- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.341
ronyaa kara kizina yarasin innsss ayy hammm yaptin dedin ya oan gozumde yaslandi hic yoktan gulumsedim sayende
canim nasilsin bebis nasil..
sen ilk hamile kaldiginda yazmistin..bende adet gununden 3 4 gunu incir yemistim ve adetimin 12 13 gunnu erkenden yumurtlamistim sanirim incirin katkisi bu ve erkenden calismistim
insss banada faydasi olmusturr..adet gunume az kaldi sabirla bekliyorum
slm kızlar naber
mısafırlerımız erken gıttı 2 cocuk olunca
2side kız ama bırı 5 bırı 1 yasında 5 yasında olan erkek cocugundan farksız valla koltuk tepelerınden ınmedı
neysekı sık gorustugumuz ınsalar degıl
sanırım ben regl olucam o yzuden allah bu gunlerde bana yaramaz cocukları gosterıyo sureklı cok uzulmeyeyım dıye belkıde
ronyam ya valla ne acaıp yaratıklarız dımı
erkeklere hak evrıyorum bızı anlamaları mumkun degıl hakkaten
ben bıle cogu zaman bazı kadınları anlayamıyorum
hımm kemalpasayı ve bırcok serbetlı tatlıyı bende yogurtla cok severımm
ekıntosss bı cok foto bırıktı bı yazamadım bloga uzun zamandır bugun yarın bıkac tane koymayı dusunuyorum
ya güzelim kendine eziyet ediyorsun...bırak herşeyi oluruna.adet olursan olursun.bu kadar merak endişe adeti de geciktirirkizlarrr nasilsinizz...
adetime 4 5 gun var ama ben yien meraktan olucem yarin bir gun erken gebelik testimi yapsam
kurul size sordum
slm kızlar naber
mısafırlerımız erken gıttı 2 cocuk olunca
2side kız ama bırı 5 bırı 1 yasında 5 yasında olan erkek cocugundan farksız valla koltuk tepelerınden ınmedı
neysekı sık gorustugumuz ınsalar degıl
sanırım ben regl olucam o yzuden allah bu gunlerde bana yaramaz cocukları gosterıyo sureklı cok uzulmeyeyım dıye belkıde
ronyam ya valla ne acaıp yaratıklarız dımı
erkeklere hak evrıyorum bızı anlamaları mumkun degıl hakkaten
ben bıle cogu zaman bazı kadınları anlayamıyorum
hımm kemalpasayı ve bırcok serbetlı tatlıyı bende yogurtla cok severımm
ekıntosss bı cok foto bırıktı bı yazamadım bloga uzun zamandır bugun yarın bıkac tane koymayı dusunuyorum
teşekkürler canım hamilelik sıkıntısı dışında başka bi sorun yok çok şükür. Bebeğim iyi teyzesi 2 hafta sonra doktor kontrolum var o zaman bebeğimi görücem (inşallah herşey yolundadır). incirin faydası oluyor canım iyi yapmışasın inşallah bu ay güzel haberler verirsin. Ateşini ölçüyormusun kaç gün kaldı
ya güzelim kendine eziyet ediyorsun...bırak herşeyi oluruna.adet olursan olursun.bu kadar merak endişe adeti de geciktirir
ayyyy lorke koyma ya ne olurrrrrrrrrrr...
nam nam nammmmmmmmmm.şimdiden canım çekti:90:
biliyorum canim ya bende hic sevmiyorum bu huyumu cok merakliyim ve sabirsizim her ay ayni seyi yapiyorum ayni sonucu goruyorum yinede akillanmiyorum
oyy masallah bebesine inss skintisiz gecer kontrolun canim ALLAH a emanet olsun inss annesi..
ben bu ay atesimi olcemedim..adetimin bu gun 24 gunu normalde 28 29 gunde bir oluyorum canim..
inss burdaki tum arkadaslarimizdaan guzel haberler aliriz aminnnnnnn
çok uykum var bitkinim resmen..ceylan geçmişten gelene kdr ben çıkarım ..
ceylan öpüyorum seni taze hamişşşşşşş
iyi geceler kızlar.
canım bencede o çatlamış gözden kaybolmuştur geçen aydan kalma yumurtandır bunlarda bu ayki yeni gelenlerdir hiç belli olmaz ronyada begenmiyodu hamiş kaldıgı ay yumurtalarını yumurtalarının büyüdügü tarafı ummadık taş yarar baş inşallah sen bu ay diye rahat rahat fik fik yaparken bide bakmışsınki olmuş bende bi haber yok bugünde heves kursak olduk yarın çıkacak sonuç içimiz şişti valla kimseye söyleyememekten hele teyzemle annem şiştik patlayacaz saklamaktan daha kesinleşmedimi diyolarselam kızlar geçmişe bakmadan dökileyim istedim.canım sıkıldı benimmmmm
benim adetin 3.günü 12mm olan yumurta yok olmuş şimdi 3 tane yumurta var boyutlarını sormadım pazartesi tekrar gidicem.
ya nasıl oluyo bu ben artık bünyemden bişi anlamadım.. dedim madem öyle bunalrı ilaçla büyütsek bugün 6.gün olmaz 5. gün olması gerekmiş.
zaten ilk takip ilaçsız olurmuş.
neyse boşverin beni ceylan sen naptın..
ayyy canım bende hala inanamıyorum şimdide ben nasıl bakacam sürekli aglayacak belki diye onu düşünmeye başladım şimdiden dogumu geçtim taa onları düşünüyorum valaa aşşkıımmm istedigin tüyo olsun ye cevizi yap fikfiki dik bacakları valla ben başka bişey yapmadım dizi izlerken yap sıkılıyosan beklemektenselam kızlaaarr...
nasılsınız bakalımmm..
ben yeni geldim sayılır okuldan..
