- 28 Ağustos 2010
- 8.587
- 48
- 158
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.001
60 tablet mutlaka al canim.
Okudum tabiki. Ama emin olmak için tekrar sordummmmm.
ben hala alıcam seni görünce aklıma geliyo eşim baktı bulamamış
cipsimi soslayıp yiyecek adamı ben kıtır kıtır yerim ama canım valla bıktım ya ben size gitmiyorum sizde gelmeyin ama bir düşünseler yok
neyi bulamamis atmasin cips
zaten ona kizginim
karsi komsuyla dusundum onu
her eczanede var elevit :))))))))
Ne demek hamile kalalım biz, hamiş topiği açarız bu defada. Az yol katetmedik birlikte.Amin canim
oyle guzel bir dostluk varki burada kopamiyoruz
boncuk sayende birtanem bizi sen birlestirdin
Ne demek hamile kalalım biz, hamiş topiği açarız bu defada. Az yol katetmedik birlikte.
Canım zaten 2 merkez arasında kararsızdım tedavi için. Hem onları tanımak, hem biliyosun rapor çıkarıyorum bi tarafdan, rapor çıkınca ilaçları yazdırıp almam lazım, ilaçlar yazı bekleyecek. Bide yaza kadar yaptırmam gereken testleri aradan çıkartmak için görüşmeye gittim.
Sabırsızım işte, herşey aynı anda olmalı bitmeli. Genetik bu bendeki sabırsızlık, babamdan, ablama, abime ve bana geçmiş.tup bebek yapacagin zaman yaparsin testleride
simdi yapman erken
yapacagina yakin olursa daha iyi olur
belki ozamana kadar degisecek hersey
Sabırsızım işte, herşey aynı anda olmalı bitmeli. Genetik bu bendeki sabırsızlık, babamdan, ablama, abime ve bana geçmiş.
pamuk mu dedin?zarar veriyor ama sana
bekle guzel kardesim bu konuda sabret
esinin tedavi olmasi sart.
bak pamuk bile nasil bekliyor
Sabırsızım işte, herşey aynı anda olmalı bitmeli. Genetik bu bendeki sabırsızlık, babamdan, ablama, abime ve bana geçmiş.
total testestron :979,12Yüksek testosteronlu erkeklerin aldatma, ikinci bir eş bulma ve şiddet eğilimleri daha fazla. Erkeklik hormonu olarak bilinse de, testosteron kadınlarda da bulunuyor ama erkeklere göre 30 kat daha az oranda. Kadınlara testosteron verildiğinde aldatma istekleri belirgin düzeyde artıyor.
Az araştırıyım dedim bunu buldum anammmçokta artırmamak lazım..
Bebişi bulup, kocişi kaybetmiyimm
şekerim gözün aydın tabiki iyiye işaret mamaları iyi geliyo :))))))
krisim bak benden beterleride varmış :)))))))) bide bana diyosunuz sabırsız diye
iyi akşamlar bebişlerrrr
krisss bebemmmmmm evilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
ama bana neden yorum yapmadın
total testestron :979,12
ne diyon kız sennn :))))
ay bitanem ya bu ay ikimizede moral oldu 2011 güz<el geldi valla inş. hemen arkasındanda bebişe dönüşürler .)
kadser nehaber canikom
?
iyi akşamlar bebişlerrrr
krisss bebemmmmmm evilik yıldönümünüz kutlu olsunnn
ama bana neden yorum yapmadın
total testestron :979,12
ne diyon kız sennn :))))
ay bitanem ya bu ay ikimizede moral oldu 2011 güz<el geldi valla inş. hemen arkasındanda bebişe dönüşürler .)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?