Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cok guzel iste
onemli olan sonuc almaniz
ama multuvitamninde sart canim ozaman demekki sonuc dahada iyi olacak bence hemen baslayin

kızlar ben yatıyorum yarın iş var erken kalkacağım. herkese iyi geceler.... artık yazdıklarınızı yarın okurum. ama nolur yaptıklarınız anlatmaya devam edelim. hepinizi seviyorum...

incir kurunude yapmisti esim
zeytinyaginda bekletip yemisti
bayagi yapti hem sabahlari ac karnina

incir kurunude yapmisti esim
zeytinyaginda bekletip yemisti
bayagi yapti hem sabahlari ac karnina

ben zeytinyağına bekletip yedirmedim ama. keçiboynuzunu kaynatırken içine attım. hem bayanlar için olan kürde de incir suda bir kaç dk kaynatılmıyor mu? etken maddenin etkili olması için suda kaynası lazım çok az.

iyi akşamlar herkese
ceylan nasılsın kaynannanı demedin hiç merak ediyorum :)

adaesilada aynısını yapmıştı eşine yine vitamin içirmişti bi süre

minik kuzum karşılaşamıyoruz senle hiç
ozaman baya devam etmiştik
hatta evicapı hala kullanıyor hiç bırakmadı
keçiboynuzuda alışkanlık yaptı onuda hergün kemiriyor çayın yanında :)
ama bizde tık olmadığı için spermler kendini yenileyemiyor malesef ondan haberi yok

hoş geldinizz ekin ada kriss
canım gittik kahvaltıya kaynanama ev süpürüyomuş nerden geliyosunuz dedi bende süpürge açlıştıgı için gümbürtüye gitmesin diye hastaneden dedim naptınız dedi muayene dedim çocuk içinmi dedi evet dedim ee ne diyolar dedi bende aşılama yada tüp dedim onlar ne kadar tutuyo dedi bende söyledim fiyatlarını baban çalışsa yaptırırdık falan diye söylendi kayınbabama sonra süpürgeyi toplarken ben dedimki anne hadi acıktık iki canlıyız dedim haha haa diye yapmacık üzülerek güldü bana espri yaptıgımı sandı sonrada yoksa öyle bişeymi var dedi evet dedim yalaaannn dedi dedim gerçek uzunca bi yaaa çekti sesi titredi inceldi gözleri doldu sarıldı öptü tepki verdi sonrada kahvaltıya yardım etmeme bile izin vermedi geçmiş sayfalarda kayınbabamla görümcemi anlattım orayoda oku çok komik bi kaç sayfa geride galiba

Iyı geceler kızlar hepınıze
Ara sırada olsa gırebılıyorum topıkınıze ve hepınızı takıp edıyorum.Hamılelere hayırlı ve saglıklı dogumlar dılıyorum oncelıkle.

Kızlar benım esımde kecıboynuzu kuru kullanıyor yaklasık 3 aydır.Ayrıca evıcap kullanıyor.Kaan hoca ıle maıllestık bıze de her gun yarım klomen,proxeed plus, m-sure tablet kullanmamızı soyledı.Ama ben M sure bulamadım.Bılgısı olan var mı acaba bu ılacla ılgılı? Bızımde fsh degerımız dusuk cıkıyor testesteronda oyle ne yapacagımızı sasırdık ya((

hemen okuyorum :)))
kız ne fenasın hala kaynanasını deniyor
sevinmiştir kadın sevinmezmi
tepki verdi diyor bide :))

okudum canım bizdede halaya bibi derler:)

kıs kadını sevindirirken bile eziyet etmişsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…