Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

çok sağol canım benim aminn ama sen 2. çizgiyi yazınca ben zaten kesin hamile gözüyle baktım sana ama inan bu haber bizi çok mutlu etti inşallah yakında kalp atışlarınıda duyarsında işte ozaman kesin inanırsın öteki haber canım biz test yaptırdık sayımız yükselmiş ona seviniyodum birde canım sizin hareket kaçtı

Canim benimde dun 21.gunumdu ,dun baktirdim.
Haftaya bugunde gebelik testi icin gidecegim.

inşallah inşallah inşallah.ben de yarın histereskopi olacam bakalım. bu arad bişey dikkatimi çekti butterfly hamile baş hari b, ceylan hamile baş harfi c, alfabetik sıraylamı gidiyoz ne. c d yok galiba. ekin demi sıra yoksa

Bilgeciğimmmmm canım inşallah hamilesindir güzelim banada kardenin dediği gibi oyle geliyo. inşallah haftayada senin ve çakırın mutluluğunu yaşayacaz burda. artık kırmızı halılar. halaylar bir organizasyon yaparız artık, Allah yüzünüzü güldürsün

haaa evet canım okumuştum çok sevindim sizin içinde siz amelyattan daha çabuk sonuç alacaksınız inşallah benim tam 1 yıl oldu inşallah duyarım canım yaa benim için onlar hep hayal gibiydi bizim hareket dün %17 demiştim ama%14 ileri hızlı%19 ileri yavaşmış canım haa bu arada morfolojide%7 miş eylül ayında

Son düzenleme:

ooo düşünce tarzın güzel ekinimde inşallah desene sıra esramda varr aaa enesimde vaarrrrrrrrrrrrrr

duydumv canım duydum
muharremramazan tek olursa dimi...
canım ya çok sevindik sana...kalp atışlarını duyuncada iyice inanırsın

ikiz olursada ayrı ayrı koyarım
inşallah bende dogurmadan size sevinirim yaaa çocukla sevincimide tam yaşayamam baksana dogum yapanlar daha haberimi alamadı boncuk sumak asi falan ben inşallah dogurmadan alırım hepinizin haberini

bugun çakırın transferi varrrr herkez dua etsin kızlarrr

Ederiz tabikide canım. burdaki bütün arkadaşlarımız bizim dualarımzıda ve hep bir hamile haberi alayım diye bekliyorum. Allah yardımcısı olsun. İnşallah herşey nçok güzel olur. inşallah bebeği tutunur burda ceylandan sonra bige ve çakırın mutluluğunu yaşarız

Merhaba arkadaşlar, sizden birşey öğrenmek istiyorum, bu konuyu açan boncukconcuk adlı kişi 7 milyondan 75 milyona sperm sayılarını artırdığını yazmış. Bende eşim için onun yazdığı beslenme programını uygulamak istiyorum. Boncukboncuk'un bu yöntemle hamile kalıp kalmadığını biliyomusunuz, biraz okudum ama sayfalar çok fazlaydı o yüzden öğrenemedim... Teşekkür ederim.

aminnn mavii darısı bizlereeeeee inş tutunur bebişi

inşallah canım burdaki bütün arkadaşlarımızında tez zamanda hamile haberlerini alırız inşallah artık senin için hayal yok canım gerçek artık inan kalbinle hisset şuan içinde bebişin inşallah 9 ay sonrada kucağında olacak sizin harekette iyimiş canım bizim toplam hareket %55,6 ama ileri hızlı %7,2 ileri yavaşta %25,6 sayı 6.700 den 18 milyona çıkmış bende takip yaptırmayı düşünüyorum ne dersin

canım boncuk arkadaşımız anne oldu bi oğlu var siz isterseniz sorununuzu tam olarak yazın burda hepimiz yardımcı oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…