- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.361
kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yok
otur adam gıbı gununu bekle guzelce
ates olcseydın belkıde ızın verrıdım duruma gore
bıtmez bıtmez cok sukur
severız mısafırı karı koca ama mumkunse regl oncesı olmasa daha ıyı oluyo
koydum bıle
buyrun bakalım
herteLden: Muharrem,Hicri Yılbaşı,Aşure
Allah razı olsun ceylan
benı sen anladın bak tas kalplı gorunusumun ardındakı merhamet pamukcuklarını sen gordun valla
senın ole elın adamına fazla kanın kaynamasın bakalım
amann kız kocaa adam bişey olmaz
ceylan06, gokcen44, krishazel, eneslena+, ekintos, Adaesila
hepinize ıyı geceler hatunlar
yarında programım full o yuzden dınlenmem lazım
ctesı de ızmıre gıdıyoruz esım ve bı arkadasımla baska bı arkadasıımızı zıyarete
aşureme bakmadan yatmayınnn herteLden
koca adam olmasa bısey olur yani
canım bencede o çatlamış gözden kaybolmuştur geçen aydan kalma yumurtandır bunlarda bu ayki yeni gelenlerdir hiç belli olmaz ronyada begenmiyodu hamiş kaldıgı ay yumurtalarını yumurtalarının büyüdügü tarafı ummadık taş yarar baş inşallah sen bu ay diye rahat rahat fik fik yaparken bide bakmışsınki olmuş bende bi haber yok bugünde heves kursak olduk yarın çıkacak sonuç içimiz şişti valla kimseye söyleyememekten hele teyzemle annem şiştik patlayacaz saklamaktan daha kesinleşmedimi diyolar
ayyy canım bende hala inanamıyorum şimdide ben nasıl bakacam sürekli aglayacak belki diye onu düşünmeye başladım şimdiden dogumu geçtim taa onları düşünüyorum valaa aşşkıımmm istedigin tüyo olsun ye cevizi yap fikfiki dik bacakları valla ben başka bişey yapmadım dizi izlerken yap sıkılıyosan beklemekten
bende bu yaz bayagı kilo vermiştim bu aralarda almaya başlıyodum hafiften hafiften moralim bozuluyodu neyse artık o kadar takmam inşallah sende veremeden hamiş kalırsın canım yaa bırak göbüş kalsın bendede var önümüzdeki ay hamile kıyafeti giyerim galiba
lorke ve ekin kızlar sağolun inşallah hayırlı sonuçlar alırım
ekin hiç canını sıkma bende kızlar gibi düşünüyorum o geçen aydan kalan yumurtandır
adet sürecinde kaybolduğuna göre çatlamış dese tamamda kaybolmuş yumurtamı olurmuş
oda benim kistci doktorun tertipten anlaşılan inşallah sende önümüzdeki ay iğneli takip yaptırırsın
ahiretliğim aynı ayda takip yaptırmış olucaz Allah izin verirse bide nasipse müjdelerimizi veririz
çakırın transfer olmuş birde dondurulmuşları varmış maşallah inşallah onunda hayırlı haberlerini alırız
Rabbim yar ve yardımcısı olsun
adacım senin oğluşunu yerim ben anneye şirinlikte yaparmış dilini sevsinler şükür ikinizde iyisiniz
kontrolün iyi geçmiş Rabbim günün geldiğinde bir avazda doğurmayı nasip etsin inşallah
ceylanım testi yenilemişsin sonucu yarın çıkacakmış inşallah kat kat katlanmıştır değerin heycan dorukta
yine benim için söylediğin annelik çok duygulandırdı beni canım Allah razı olsun sen beni öyle görüyorsun
demekki sağol canımyalnız Allah nasip edip bir kızımız olursa benden değil ama babasının elinden çekeceği
var yandı gülüm keten helva adam kıskanç ve tam bir despot çocuk yetiştirme konusunda katı kuralları var
ceylan06, gokcen44, krishazel, eneslena+, ekintos, Adaesila
hepinize ıyı geceler hatunlar
yarında programım full o yuzden dınlenmem lazım
ctesı de ızmıre gıdıyoruz esım ve bı arkadasımla baska bı arkadasıımızı zıyarete
