Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben 3 buçuk yıllık evliyim 2 buçuk yıldır istiyoduk tam 1 yıl önce bu ay eşim varikosel ameliyatı olmuştu bu ayda klomenle takip yaptırdım ve preseed kullandım işte böyle

ay ne kadar sevındım anlatamam,çok güzel bı duygudur emınım inşallah saglıklı bı sekılde dunyaya gelir,darısı bize :)benım esımde bı ay once amelıyat oldu varıkoselden bakalım ne kadar bekleyecegız ınsallah cok beklemeyız :)

pamuk ben seni ve fatmayı dün gibi hatırlıyorum ozaman topiğin gizli hayranıydım ziyaretçi olarak okuyordum
sizden sonra ben varmışım meğer
insan ne zaman olacağını bilemiyor
Allah isteyince oluyor
bak bugün yarın doğuracaksınız
zaman geçmiyor gibi elbette geçiyorda nasıl geçiyor
Allah bir çırpıda kurtarsın oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

canımsın yaaaaa
geriye baktığımda ne çabuk geçti diyorum bende tabi dün gibiydi senide ben çok iyi hatırlıyorum tatlım güzel dileklerin için tşk ederim aminnnnnnn diyorum buaralar günler geçmiyo son günlerim ya bana hiç geçmiyo sürekli aklımda doğum stresi hatta bu gece hiç uyuyamadım sabaha kadar sezaryan olmuşum kalkıp kalkıp dikişlerim ağrıdımı diye bakıyodum sonra kendime geliyorum Allah ım şükürler olsun rüyamış sonra bidaha kabus böylece sabahı ettim Allah hepimizi kurtarsın canım

ben bugun cok mutlu oldum
canım arkadasım sevınce boguldu
rabbım bu gusel ve mutlu gununu hep daım edıp saglıklı mutlu huzurlu ve sorunsuz bır gebelık yasatıp
saglıklan kucagına alsın ınsallah
dılerım suan sonuc bekleyen BILGEM vede CAKIRIMADA böle mutlulukları yasatır
adetı gelecek olanlar gelmez ınsallah
dılerım her gunumuz böle sen sakrak
bol hamıs haberlerı olur ınsallah
ve dılerımmmmmmmmm rabbım hepımıze herseyın hayırlısını verıp hayırlı zamnda hayırlı seyler yasamayı nasp etsın ınsallah

muharrem ayının acılısıydı ceylanımn melegı
bu ay gıbı bereketıylen gelsın ınsallah
bol rızk ve huzur getrsın herkeseeeeeee

pamugumuda fatmamıda br cırpıda kurtarsın agrısız sancısız acısız bır sekılde

tum muhammed ummetıne ıcı sıra burdakı arkadslarıma ve bana bu tarıfı ımkansız duyguyu yasatsın en kısa zamnda ınsallah.....

bugun gun boyu cok agladım,uzun bır sureden sonra kafayı cocugum olmıcakmı sorusuna taktım.nete grdım ve enesım ceylan hamıle dıyınce yemın ederım bısı yazamadm ,ellerım tıtredı heyecandan
hem buraya hem ekıne yazdım.....bugun benım en mutlu gunlerımden bırı

Allah yardımcın olsun pamuk
bir avazda kurtulursun inşallah

aminnnnnnnnnnnn birtanem Allah sanada en yakın zamanda bu güzel mutluluğu nasip etsin dualarım seninle sizlerleee

ben cıkıorum
ceylanım basta olmak uzere hepınızı opuyorummmmmmmmmm
ve cok sevıyorummmmmmmmm
rabbıme emnt olu ınsallahhh

CEYLANNNNNNNNNN annen haklı bence bıraz uzak dur ve dıkkat et uzanmalısın

2 gundur cok umutsuzum
sankı hayal gıbı gelıor hersey :44:

burada hepimiz aynıydık birgün hamile olacağımızı düşenemiyorduk bak o listede doğum yapan herkes inandı ve Allah da nasip etti hayatım hiçbirzaman umudunu kırma bak göreceksin sende yaşayacaksın bu güzelliği Allah nasip edecek inan buna

ben seni takip ediyorum doğumdan sonra boşyere korkmuşum diye anlatacağın günü bekliyorum
yeterki herşey yolunda gitsin ne kadar zor olsa bile sonu güzel olacak yavrun kucağında olacak
bol bol dua et Allah yardımcın olsun

canım esraamm darısı en kısa zamanda en hayırlısıylan senin olsun inşallah yüregi güzel arkadaşım benim seni çok seviyorum

inşallah doğumum çok güzel geçer ve buraya gelir anlatırım evet canım zaten sonu güzel olduğu için sabrediyorum sanada az kaldı bak Allah senide kurtarsın hayatım öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…