yapsaydım keşke demeyelim..

Evet fatma 2m bende 8 aralıkta gidip kan tahlili vereceğim , bebeğim sıkıca tutunsun diye bugün çatlatma iğnesi vuruldum , günümden önce zaten tahlil yaptırırsam pozitif çıkar iğnenin etkisi ile ve yanıltıcı olur..
Sabır edip beklemekten başka yapavak bişey..
Ömür bitiyor 9 günde biter Allah'ın izni ile..
Pıhtılaşma için iğnemi kesin kes poztifi alınca başlayacağım ta ki doğuma kadar ..
Rabbim yardımcımız olsun inşallah ..Bende senin dediğin gibi iğne kullansamıydım diye düşünmektense kullanmak en iyisi..

Rabbim yardımcın olsun canım..
Emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
Senin gibi yüzü güzel,yüreği güzel,hayırlı,sağlıklı bi evlat nasip etsin inşallah..

allahhh bütün kadınlaraa yardımmm etsin gercektenn hep zorlukları biz göğüslüyoruzz..ceylan hanım sizede hayırlı olsunnn çok sevindiricii gercektenn.allah hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsinn ..darısıda bizeee inşş...

ceylancım, hamile olduğunu öğrenince inan çooook sevindim. Allah tamamına erdirsin. hikayeni bilmeyenler için baştan sona bir anlatır mısın? neler yaşadınız? hangi aşamalrdan geçtiniz? hamileliğe ulaşmak için neler yaptınız hangi kürleri uyguladınız? kaan hocanın hastası mıydınız? anlatacakların hem bizler için umut olcak hem de yol gösterici olacaktır. tekrar tebrik eder, ömrünün sonuna dek bebişinle mutlu mesut bir ömür geçirmenizi dilerim.

sevgilerimle .......

canım fatmam ,sonunda denk geldik..
şükür nerdeyse haftasına geldi senin yaramaz...

Ekintosum,canım şükür kavuşturana
Hep aklımın bi köşesindesin,senden iyi haberler aldığım zaman çok mutlu oluyorum..
Paşam nasıl canım? Bi sıkıntı yok demi?

Evet canım zaten sezaryen olacağı için 38+5 'te alacaktım diyor doktorumuz,çok şükür bişey kalmadı..
Biraz yüreğimizi hoplattı ama canları sağolsun,ne yapalım artık..

arkadaşlar ebnim bir konuda sizlerin tecrübelerinize ihtiyacım olacak. biz yaklaşık 1,5 aydır kaan hocanın hastasıyız. eşimin morfalojisi %1 harket %5, sayı 17-20 milyon civarıydı. dna hasar testinin sonucu %1,6 normal dna ya sahip sperm varmış. kaan hoca bize klomen tedavisi verdi. tedavi öncesi fsh 6 iken bir ay sonra 14 oldu.total testesteron 6,72 çıktı. e2 ise 64,25 çıktı. fsh ve e2 çok yükselmiş. bizim gibi klomen kullanıp sonuçları bu kadar yüksek çıkan oldu mu? sonrasında nasıl bir yol izlendi? benimle paylaşır mısınız? bu durumu daha önce yaşayanlar ne olur yardım edin. sizlerden cevap bekliyorum. sevgiler

enelsalane ve ekintos, sizin benim yazdığım durumla ilgili bilginiz var mı? ceylancım sen de gelince hikayeni baştan sona anlatırsan sevinirm.

canım benim inan o kadar sevindim ki herşeyin yolunda gittiğine....
dualarımdasın...
canım bizde şükürler olsun yolunda gidiyor ...
plasenta aşağıda ama rahim ağzını falan kapalı değil.
ciğer geliştirici iğneyi konuştuk doktorla..şu an için erken doğum riskin yok ki dedi....

canım hiç bir bilgim yok.
bizdede yükseltilmeye çalışıyordu ama küsürat oynuyordu..
kaan hocaya mail gönderdiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…