Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UYUS SABAHIN İLK MSJINA BAK KİM VAR..
Siz gibi akşama kadar uyumuyorum erken gell çok özlüyosan, sabahtan beri burda kendi kendime sayıklattınız beni ayy çok sinirlendirdim kendimi

ilk mesaj sana ait ama bende erken kalkanlardanım merak etme
gündüz gelemiyorum bugün tam girecektim komşum geldi yine
o gitti eşi geldi benim artık böyle gider nöbet değişimi yapıyorlar

Son düzenleme:
kizlarr ne haber..

bu gun evde kendi kendimi yedim durdum test almaya gitsemmi gitmesemmi diyeee..

bu ay ayri birseyler hissediyorum sanki yada oyle olmasi ni mi istiyorum nedir anlamadim..

hayir olsun insss

küstüm ben sizle konuşmuyorum hasta halimle geldim sizde kaçıyosunuz
bunlarda sana :113::113::120::120::120::117::117::117:

tatlım gercekten cok hastayım bnde
dun acıllerdeydım
bılgısayarımın oldugu yer buz gıbı
koca oda
gecelerı hep burda konusuyorum sızınlen
ama su sıra rahatım yok
sıtma tutuyor
dotumun ustune oturamıorum ıgneler mosmor yaptı ve cok agrı yapıor
yoksa bılıorsun sızı bırakıpta yatmak asla ıstemem
sende dınlen bence....
tamam cnm,

canim ciddimisin yaaa cok uzuldum ne kadar zormus bende green carda uzuluyorum cok sukur en azindan oturum var bizim Allah yardimciniz olsun cok zor
oyle canim ya bende uzuluyorum bir taraftan seviniyorum aileme hasret gidericem diye karmasik duygularim yani...
kumarbazlarrrrrrrrrrrr bu sızın ayınızmı

inss oyledirrr yaaaaaaaa bu ay hepimizin ayi olsun insss

gamzelim insallahhh canim supriz yaparsin kizlar bu arada bilgisayarima virus girdi eger kendi basima halledemezsen esim kafami kiracak her ay virus giriyo anlamadim dizi sitelerinden galiba

kizlarr ne haber..

bu gun evde kendi kendimi yedim durdum test almaya gitsemmi gitmesemmi diyeee..

bu ay ayri birseyler hissediyorum sanki yada oyle olmasi ni mi istiyorum nedir anlamadim..

hayir olsun insss

iyilik canım.hadi bir süprizde sen yap hayırlısıyla Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip etsin inşallah canım

geçmiş olsun yat hadi o zaman izin verdim bende çıkacam zaten başım ağrıyo sürekli
şifa bulasın inşallah

gamzelim insallahhh canim supriz yaparsin kizlar bu arada bilgisayarima virus girdi eger kendi basima halledemezsen esim kafami kiracak her ay virus giriyo anlamadim dizi sitelerinden galiba
inss canim ya ALLAH buyuk kendimi bu ay cok koseye skismis gibi hissediyorum her zorlugun arkasi ferahlikmis inss
insss canim inss seninde bebisin tez zmanda gelsin inss
yaza bende gitcem trye esimi birakip bu yaz gitmezsem bizimde vize bitiyo hayirlisi boyleymis ne yapalim

sizin uzattirma sansiniz yokmu canim ya,,zaten en zoruda o ya esini burda birakip gitmek kalbinin yarisi burda kaliyo resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…