çooooooooookkk yorgunum..
her şey yolundaymışş çokk şükür
çakırında dondurulmuşları varmış maaşallhh hemen hemen çakır ve bilgem aynı anda verecekler testlerini
sabırsızlıkla bekliyorum canlarım benim...
ayy ceylan yaaa sen hamiş misin hala inanamıyorum yaaa..
rüya gibi...
bana biraz tüyo versene kuzum
bi de benim ateş tablomu kim yorumlayacakkkkkkkk:44::44::44::44::44::44::44:
ben ne zaman fik fik yapayım yaaaaa....
My Ovulation Chart
bu akşam yapayım dimi:))))
bende bu yaz bayagı kilo vermiştim bu aralarda almaya başlıyodum hafiften hafiften moralim bozuluyodu neyse artık o kadar takmam inşallah sende veremeden hamiş kalırsın canım yaa bırak göbüş kalsın bendede var önümüzdeki ay hamile kıyafeti giyerim galibainşallah testimiz mükemmel çıkacak arkadaşım:)))
sonrada senın bebiş ultrasondan sana ceeeeeeeeee diyecek:)))
valla bayağı karışık bir ruh hali,resmen
senı üzen birşeymi oldu???????
ahhhhhh bir kilo versem ,tartıda kilomun düştüğünü gördükçe çokkkk mutlu oluyorum
ya ceylanım sen şiştikçe ben kilo vereceğim((
ama ben sana çok imreniyorum((((((((
çok şükür nts de sancı çıkmamiş:)
kerata biraz daha büyüsün içerde:))
ne sabırsızmış o öyle,minik sincap:))
saol da ortada gebelik olmayınca aldığım kilolar resmen bana bıçak gibi batıyor(,
bende hiç göbek yoktu
şindi o salak yağlar basenlerime ve göbişime yapıştı kaldılar((((((((
dert ettiğim şeye bak ya,bazen kafayı mı üşüttüm diyorum((
ronyaa kara kizina yarasin innsss ayy hammm yaptin dedin ya o an gozumde canlandii hic yoktan gulumsedim sayende
canim nasilsin bebis nasil..
sen ilk hamile kaldiginda yazmistin..bende adet gununden 3 4 gunu incir yemistim ve adetimin 12 13 gunnu erkenden yumurtlamistim sanirim incirin katkisi bu ve erkenden calismistim
insss banada faydasi olmusturr..adet gunume az kaldi sabirla bekliyorum
ya kızlar ben boncuğu merak ediyorum..
hiç konuşan yok mu??????
iyi geceler kızlar.
ceylanım yaa mesajı bana mı yazdın emın olamadım valla
merhametlı bır anne olacagımı nası cıkardın kız arkdaslarım da bana sen cok gaddar ve otorıter olursun derler hep
hayırlı olsun adacım sıkıntısız gecmıs kontrolunuz hadı bakalım sımdı bekleme zamanı
ekın salla kaybolanı dusunme sen
bencede merının dedıgı gıbı oncekı aydan kalandır o adetle atılmsı gıtmıstır sonusup
sen calıs calıs atesın bayagı dusmus
her dustugu zamanı ıyı dgeeerlendır
gecmıs olsun kurtuldun canım
nası gectı pekı hısteroskopı nası oldu senın ozeldemı yaptırdın
tup bebek raporu ıcınde lazımmıs sanırım bende yaptırmak zorunda kalabılrıım
merım kullanıcı adını ve sıfrenı mesajla yolarsan bakayım
kurcalamam lazım bıraz
takvıme en son regl tarıhıne gelıp ılerletıp onu ısaretledıgınde yenı tablo yapması lazım
ceylan nerdesin yaa kan sonucun yarın çıkıcakmış bi onu anladım.
ultrasyonla baktımı bişi dedimi?
ilaç yazdımı?
kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yokkizlarrr nasilsinizz...
adetime 4 5 gun var ama ben yien meraktan olucem yarin bir gun erken gebelik testimi yapsam
kurul size sordum
bıtmez bıtmez cok sukuriyi aksamlar lorkem seninde misafir hic bitmiyor masallah..:44::44:
koydum bıleya güzelim kendine eziyet ediyorsun...bırak herşeyi oluruna.adet olursan olursun.bu kadar merak endişe adeti de geciktirir
ayyyy lorke koyma ya ne olurrrrrrrrrrr...
nam nam nammmmmmmmmm.şimdiden canım çekti:90:
Allah razı olsun ceylanaaa evet onları sana dedim disiplinli olabilirsin belki ama bence çok merhametli olacaksın
slm kizlar nasilsiniz ekincim hakkinda hayirlisi olsun ama bu kadar bozma moralini bana cok sIkIlmissin gibi geldi
38ab13 Ovulation charts on FertilityFriend.com kizlar bakabilirmisiniz
emin olmamakla birlikte çizgini çekmiş çalış canım boş geçme
yok canım belki bugün bakardı ama ben bi gün bi gündür biraz daha büyür yarına kadar belki dedim ve kanı verince hiç yanına ugramadan gittim ama doktora öyle içim ısındıki yaa gülümseyerek hamilesin yani dediya sevindiya adama daha bi kanım kaynadı gözümün önünden gitmiyo
iyi geceler kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?