- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.461
ceylan artık hayatına cekı duzen vermen gerekıyo gece hayatını kumarı bırakmalısın
cocugun ıcın yapmalısın bunu
ceylan artık hayatına cekı duzen vermen gerekıyo gece hayatını kumarı bırakmalısın
cocugun ıcın yapmalısın bunu
kızlarr beta hcg 93,87
ekintos, sizin hikayeniz nedir? sen de mutlu sona ulaşmışsın. hamile kaldığın ay erken hamilelik belirtilerin oldu mu? bebğiniz doğal yolla mı geldi? bana da umut olur musun? sizde mi kaan hocanın hastasısınız? nerde oturuyorsunuz?
ceylan çok çok sevindim çok duygulandım allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşlallah sıra sende
dua et bize
bizde o duyguyu tadalım
sevser avatarındaki kız ne öyle valla gece rüyama girecek...:18:
kızlar beni de listenize alır mısınız? sıradaki hamişlerden biri de ben olmak istiyorum. inş bu topiktekiler hepimiz en kısa zamnda mutlu sona erişriz. hepimiz için dua ediyorum.yılbaşına kadar sizlerden mutlu haberler almak istiyorum. hadi birbirimizi sevindirelim
ay lorke okuyunca patlattım kahkahayı:)
ceylannnnnnnnnnn yavrummmm çok sevindim ben bu haberi bügun bekliyordum . Akşam annemlere yemek yapıyorum tel ocağın yanında gözüm onda. veeeeeeeee bi msjjjjjjjj esraaaaaa: ceylan hamileeeeee çokkkk mutlu oldum canım.
Sağlıkla kucakladığın günlere inşallahhhhhh
canım topiğe devamlı gelmen yeterli...
dua olarak meryem suresi okunuyordu en son .cuma günü son.
listeye girip sonra uğramayan arkadaşları siliyoruz...
birde duanın listesi yok.okuyan okuduğunu haber veriyor ekin 79a
canım bu haftaki dua listesinde ben de varım zaten.10 tane meryem suresini okuyacağım inş. cumaya kadar. bitirince haber veririm. benim kastettiğim diğer liste hamile kalanların listesiydi.
topiği takip ediyorum.genelde akşamları girebiliyorum.gündüzleri işteyim çünkü. ama bir günde o kadar fazla sayfa oluyorki geçmişi bitirmem mümkün değil. akşamları okuyabildiğim kadar okuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?