Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar eşimi doktor konusunda tekrar ikna edebildim.ancak iş yoğunluğu yüzünden haftaya gidebilecek.bu arada bende doktor araştırıyorum.sizden de yapılması gereken testler hakkında detaylı bilgi alabilirmiyim?sonuçları alınca kaan beye göndermeyi düşünüyorum eksik bişey olmasın.

Kızlarrrrrr Kaan hoca hormon testlerinin sonucuna göre şöyle cevap vermiş beynim durdu bize yine tedavi yokmu?

Sperm değerleriniz doğal yolla çocuk olması için yeterli. Eğer tüp bebek düşünmüyorsanız, 6-12 ay daha doğal yolla çocuk olmasını bekleyebilirsiniz. Ama bu süre içinde ben hormon ilacı kullanmanızı önermem, yani Klomen'i önermem. Sadece Proxeed plus'dan sabah ve akşam 1 adet almanız yeterli. Bir de ANDROLOJİ SİTEMİZE HOŞGELDİNİZ sayfasında yazılanları uygulayabilirsiniz. 2 ay aralıklarla da sperm testinizi tekrarlatın.
Saygılarımla.

sperm testi
fsh ve teststeron testi

bunlar simdilik yeterli canim

sperm testi icin 4 gun bosalmamis olmasi gerekiyor

digerleri kan testi sabah erkekn gitmesi lazim 10 a kadar

e tamam iste canim

sizin tedavinizi vermis proxeed plus

yaninda da benim soylediklerimi vereceksin hamile kalacaksin....

canım bu testleri daha öncede yaptırmıştık bunları biliyorum ama sperm testi için 3 gün diye biliyorum.

İyi ama canım testesteron 2.06 biraz düşük gibiydi. gördünmü bilmiyorum normal değer aralığı 1,.96-11,38

sorsana
hocam de testesteron dusuk degilmi diye
?

ama testesteron sperm i cok etkilemiyo sanirim
fsh ile daha cok ugrasiyo
testersteron ereksiyonu cok etkiliyo sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…