- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #99.981
iyidir canim cok sukur isteyim gece nobetteydim gunduz devam ettim simdide eve gitmek icin can atiyorum..
ceylannn yegenimin ebesi nenesi bellide ben minik kuzumuzun hemsiresi olurum dimi ceylannn...ona igne yapmam ben korkma teyzesi ona kiyamazkii
ceylannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kocanim koynundan cikmadin gece gunduz ama yaradi:)))))))))))))))
canım bende kullandım geçen ay ama hiç şikayetim olmadı bel vs...
ceylan dr sana sadece saat verip başkada ilişki yaşamayınmı dedi
ben ayın 8 inde regl olcamya yine takip yaptıracam bunaldım ceylan ya ben ilçeden ile geçiyorum yol 2 saat ben sivastetım kayserinin ilçesine gidiyorum eşimde 8 5 çalışıyor ofluyo pufluyo
offfffffffffffffffff
hayırlısı artık
canım inşallah degerleriniz çok iyi olur
allaha emanet olun
hoşgeldin krisssss
hosgeldin krizimmm insanin evi gibisi yok gercektennn
kizlarr sizlere bir sorum var bu gun avukatla randevumuz vardi oturma izini icin davamizi almadi yien bir turkiyeye gitsin gelsin dedi..
benim gdip gelmem oturumu almam nerdeyse yien bir senetyi bulucak ve tup bebk isi epey bir uzucak..
hic aklimda olmayan bir seyi esim aklima soktu turkiede asilama yaptiralim diyor benden cok o istekli canim ya
kizlar sizce basari sansi ne kadar birde asila yaptirinca esimel tekrar evimize donucez ucaga binicez..
asilamada tup bebk gibimi surekli yatip dinlenmen mi gerekiyo bu konuda hic bilgim yok kusura bakmayin..
ama tup derseniz herseyi anlatirim burda
beni aydinlatirmisiniz lutfenn kafam cok karisikkk
ceylan benimde prima paketim geldiiii
senin dediklerin var içinde birde pembe bi tupperware kutu ne işe iyarıyo acaba
Iyiyim canim Ronya'm beklemedeyim?
Yarin 8.gunum.Test gunume yarindan itibaren son 6 gun:)
Hic negatif alacakmisim gibi hissetmiyorum,Allah'im mi hissettiriyor bilmiyorum ama icimden oldu gibi geliyor.
Rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah:)
Iyiyim canim Ronya'm beklemedeyim?
Yarin 8.gunum.Test gunume yarindan itibaren son 6 gun:)
Hic negatif alacakmisim gibi hissetmiyorum,Allah'im mi hissettiriyor bilmiyorum ama icimden oldu gibi geliyor.
Rabbim hayirlisi ile nasip eder insallah:)
işte o bence meme kabı yalancı memeyi koymak için
içindeki şapkası üst zıbınının modeli nasıl benimki lacivert üzerinde arabalar var
Ronya'm sagolasin,insallah hayirlisi ile.
Ikizler canim,benim ki tup bebis:)
anladim canim sans cok azmis ben %50 felan diye dusunmustum..ozman hic ugrasmaay degmez esim birde bunun icin turkiyeye gelicekti..canım aşılama için o kdr zahmete değmez %10 şans veriliyo genelde evde takibini yap presed kullan daha iyi.
yol masrafı ilaç maasrafı boşa harcama gibi geliyo aşılama için
sen bilirsin yinede
gamzelim türkiyede tüp yaptırsanıza 10 bin tl vermekten iyidir bide burda dene şansını sen gelir işlemleri halledersin eşinin lazım olacagı zamanda o gelir olmazmı :26::26::26:
evet boncuk elin uğurluymuş bi yazdın 1000.sayfalara ulaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?