- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.481
canım bu haftaki dua listesinde ben de varım zaten.10 tane meryem suresini okuyacağım inş. cumaya kadar. bitirince haber veririm. benim kastettiğim diğer liste hamile kalanların listesiydi.
topiği takip ediyorum.genelde akşamları girebiliyorum.gündüzleri işteyim çünkü. ama bir günde o kadar fazla sayfa oluyorki geçmişi bitirmem mümkün değil. akşamları okuyabildiğim kadar okuyorum.
kızlar geçmişi okuyacak kadar saberedemiyorum ceylan hamile değilmi
evet canım.hemde en kalitelisinden
ceylan hamileeeeeeeeee
Ceylanımmmm canım tebrik ederimmm çok sevindimmm. allah kucağına almayı nasip etsinn
Antalya'm insallah hepimiz yasariz bu duyguyu:)
Melis canim hamis listesini ben tuuyorum ,suan cepten giriyorum ,en kisa zamanda eklicem seni oldu mu?
bilgemm, bende en kısa zamanda senden ve çakır arkadaşımızdan hamileyiz haberlerinizi duymak istiyorum.inş. bekliyoruz bu haberi...
35930e Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlaarr ben dayanamadım ateşim yüksek çıkınca test yaptım 2. çizgi gölge gibi çıktı geçen sefer o gölge çok çok çok azdı bunda belirgin denilebilir ekin yapma dediya aklıma soktu yaptım valla yasaklar cazip gelirmişya yoksa yapmak gibi bi niyetim yoktu
aaaa ben seni biliyosun diye aklımda kalmış ayyy diger dostlarım nerde böyle bi günde yaaa gerileeerrrrrrrr çabuk gelin sizin yüzünüzden düşük yapacam şimdi:18::18::18::18:
ekin catlamıstır varya sımdı mısafırlerın gozunun ıcıne bakıyodur gıtsınler dıye
kızlarr beta hcg 93,87
esrayla ekın nerde yaaa ıkısının de telefoınu bırbırınde var ama ıkısıde yok burda
tuh yaaa
ARANDIM ARANDIMDA GİREMEDİM.annemlerde yemeğe kaldı gitsinler diye içimden kovdum durdum valla:)Ekin çok sevinecek bu habere. çıldıracak. en çok o inanmıştı hamile olduğuna. ekin koşşşşş nerdesin. ekinin numarasını bilen arasınnnnn
ekintosss senin yaptığın gibi gözümü kapadım
parmağımı gebiş olmayanların listesinin üzerinde gezdirdim
ve parmağım ekin79 un üstünde durdu
yakında inşallah oda gebişler kervanına katılacak
kızlarr beta hcg 93,87
Ohhhhh bu haber iyi geldi hepimize....
Güzel günlere inşallah
Esram ayrıca sana teşekkür ederim.İnşallah birgünde ben hamileyim diye msjın gelir
sevser avatarındaki kız ne öyle valla gece rüyama girecek...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?