- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.041
senle benim aramda sarı bi kedi varrrr
benle krisss arasında kara bi kediii varrrrr :2:
ben sizin aşkınıza bulaşıyomuyum bakimmm
aşklarımı bırakınnn cadılar sizi
hmmmmmmmmmmmm bayılırım :)))
krisde burda nolucak şimdi
ahhh canımsın sen benimmm(kris duymasınn aman :18:)
dua et fıstığım önümüzdeki aya olsun
Allahım nasip ederse önümüzdeki ay aşılama yaptırcaz
kızlar eşimi doktor konusunda tekrar ikna edebildim.ancak iş yoğunluğu yüzünden haftaya gidebilecek.bu arada bende doktor araştırıyorum.sizden de yapılması gereken testler hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim?sonuçları alınca kaan beye göndermeyi düşünüyorum eksik bişey olmasın.
Kızlarrrrrr Kaan hoca hormon testlerinin sonucuna göre şöyle cevap vermiş beynim durdu bize yine tedavi yokmu?
Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Eğer tüp bebek düşünmüyorsanız, 6-12 ay daha doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Ama bu süre içinde ben hormon ilacı kullanmanızı önermem, yani Klomen'i önermem. Sadece Proxeed plus'dan sabah ve akşam 1 adet almanız yeterli. Bir de ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları uygulayabilirsiniz. 2 ay aralıklarla da sperm testinizi tekrarlatın.
Saygılarımla.
e tamam iste canim
sizin tedavinizi vermis proxeed plus
yaninda da benim soylediklerimi vereceksin hamile kalacaksin....
krisim nereye gittin sen demin :)
İyi ama canım testesteron 2.06 biraz düşük gibiydi. gördünmü bilmiyorum normal değer aralığı 1,.96-11,38
canım bu testleri daha öncede yaptırmıştık bunları biliyorum ama sperm testi için 3 gün diye biliyorum.
kızlar kaan hocadan cevap bekleyenler mailine baksın ,bizede mail atmış
ne demis sana??????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?