- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #100.961
Iyı geceler kızlar hepınıze
Ara sırada olsa gırebılıyorum topıkınıze ve hepınızı takıp edıyorum.Hamılelere hayırlı ve saglıklı dogumlar dılıyorum oncelıkle.
Kızlar benım esımde kecıboynuzu kuru kullanıyor yaklasık 3 aydır.Ayrıca evıcap kullanıyor.Kaan hoca ıle maıllestık bıze de her gun yarım klomen,proxeed plus, m-sure tablet kullanmamızı soyledı.Ama ben M sure bulamadım.Bılgısı olan var mı acaba bu ılacla ılgılı? Bızımde fsh degerımız dusuk cıkıyor testesteronda oyle ne yapacagımızı sasırdık ya((
:))))adam şaşrmış sevinçten ah ne güzel keşke hep böyle şaşkın olsakayy kızlar kayınbabam duydugunda çok komikti yaa sevinçten ne diyecegini bilemedi eşime dediki gözün aydın oglum dede oluyomuşsun dedi(oluyomuşum) demek istedi
görümcemde güldü sevinçten şaşırdın baba sen dede oluyon dedi eşimle aramızda 10 yaş varya bende başladım sen dedesi oluyon bende ablası dedim ne güldük yaa hala aklıma geldikçe gülüyorum
Ara sırada olsa gırebılıyorum topıkınıze ve hepınızı takıp edıyorum.Hamılelere hayırlı ve saglıklı dogumlar dılıyorum oncelıkle.
Kızlar benım esımde kecıboynuzu kuru kullanıyor yaklasık 3 aydır.Ayrıca evıcap kullanıyor.Kaan hoca ıle maıllestık bıze de her gun yarım klomen,proxeed plus, m-sure tablet kullanmamızı soyledı.Ama ben M sure bulamadım.Bılgısı olan var mı acaba bu ılacla ılgılı? Bızımde fsh degerımız dusuk cıkıyor testesteronda oyle ne yapacagımızı sasırdık ya((
canım donduk ve dedıgın gıbı jetlag dayız
bız menagon u cok kullanamadık 3ç kutuda ben hamnılke kaldım
canım onu Tr den gelen bırıyle getırttır kutusu 100 tl ye verıyolar ıcınde kac vardı unuttum 5 ıdı galıba gunasırı vurukuytorduk
klomenlede guzel sonuc almissiniz dedi hoca ama bilmiyorum trden bu zamanlarda pek gidis gelis olmuyor ama bende dusundum bakalim bulana kadar klomene devam
klomen cvp vermeyınce menagon verıyor sanırım bızede klomen cok cvp vermnemıstı
yazili sinavi alacam daha direksiyonda stres yaparim buyuk ihtimalaman canım stres yapma herkes alıyor ehlıyet
vermeme luxlerı yok cunkı bılıyolar arabasız kımse bısey yapamaz
rahat ol
yazili sinavi alacam daha direksiyonda stres yaparim buyuk ihtimal
tabi her dediğinle kaynanan şoka girip bikaç güne anca toparlıyor ondandır:))))
ee kısmen doğru bizimkilerin dede olma yaşı yaklaştığından:)))
sorma çok merak ediyorum onu takipçisiyimallah iyiliginizi versin yaa kaynanamın fanculubu oldunuz iyice
ada senin misafirlerin geri kalan kısmıda gittimi:26::26::26:
genelde kaynanama bişey dedigin zaman iyi veya kötü hemen tepki vermez bi kaç gün sonra verirde ondan dedim
sorma çok merak ediyorum onu takipçisiyim
çok şükür gittiler üzerimden büyük yük kalktı
evim eski sessizliğine döndü çıt yok
ama doğuma geri gelecekler
ozaman asıl tepkisini bugün yarın vermek üzeredir dikkat et kendine
sorma çok merak ediyorum onu takipçisiyim
çok şükür gittiler üzerimden büyük yük kalktı
evim eski sessizliğine döndü çıt yok
ama doğuma geri gelecekler
ozaman asıl tepkisini bugün yarın vermek üzeredir dikkat et kendine
aman ya eksik kalsalar bi süre rahat etsen doğumdada..
kaynanam çocuklarından bile çok sevdiği canııı ineklerini sattı sırf bana gelebilmek için
bunun onun için anlamını tahmin bile edemezsiniz büyük fedakarlık :)))
inekleriye arasında kuvvetli bir duygusal bağ vardı morali bozuk bundan buaralar
kaynanamın takipçileri siziii o gün eşim hp yanımdaydı herkes kaynanamı merak ediyo ama yazamamıştım bi türlü
hadi yaa madem öyle dogumda gelselermiş öfff sıkılırım ben öyle kalabalık ve uzun kalan misafirden
bide rahatsız olursun o zamanlar yatamazsın kalkmazsın napacaksan allah yardımcın olsun
oooo dün kız kardeşi gile oturmaya gittik radyoda oyun havası açtılar varisinden zor yüeüyen kadın nasıl oyun oynadı halay çekti görecektin
iyi beni bağlayan bişi kalmadı sizinle yaşayayım demedi:)))
kaynanam çocuklarından bile çok sevdiği canııı ineklerini sattı sırf bana gelebilmek için
bunun onun için anlamını tahmin bile edemezsiniz büyük fedakarlık :)))
inekleriye arasında kuvvetli bir duygusal bağ vardı morali bozuk bundan buaralar
iyi beni bağlayan bişi kalmadı sizinle yaşayayım demedi:)))
oh oh kaynanan çoşmuş selamlarımızı ilet arkasındayız herzaman :)))
benim kaynanada çok komiktir yanında 5 dakika duran gülmekten altına yapar ama bilinçli yapmıyor doğal hali
bide görümcemin kız çok komikti 3 yaşında şiveli konuşuyor soğan satanlar falan geliyor kapının önüne
buda onlardan esinlenip hamsicu geldu hamsicu diye bağırıyor balkondan laz uşağı işte
bemce o ihtimal hala var ve büyük gibi hatta ekin
o dört duvar arasında yaşayacak kadın değil ondan içim rahat :)))
hadi yaa benimkininde bi olayı falan anlatışı komiktir
ayy hakkatten laz uşagı ne tatlı oluyolardır o konuşmalarıyla yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?