Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gözyaşıı canım senin çizgi hala kesik bu demek oluyorki ff emin değil
ayrıca bende emin değilim sen çalışmaları bırakma olurmu

ha canımm arkadaşımmm
şu m sureye bozuldumm demek fasa fisoymuşş
yazık bu insanlara ne vicdanmış bee

hiç sorma kaan hoca yağmurlara önermişti
o önerince bende güvenli bişey sanmıştım.
insanların çok büyük bir zaafı ile oynuyorlar..

sen naptın bugün?diyete başlıyordun bugün...birde çalışıyorsun.

sormaa bugün yemekde taatlı vardı
yemicem yemicem dedimm sonra dayanamadım aldım
birde üzerine limon aldım onu sıktım hammm yaptımm :))
yemesem gözlerim dönecekti çok canım çekti

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? ben kaç gündür nete girmiyorum midem kötü halsizim o yüzden nete giremedim yatıyorum. Aklım sizde neler yapıyorsunuz geçmişi okumak imkansız merak ettim bi gelişme varmı? bilgemin sonucu belli oldumu? çakır naaptı onunde tüp bebek tedavisi vardı umarım herşey yolundadır?

ceylan hamileeeeeee
bilgeme son 5 gün kaldı
çakır transferi yaptı

oooo yarasın bebişe..
kız o ne tatlısıydı ki limon sıktın

sağol canımm bebişe yarasın anasınada şeker falan olmasın :))
canım kemalpaşa tatlısıydıı :) limon sıkınca güzel oluyor
artık şerbetli tüm tatlılara limon sıkıcam baya etkiliyormuş
heheehe minareyi çalan kılıfını hazırlarmışş

aman benimki yalandan ilaçsız takip önümüzdeki ay nasipse iğneli takip yaptırıcaz

aslında canım sen düzenli ve zamanında regl oluyorsun ilaca gerek yok bence hem kendini bilme açısından iyi ilacsız takip inşallah ilaca gerek kalmadan bu ay bebiş gelir dualarım seninle canım ben hamile kaldığım ay sadece regl 3. gününden 10. güne kadar günde 4-5 kuru incir yedim incirin çok faydası var yumurta gelişiminde sende yemeye çalış ok

canım boşver canın ne istiyorsa ye tabi doktor takibiyle şeker falan yoksa ye hayatım. Ben tatlıya bayılırım şerbetli tatlı çikolatalı pasta falan. Ama şimdi tatlı ağzıma bile süremiyorum midem bulanıyor

ya bırak ne limonu...madem yiyorsun tadını bozmadan hakkını vererek ye:)

BİLLLLLGEMMMMMMMM nasılsın canım,keyfin yerinde dimi???????????????????????????

sormaa bugün yemekde taatlı vardı
yemicem yemicem dedimm sonra dayanamadım aldım
birde üzerine limon aldım onu sıktım hammm yaptımm :))
yemesem gözlerim dönecekti çok canım çekti
ronyaa kara kizina yarasin innsss ayy hammm yaptin dedin ya o an gozumde canlandii hic yoktan gulumsedim sayende

canim nasilsin bebis nasil..
sen ilk hamile kaldiginda yazmistin..bende adet gununden 3 4 gunu incir yemistim ve adetimin 12 13 gunnu erkenden yumurtlamistim sanirim incirin katkisi bu ve erkenden calismistim

insss banada faydasi olmusturr..adet gunume az kaldi sabirla bekliyorum

Son düzenleme:
iyi geceler bilgem nasılsın? 5 gün kalmış test yaptırmaya valla içim çok rahat hamilemi acaba bile demiyorum kesin hamile olduğunu düşünüyorum. 5 gün sonra müjdeyi alırız. Canım belirti varmı hissettiğin

slm kızlar naber
mısafırlerımız erken gıttı 2 cocuk olunca
2side kız ama bırı 5 bırı 1 yasında 5 yasında olan erkek cocugundan farksız valla koltuk tepelerınden ınmedı
neysekı sık gorustugumuz ınsalar degıl
sanırım ben regl olucam o yzuden allah bu gunlerde bana yaramaz cocukları gosterıyo sureklı cok uzulmeyeyım dıye belkıde ronyam ya valla ne acaıp yaratıklarız dımı
erkeklere hak evrıyorum bızı anlamaları mumkun degıl hakkaten
ben bıle cogu zaman bazı kadınları anlayamıyorum

hımm kemalpasayı ve bırcok serbetlı tatlıyı bende yogurtla cok severımm

ekıntosss bı cok foto bırıktı bı yazamadım bloga uzun zamandır bugun yarın bıkac tane koymayı dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…