Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
GINKGO BILOBA-120 MG.-100 Capsules-Standardized

Korean Red Ginseng Tablet Gold 550mg X 90caps,Authentic

Lot of 2 Nature's Bounty Fish Oil 1200 mg Omega 3&6 240

kris şunlara bi bakarmısın nasıllar sence alıyımmı

yanlış oldu düzelticem

Son düzenleme:
krisim ben e vitaminini gnc den alıyorum şimdi bitmek üzere ama içinde selenyumda var acaba bu defa evicap mı alsam ne diyosun canım

Ayy bende biliyorum o kadını hepimiz aynı yollardan geçip burda soluğu aldık sanırım.

benimkisi meraktı canım deneme amaçlı mail attım kadın mantıklı şeyler söyledi kaan hocanın dediğiyle uyuşan sonrada bidaha mail yollamadım aslında :)

ronyacım doktor bana saat onemlı degıl akşamda olsan 1.gun olarak sayılıyormuş aynısı banada olmuştum sordugumda oyle cevap verdı.

bugun 1. gunun canim hesapla

tamam güzeller o zaman be yarın kan veriyom
ama kanamam öyle çok değil herhalde problem olmaz
doğru sonuç çıksında cumarteside verebilirim
değerlerimin normale dönmesi demek
artık yumurtlucam demek.ve ben herşey yolundayken aşılama yaptırmak istemiyom

anladi ronya yi konya yi:))))))))))))))
ebay i puskurten ronyam ona mi yenilecek:))

Son düzenleme:

Elbette var canım.Benim bir arkadaşım aynı merkezden ikizlerine hamile.İki hafta kaldı doğumununa.
Gösteriyorlar ultrason ekranından görüyorsun parlak iki tane ışık:)Bunlar embriyolarınız diyorlar.

kris tebrik ediyorum seni, bu hızlı cevap yazdığın için. Ay iyi ki diğer topiklere kaptırmamışısız seni. Ama yakında futbolcu transfer eden kulüpler gibi,diğer topiklerden transfer talebi alabilirsin.

Son düzenleme:
Ben çok iyiyim. Tedaviden olumlu sonuç alacağıma da çok eminim. Sen nasılsın anniş?

Canım bir yandan geçmişi okuyorum. Kaan hocanın sana yazdıklarını okudum. Çok umut dolu buldum yazısını.İnşallah bitanem bende çok eminim sonuç alacağına. Elevitin yanında folikasitede başla canım.Bende bir iyiyim bir iyi sayılırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…