Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

teşekkürler canım hamilelik sıkıntısı dışında başka bi sorun yok çok şükür. Bebeğim iyi teyzesi 2 hafta sonra doktor kontrolum var o zaman bebeğimi görücem (inşallah herşey yolundadır). incirin faydası oluyor canım iyi yapmışasın inşallah bu ay güzel haberler verirsin. Ateşini ölçüyormusun kaç gün kaldı

iyi aksamlar lorkem seninde misafir hic bitmiyor masallah..:44::44:

kizlarrr nasilsinizz...

adetime 4 5 gun var ama ben yien meraktan olucem yarin bir gun erken gebelik testimi yapsam

kurul size sordum
ya güzelim kendine eziyet ediyorsun...bırak herşeyi oluruna.adet olursan olursun.bu kadar merak endişe adeti de geciktirir

ayyyy lorke koyma ya ne olurrrrrrrrrrr...
nam nam nammmmmmmmmm.şimdiden canım çekti:90:

oyy masallah bebesine inss skintisiz gecer kontrolun canim ALLAH a emanet olsun inss annesi..

ben bu ay atesimi olcemedim..adetimin bu gun 24 gunu normalde 28 29 gunde bir oluyorum canim..

inss burdaki tum arkadaslarimizdaan guzel haberler aliriz aminnnnnnn

ya güzelim kendine eziyet ediyorsun...bırak herşeyi oluruna.adet olursan olursun.bu kadar merak endişe adeti de geciktirir

biliyorum canim ya bende hic sevmiyorum bu huyumu cok merakliyim ve sabirsizim her ay ayni seyi yapiyorum ayni sonucu goruyorum yinede akillanmiyorum

keşke ölçseydin valla ateş tablosu insana birazda olsa gidişata göre ümit veriyor. valla ben gaz sıkıntısı çekmiştim acayip gazım oldu sendede böyle bir belirti varmı? testi günün gelmeden yapma bence ben gününde yaptığımda bile çok silik çıkmıştı

çok uykum var bitkinim resmen..ceylan geçmişten gelene kdr ben çıkarım ..
ceylan öpüyorum seni taze hamişşşşşşş

iyi geceler kızlar.

canım bencede o çatlamış gözden kaybolmuştur geçen aydan kalma yumurtandır bunlarda bu ayki yeni gelenlerdir hiç belli olmaz ronyada begenmiyodu hamiş kaldıgı ay yumurtalarını yumurtalarının büyüdügü tarafı ummadık taş yarar baş inşallah sen bu ay diye rahat rahat fik fik yaparken bide bakmışsınki olmuş bende bi haber yok bugünde heves kursak olduk yarın çıkacak sonuç içimiz şişti valla kimseye söyleyememekten hele teyzemle annem şiştik patlayacaz saklamaktan daha kesinleşmedimi diyolar
ayyy canım bende hala inanamıyorum şimdide ben nasıl bakacam sürekli aglayacak belki diye onu düşünmeye başladım şimdiden dogumu geçtim taa onları düşünüyorum valaa aşşkıımmm istedigin tüyo olsun ye cevizi yap fikfiki dik bacakları valla ben başka bişey yapmadım dizi izlerken yap sıkılıyosan beklemekten
bende bu yaz bayagı kilo vermiştim bu aralarda almaya başlıyodum hafiften hafiften moralim bozuluyodu neyse artık o kadar takmam inşallah sende veremeden hamiş kalırsın canım yaa bırak göbüş kalsın bendede var önümüzdeki ay hamile kıyafeti giyerim galiba

Son düzenleme:

canımm valla tatlı görünce gözlerim dönüyorr
milletin tabağında görsem onu bile kapıp yiyebilirimm
kendimi zaptedemiyorumm
canım bu arada inşallah adet gelmez güzel haberini alırz

ya kızlar ben boncuğu merak ediyorum..
hiç konuşan yok mu??????

canımm biz arada yazışıyoruzz
boncuğumm iyi bebişden fırsat bulup giremiyormuş
oğluşu hep emmek istiyormuş
yakında gelir inşallah

kızlar bu akşam eşimle markete uğradık
orda bir çift vardı karı koca
kadın nasıl bana bakıyor sonra eşine beni gösterdi
ayy içim nasıl tuhaf olduu
nerdeyse dicektim bacım üzülme ben 2 sene uğraştım şişirene kadar korkmaa seninde olur
benim bir tane çocuğum olduğu halde iki sene boyunca her gördüğüm gebeye tuhaf tuhaf bakıyordum
Rabbim isteyen herkese nasip etsin gözünü yollarda koymasın

aaa evet onları sana dedim disiplinli olabilirsin belki ama bence çok merhametli olacaksın

ceylan nerdesin yaa kan sonucun yarın çıkıcakmış bi onu anladım.
ultrasyonla baktımı bişi dedimi?
ilaç yazdımı?

yok canım belki bugün bakardı ama ben bi gün bi gündür biraz daha büyür yarına kadar belki dedim ve kanı verince hiç yanına ugramadan gittim ama doktora öyle içim ısındıki yaa gülümseyerek hamilesin yani dediya sevindiya adama daha bi kanım kaynadı gözümün önünden gitmiyo

kizlarrr nasilsinizz...

adetime 4 5 gun var ama ben yien meraktan olucem yarin bir gun erken gebelik testimi yapsam

kurul size sordum
kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yok
otur adam gıbı gununu bekle guzelce
ates olcseydın belkıde ızın verrıdım duruma gore

iyi aksamlar lorkem seninde misafir hic bitmiyor masallah..:44::44:
bıtmez bıtmez cok sukur
severız mısafırı karı koca ama mumkunse regl oncesı olmasa daha ıyı oluyo

koydum bıle
buyrun bakalım

herteLden: Muharrem,Hicri Yılbaşı,Aşure

aaa evet onları sana dedim disiplinli olabilirsin belki ama bence çok merhametli olacaksın
Allah razı olsun ceylan
benı sen anladın bak tas kalplı gorunusumun ardındakı merhamet pamukcuklarını sen gordun valla

slm kizlar nasilsiniz ekincim hakkinda hayirlisi olsun ama bu kadar bozma moralini bana cok sIkIlmissin gibi geldi
38ab13 Ovulation charts on FertilityFriend.com kizlar bakabilirmisiniz

emin olmamakla birlikte çizgini çekmiş çalış canım boş geçme

ekiiinnnnnn ben bildim demiştim 15. gün çatlayabilir diye bence kesin o akıntısını yanlış girdiyse ondan kesiktir çizgiden önce çalışmakta önemli canım çizgiden sonrada çalışacaksın ekinin dedigi gibi adetin yaklaşana kadar çalış

senın ole elın adamına fazla kanın kaynamasın bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…