- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.801
ayyyy inşallah bilgem yaaa seni saymıyorum bile artık alahım ebiş ver diye sanki var gibi hissediyorum
hayır canım yaa hala inanamıyorumki heyecanla ateşimi ölçüyorum wc ye girince kafam nerdeyse bacaklarımın arasına sıkışacak kanama olacakmı korkusuyla
gelene gidene selammm veriyon hee kırmızı halı falanda seriyonmu hamişlik belirtileri yaşayanlara
sagol canım darısı sana inşallah saglıklı sıhhatli kucagına almayı nasip etsin rabbim inşallah 2. çizgi çıktı ama ben hala ümitsizce çatlatma ignesine baglamıştım onu digeri hangi sevinç canım yaaa :26::26::26::26:ayy inşallah olacam kızzz
ceylancım senin şerefine degişi degişik isimler geliyor
topik doldu taştı.
kafan sıkışmasın canım.rahatla artık biraz
ooo sen bi kal hepimiz el birligiyle sereriz merak etme
bende diyodum uzun zamandır hamiş haberi almıyoruz biri bombayı patlatacak ama kim diyodum kendimin olacagı hiç aklımın ucundan geçmiyodu nedenseevet yaa hiç uyuyamadım gece zar zor uyudum sabah eşim geldi yattı sonra telim çaldı ateşimi ölçtüm yüksek ççıktı sevinçten yine uyuyamadım 8 buçuga kadar döndüm durdum sonunda dayanamadım kalktım
evet farkettim canım sen benim bebeemin ismini duydunmu bakiyiimmm
yarın rahatlar ancak benim kafa:26::26::26:
çok sağol canım benim aminn ama sen 2. çizgiyi yazınca ben zaten kesin hamile gözüyle baktım sana ama inan bu haber bizi çok mutlu etti inşallah yakında kalp atışlarınıda duyarsında işte ozaman kesin inanırsın öteki haber canım biz test yaptırdık sayımız yükselmiş ona seviniyodum birde canım sizin hareket kaçtı
inşallah inşallah inşallah.ben de yarın histereskopi olacam bakalım. bu arad bişey dikkatimi çekti butterfly hamile baş hari b, ceylan hamile baş harfi c, alfabetik sıraylamı gidiyoz ne. c d yok galiba. ekin demi sıra yoksa
bugun çakırın transferi varrrr herkez dua etsin kızlarrr
duydumv canım duydum
muharremramazan tek olursa dimi...
canım ya çok sevindik sana...kalp atışlarını duyuncada iyice inanırsın
ikiz olursada ayrı ayrı koyarım
inşallah bende dogurmadan size sevinirim yaaa çocukla sevincimide tam yaşayamam baksana dogum yapanlar daha haberimi alamadı boncuk sumak asi falan ben inşallah dogurmadan alırım hepinizin haberini
Ederiz tabikide canım. burdaki bütün arkadaşlarımız bizim dualarımzıda ve hep bir hamile haberi alayım diye bekliyorum. Allah yardımcısı olsun. İnşallah herşey nçok güzel olur. inşallah bebeği tutunur burda ceylandan sonra bige ve çakırın mutluluğunu yaşarız
haaa evet canım okumuştum çok sevindim sizin içinde siz amelyattan daha çabuk sonuç alacaksınız inşallah benim tam 1 yıl oldu inşallah duyarım canım yaa benim için onlar hep hayal gibiydi bizim hareket dün %17 demiştim ama%14 ileri hızlı%19 ileri yavaşmış canım haa bu arada morfolojide%7 miş eylül ayında
Merhaba arkadaşlar, sizden birşey öğrenmek istiyorum, bu konuyu açan boncukconcuk adlı kişi 7 milyondan 75 milyona sperm sayılarını artırdığını yazmış. Bende eşim için onun yazdığı beslenme programını uygulamak istiyorum. Boncukboncuk'un bu yöntemle hamile kalıp kalmadığını biliyomusunuz, biraz okudum ama sayfalar çok fazlaydı o yüzden öğrenemedim... Teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?