aşureme bakmadan yatmayınnn herteLden
ceylanım çok çooooooooooooooooooooook sevindim Allahım sağlıkla huzurla gelmesini bebişimizin nasip etsin sen şimdi nsl heyecanlısın sen kaç defa takip yaptırdın kilo vermek işe yaradı mı benim kilolarım olduğu için
sagol canım allah razı olsun darısı inşallah sizlere olsun amiiinnnn hemde ne heyecan öglene kadar yatan ben 7 buçuk dedimi uyanıyorumben 1 yıllık evliyken 4-5 ay yaptırmıştım eşimin durumunu bilmeden sonra eşimin durumunu ögrendik bi daha yaptırmadım eşim ameliyat oldu ben ameliyat oldum eşimin süpermenleri az yoluna koyduk geçen ay ben ilaçsız takip yaptırdım yumurtalarımın tembel oldugunu ögrendim bu ay klomenle takip yaptırdım allaha şükürler olsun oldu kilo işe yaradımı hamiş kalmak için bence bende yaramadı çünkü zaten tembelmiş ilaçla ancak gelişti ama ben şişko denilecek kadarda kilolu degildim yani doktorlar mesela bana kilo ver gebe kalmak istiyosan falan hiç demediler :26::26::26::26:
ayy hadi yaaa bizim babamızda aksine rahat ve merhametlidir kız kardeşine falan hiç bişey demez karışmaz büyük ihtimal çocugunada karışmaz bizimki kesin benden çeker bende azcık despotumdaa:26::26::26::26:
ayyy iki ihtiyar aynı zamanlarda müjde vereceksiniz desenizee kızz sen böyle yazında ekinle ikiniz için bi an kendimin hamile oldugunu unuttumda inşallah bende veririm dedimyarın inşallah her şey güzel olur eşimi nasıl kaldıracam yaa sabah gelecek ben heyecandan uyuyamıyorum zaten yarın artık ugraştırır beni azcık
ama artık şişko olacanhem de en güzelinden sen bana tekrar umut oldun iki aydır dr gitmiyordum ilkbaharda direk tüp olur diyordum ben de hiç ilaçlı takip yaptırmadım ben versem iyi olacak banada dr kiloyla ilgili birşey demedi olsun ama annem diyor
yapma canım bak ceylanın 2 gün kala bile çıkmadı rahat dur:)
keşke ölçseydin valla ateş tablosu insana birazda olsa gidişata göre ümit veriyor. valla ben gaz sıkıntısı çekmiştim acayip gazım oldu sendede böyle bir belirti varmı? testi günün gelmeden yapma bence ben gününde yaptığımda bile çok silik çıkmıştı
canımm valla tatlı görünce gözlerim dönüyorr
milletin tabağında görsem onu bile kapıp yiyebilirimm
kendimi zaptedemiyorumm
canım bu arada inşallah adet gelmez güzel haberini alırz
canımm biz arada yazışıyoruzz
boncuğumm iyi bebişden fırsat bulup giremiyormuş
oğluşu hep emmek istiyormuş
yakında gelir inşallah
kuruldan bırı olarak gec kaldım ama bende yapmaman gerektıgını dusunuyorum hıc gerek yok
otur adam gıbı gununu bekle guzelce
ates olcseydın belkıde ızın verrıdım duruma gore
bıtmez bıtmez cok sukur
severız mısafırı karı koca ama mumkunse regl oncesı olmasa daha ıyı oluyo
koydum bıle
buyrun bakalım
herteLden: Muharrem,Hicri Yılbaşı,Aşure
Allah razı olsun ceylan
benı sen anladın bak tas kalplı gorunusumun ardındakı merhamet pamukcuklarını sen gordun valla
bıraksam benim kardeşime tekne kazıntısına kök söktürecek ama yapamıyo
şimdi dilinde başkalarının çocuklarını gördüğünde konuşuyo ama o kadar yapabileceğini
sanmıyorum kıyamaz kız kaç sene bekledik onun yolunu biz
daha alışamadın herhalde hamileliğe biran önce alış yapmamanan gereken şeylerde daha
dikkatli olursun canım inşallah bizlerde müjdeyi veririz bir gün hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?