- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.641
canım evet folbiolde aldım aynı zamanda
benim doktorum hamile kalır kalmaz hem progesteronuma
hemde kan pıhtılaşması varmı ona bakmıştı
bir dorun çıkmadığından içmedim
bence sende bunlara baktır
ya benim gittigim hastane küçük bi yerdiya o zaman bu hafta içi büyük bi hastaneyemi gidiyim napıyım ben inşallah yaparlar o testleri bana folbiol dedigin folicasidmi:26::26::26::26:
canım folbiol dediğim folic asit
ayrıca pıhtılaşmaya çok kolay bakılıyor
ayrıca progesterona öyle en küçük tıp merkezi bile bunlara bakar
insan hamile kalınca şaşkına dönüyo ceylana bak 1 yıldır burda okuduğu herşeyi unutmuş
kıs ceylan biran önce takviyeleri hallet delirtme beni..
hala omu bumu ?
folik asit ve balık yağını hemen bugün al. sonra pazartesi iyi bi hastanede diğer testlerini hallet.
günaydın bilgem son 4 gün dimiiiii
progestan sorun degilde pıhtılaşmayı kastetmiştim hani 3 düşükten sonra diyolarya
ceylanım hamileliği zor elde ettiğini anlat doktora içim rahat ettsin diye progesterona ve pıhtılaşmaya baktırıp tedbirli olmak istiyorum de.
Yaparlar canım sen ihmal etme
hatta elevite bile başla vitamin sonuçta ne zararı olacak içinde çok vitamin var
fiyatı 14 tl bir aylık var içindede
ama bende kabızlık yaptı o hamileliktede oluyo seni zorlarmı bilmem kayısı falan yersin olmadı
tmm canım sen maşallah iyi dinlemişsin yaş gitmiş ama iş bitmemiş hafızan süper
Ekin'im Ronya'm ve Ceylan'im.
Evet safak 4. Cok sukur bisey kalmadi.
Kizlar ben coraspin (pozitifi alirsam cleaxin igne), folik asit ve progestron icin estrofem ve crinone jel kullaniyorum.
Hamis kalirsam elevit ve gnc den fish bady oil eklicem.
Sanirim bunlar yeterli.
Ekin'im Ronya'm ve Ceylan'im.
Evet safak 4. Cok sukur bisey kalmadi.
Kizlar ben coraspin (pozitifi alirsam cleaxin igne), folik asit ve progestron icin estrofem ve crinone jel kullaniyorum.
Hamis kalirsam elevit ve gnc den fish bady oil eklicem.
Sanirim bunlar yeterli.
çakır ekin79 ile beni rüyasında görmüş kısır yiyormuşuz ve pasta sıra bizde ekiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn
bilgem çakırdan sana soruuuu çok sevindi tesineeee bide kasıkları çok agrıyormuş bilgemdeki belirtiler ne diye soruyorrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?