Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Oy yerım sızı :)
hade hepınızı operım cok

geçmişte bana nelerde yazmışsınız öylee ama bugün hep eşim vardı pc onun yanında fazla yazamadım hele kaynanamı hiç yazamadım yarın bol bol konuşuruz artık
ekintoşuummm doktor folicasid yazdı elevit yazın dedim erken daha dedi başkada bişey yazmadı zaten orda pıhtılaşma yokmuş büyük hastanede yaparmı bilmiyorum hem hamileyim hemde bilgem çok rica etmiş yapmışlar bana gelince kesin gerek yok derler progeston falanda yazmadı bana aspirinde folicasidide size sormadan almak istemedim belki elevit al dersiniz diye napıyım ben şimdiiii:26::26::26::26::26:

canim benim sen cok sabirlisin gercekten Rabbim mukafatini verecektir. malesef trde uzatiliyo yada baska bir ulkeye gideceksin konsolosluga tabi killik yapiyorlar bazen vermiyorlar bizimde umudumuz green card bakalim yoksa boyle korka korka gidecez trye

inss canim ya inss 3.bucuk yildir ugrasiyorum iste hem oturumla hem bebekle bakalim hangisi once olucak..
Rabbim hepimizin sabrini versin ins..
su dunya da dertsiz insan yok gercekten..
sizin sansiniz varmis cok sukur yazin tatil amacli gelir uzattirirsin canim

Günaydın...
Saatlerimiz 06:42 yi gösteriyor:)
Artık erkenden uyur olmuşuz afferim bizeeeeeeeee
Lorkem yola çıkıyordur..Hayırlı yolculuk olsun inşallahhh
Ceylan kıs bahsettiğin ne krokisi çok meraklanmaya başladım..

günaydıııııııııııııınnnnn hayırlı pazarlar herkesee...
mavicim yeni okudum eşinle bri tatışmanız olmış inşallah güzel bir şeklide sonuçlanır barışrsınız
olur böyle arada fıstığım uzatmayın ikinizde..
sonra pişman oluyor insan..

kızlaaarr ateş tablom
My Ovulation Chart

hani şu gebelik şeyi varya altta gebelerin mücevher degerindeki ondan bahsediyorum canım

günlerimi karıştırdın ne pazarı canım
sanada günaydın

tablonda pek bi degişik olmuş benimki gibi belki bugün çatlayabilir:26::26::26::26:

SANA İYİ PAZARLAR CANIM :))))))
SEN BUGÜNDE ÇALIŞ tabloyu görünce koptum kıss sana durmak yok devammmmmmm

hani şu gebelik şeyi varya altta gebelerin mücevher degerindeki ondan bahsediyorum canım

He anladımmm bilgem yapıyordu onu ama telden giriyor yapamaz sanırım az sabredicen hem kalp atışını bekle canım herkes öyle yaptı hiç takip etmiyosun ne nasıl olur..
hiç topik gelenek göreneğinden haberin yok

benimkiler fatmada hazır aşılamaya giderken yapıyodu hem onun 40 ının çıkmasını bekleyemem dogum yapmadan almam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…