- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.061
sorsana
hocam de testesteron dusuk degilmi diye
?
ama testesteron sperm i cok etkilemiyo sanirim
fsh ile daha cok ugrasiyo
testersteron ereksiyonu cok etkiliyo sanirim
kızlar kaan hocadan cevap bekleyenler mailine baksın ,bizede mail atmış
ben cevabını bekleyememiş aramıştım hatırlarsan klomen konusunda canım ,telde söylediklerini yazmış
birşey söyliycem arkadaşlar kaan hocanın doktor sitesindeki birçok sorusunu okudum kimseye bu değerlerle normal gebelik olmaz demiyo ve herkese %3 lük şansı olduğunu söylüyo en kötü ihtimalle
aaaaaaaa hemen bakayım bende bişey sormuştum inşallah cvp yazmıştır
Menagon'un içinde bir miktar Pregnyl benzeri hormon da var, bu yeterli olabilir. Pregnyl yerine Ovitrelle 250 mg iğnelerden de aynı şekilde kullanabilirsiniz.
Saygılarımla.
ya benim sorduğum soruya cvp değilki bu alakası yok((((((
ama sen pregnyl bulamadiginda sormustun bu soruyu?
onu cevaplamis
hayır hayatım sen benim sorduğum soruyu biliyosun kaan hocaya sorumun üstüne yazmış zaten acaba diğer mailemi karıştırdı
ama sen pregnyl bulamadiginda sormustun bu soruyu?
onu cevaplamis
kızlar banada kaan aydostan cevap gelmiş.morfoloji sıfırdı fsh 2,12 bize iki ilaç yazmiş.biray sonra gelebilirseniz burda morfolojiye ve dna bozuklugu varmı diye bakarız demiş çünkü dna bozuklugu morfolojiyi yakından etkiliyormuş. bizim diger degerler iyi gibiydi sizin normal yollarla çocugunuz olabilir.Ama morfoloji degerini yükseltirsek şansınız daha kolaylaşır demiş.tetradox ve endol yazmış.Bu endol kaç mg oluyor.bunları bir aymı kullanıcak acaba tekrarda doktora sormak istiyorum.bilginiz var mı?
sizin diğer değerleriniz kaçtı.bi de eşin varikosel ameliyatı oldu mu.bu dna yı antalyada yaptıracak yer yok mu yaaa
bizim 4 günlük perhiz süresi ile 84 milyon.hayır olmadı olmazda zaten.bende bilmiyorum nerde yapılacagını
Canım benim bizim krishazelimiz de morfoloji 0 olduğu halde hamile kaldı. morfoloji 1 ken sayınız hareketliliğiniz iyiyse doğru tedaviyle hamiş kalırsın sen merak etme. Varikosel için en doğru teşhiş elle yapılan muayenedir. İyi bir üroloji doktoru bulun bence.dün kadın doğum uzmanı asistanı bi arkadaş morfoloji 1 ise hemen tüp bebek yapın dedi.bi de eşime renkli doppler çekilmesi gerekiyomuş.varikasel varmı diye..artık bıktım valla..
dün kadın doğum uzmanı asistanı bi arkadaş morfoloji 1 ise hemen tüp bebek yapın dedi.bi de eşime renkli doppler çekilmesi gerekiyomuş.varikasel varmı diye..artık bıktım valla..
Günaydın kızlar. Sabahı zor ettim walla. Rüyalarımda hep ilaçlarla uğraştım yaaaa. Neyse ki Kaan Hoca maile cevap vermiş içime su serptti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?