- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.941
canım bizde daha önce 2 ay günde 1 tane klomen ve günde 2 defa proxeed plus içmişti aynı zamanda eşim.bir başka doktorun kontolündeyken ama sonuç alamamıştık.
kaan hoca bize günde yarım tablet klomen verdi. proxeed de verdi ama eşim proxeed içmedi.onun yerine ısırgan çayı ve keçiboynuzu kürü yaptık.keçiboynuzu yaparken içine 3-4 adet inciri 4 e bölüp beraber kaynattım. öyle içirdim. bu şekilde fsh hem daha hızlı yükseldi hem daha faydalı olduğunu gördüm.üstelik östojeninde artış olmadı. tedavi öncesi değerle aynı çıktı. testesteronu da arttı biraz. hoca çok iyi dedi. tabi benim ne yaptığımı bilmiyor. sadece klomenle böyle oldu sanıyor. ama bu gerçeği ona da söyleyeceğim. belki başkasına da faydası olur. bu ayda aynen devam edeceğim ama yanına proxeed ve kore ginsengi de eklemeyi düşünüyorum yarından itibafren. nasıl ama? güzel mi?
incir yumurtlamayı nasıl arttırıyorsa sperm üretimini de arttıyor bence. bu toipke okumuştum daha önce . birisinin eşine ibrahim sarçoğlu incir kürü önermiş. vardır bir hikmeti diye o zamnadan beri düşünüyorum.
l argininide daha önce uzunca kullandık ama bir faydasını görmedik. en iyi etkiyi yarım klomen, keçiboynuzu ve birlikte kanatılan incirde bulduğumuzu söyleyebilirim. tabi hacın verdiği diyeti de uygulamaya çalıştık. nohut ve ısırgan çayı da var.
incir kurunude yapmisti esim
zeytinyaginda bekletip yemisti
bayagi yapti hem sabahlari ac karnina
adaesilada aynısını yapmıştı eşine yine vitamin içirmişti bi süre
iyi akşamlar herkese
ceylan nasılsın kaynannanı demedin hiç merak ediyorum :)
minik kuzum karşılaşamıyoruz senle hiç
ozaman baya devam etmiştik
hatta evicapı hala kullanıyor hiç bırakmadı
keçiboynuzuda alışkanlık yaptı onuda hergün kemiriyor çayın yanında :)
ama bizde tık olmadığı için spermler kendini yenileyemiyor malesef ondan haberi yok
şçim sıkılıyor ceylan az kaynanaı anlatsana belki açılırım:)
şçim sıkılıyor ceylan az kaynanaı anlatsana belki açılırım:)
hoş geldinizz ekin ada kriss
canım gittik kahvaltıya kaynanama ev süpürüyomuş nerden geliyosunuz dedi bende süpürge açlıştıgı için gümbürtüye gitmesin diye hastaneden dedim naptınız dedi muayene dedim çocuk içinmi dedi evet dedim ee ne diyolar dedi bende aşılama yada tüp dedim onlar ne kadar tutuyo dedi bende söyledim fiyatlarını baban çalışsa yaptırırdık falan diye söylendi kayınbabama sonra süpürgeyi toplarken ben dedimki anne hadi acıktık iki canlıyız dedim haha haa diye yapmacık üzülerek güldü bana espri yaptıgımı sandı sonrada yoksa öyle bişeymi var dedi evet dedim yalaaannn dedi dedim gerçek uzunca bi yaaa çekti sesi titredi inceldi gözleri doldu sarıldı öptü tepki verdi sonrada kahvaltıya yardım etmeme bile izin vermedi geçmiş sayfalarda kayınbabamla görümcemi anlattım orayoda oku çok komik bi kaç sayfa geride galiba
dimi ne güzel olur bende onu bekliyorum
hoş geldinizz ekin ada kriss
canım gittik kahvaltıya kaynanama ev süpürüyomuş nerden geliyosunuz dedi bende süpürge açlıştıgı için gümbürtüye gitmesin diye hastaneden dedim naptınız dedi muayene dedim çocuk içinmi dedi evet dedim ee ne diyolar dedi bende aşılama yada tüp dedim onlar ne kadar tutuyo dedi bende söyledim fiyatlarını baban çalışsa yaptırırdık falan diye söylendi kayınbabama sonra süpürgeyi toplarken ben dedimki anne hadi acıktık iki canlıyız dedim haha haa diye yapmacık üzülerek güldü bana espri yaptıgımı sandı sonrada yoksa öyle bişeymi var dedi evet dedim yalaaannn dedi dedim gerçek uzunca bi yaaa çekti sesi titredi inceldi gözleri doldu sarıldı öptü tepki verdi sonrada kahvaltıya yardım etmeme bile izin vermedi geçmiş sayfalarda kayınbabamla görümcemi anlattım orayoda oku çok komik bi kaç sayfa geride galiba
hemen okuyorum :)))
kız ne fenasın hala kaynanasını deniyor
sevinmiştir kadın sevinmezmi
tepki verdi diyor bide :))
okudum canım bizdede halaya bibi derler:)
kıs kadını sevindirirken bile eziyet etmişsin..
genelde kaynanama bişey dedigin zaman iyi veya kötü hemen tepki vermez bi kaç gün sonra verirde ondan dedim
ekiinn kayınbabamın dede oluyomuşsun demesine ne demezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?