Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ne demek arada bir değer onlara afedersiniz kocaman bir oha demek istiyorum
sen onlara bakma onlar bizim gibi hasret çekmiş olanları anlamazlar
çünkü çoğunlukla kazayla hamile kalmış günü en az 2-3 hafta geçmiş hatta kimi zaman 2-3 aylık olmuş olanların değerleriyle karşılaştıkları için anlamazlar

yaa neymiş onlarrr

iyi akşamlar kızlaaar nasılsınız güzel haberler var sanırım ceylan da hamile yanlış anlamadıysam dimi :)) kızlar bişe sorucam ben yumurtuyorum akıntıdan anladığım kadarıyla, biraz tuhaf oldu kendımı tavuk gıbı hıssettım :) ama şöyle bi sorun var bu yumurtlama akıntısı var ya onun içinde böyle jel gibi kahve rengi akıntı oldu iki kez o ne demek oluyo bileniniz var mı?

Bazen bendede oluyor yumurtlama döneminde olurmuş arada..
boş bırakma bugünleri çalış

biliyorum canım aksilikler üstüste geldi ama inan bundaki hayrı görecez hep birlikte
inşallah önce eşine ve annene sonrada bize müjdeyi vereceksin
Rabbim gönlüne göre versin

ceylan sen otur biz halayaaa
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
senin halayını böle cekecektim sözüm vardı

bende ayrılmaz ikilisiyle çekiyim bari

olabilirim seve seve ama beni kan tutuyo yaparız bişeyler
ayyyyyyyyy eşinin şimdi içi içine sığmıyordur asıl yarın şoku atlatınca görürsün nasıl olduğunu Rabbim daim etsin mutluluğunuzu inşallah

eşin ve annendende allah razı olsun canım inşallah onlarda en kısa zamanda baba ve anneanne olurlar

amin inşallah canım en çokta annem ve babama torun sevgisini yaşatmayı o kadar çok istiyorumki
onlara baktıkça kendimi suçlu gibi hissediyorum

inşallah ttez zamanda bebiş müjdesini verirsin anacığına..
koleksiyonum yok benim hep tek çizgili var

ay inşallah ekinim inşallah
kız sen meraklısınya onlara bakmaya belki pc ye kaydetmişsindir hepsini didiydim
inşallah seninde çift çizgili testini en kısa zamanda göreceğiz ekinim

ayyyy ayyyy valla gözlerim doldu ya Allah okadar büyükki imkansız diye bişey yok işte Allah isteyince oluyor nekadar mutluyum anlatamam darısı hepinizin başına hepimiz bu yollardan geçtik bazılarımız yolun başında sevindiler bazılarımız ortalarında ama ayyy neyazağımı bilemiyorum çok mutlu oldum ::

ceylancım sen ne kadar zamandır bebek bekliyordun ve eşinde varikosel falan var mıydı ?

canım ben 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır istiyoduk tam 1 yıl önce bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu ayda klomenle takip yaptırdım ve preseed kullandım işte böyle

inanamıyorum evet pek aglamam ama aglayıncada zor sustum vallaa
nasıl geçecek bende merak ediyorum

ben 5 ayıma kadar şokumu atlatamadım düşün ilk günümü hatırlıyomusun sen hamilesin diyodunuz hayır olamam hayır hayır :)))) güzel mutluluk ya sağlıkla geçir hamileliğini ceylanım ilk 3 ay sürekli dinlen zaten

kızlar ceymi doğum yaptı artık çünkü cuma doğumum var demişti kendisinden haber alamadık ama listede bekliyoruz çünkü sıra bende :18::18:

ya ekın sorma eşime dedim gel cocuk yapalım dıye cok yorgunum dedı bugun kaldı ama pazar aksamı calısmıstık ben gun asırı yapmaya calısıyorum ah bıde su erkekler yorgun olmasa :) sizde gun asırı mı yapıyosunuz yoksa ben abartıyor muyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…