- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.161
şifa olsun bebeğim banada yarın alıcak eşimKrisim aldım elevit bugün içmeye başladım hadi hayırlısı :)))) sen nasılsın canım
ronyam adet olmuş bu ay istediğim olmadı gelecek ay bu iş tamamdır :))
iyi akşamlar ben dünden sonra baya iyiyim çok şüriyi akşamlar kızlar nasılsınız ?
bana adetin ikinci günü yapılmıştı ama öyle günü falan olduğunu sanmıyorum yani sadece lh yi etkiler diğerleri normal günde yapılabilir diye biliyorum ayrıca kararın çok mantıklı bence bu ayda preseed le denepammukum sağol bitanemmm
kızlar ya ben diyomki bu aşılama işini bir ay ertelesemmi ne dersiniz
ben bu ay tam 37 günde adet oldum sanırım benim hormonlar düzene girdi
adetin 3.günü hormonlara bakılıyor ya acaba yarın baksam ve sonuca göre doktordan randevu alsam ne dersiniz çokmu erken olur kanamam yaklaşık 1 saat evvel geldi
krisimmm bu hormonlardan sorumlu topicc sorumlusu sensin özellikle senden cevap bekliyom
yarın çok mu erken olur
Krisim aldım elevit bugün içmeye başladım hadi hayırlısı :)))) sen nasılsın canım
ronyam adet olmuş bu ay istediğim olmadı gelecek ay bu iş tamamdır :))
Bugün zil çalmadı henüz işe yaradı sanırım bu kapı açmama olayı yoksa şimdiye damlamıştı :))))))
şifa olsun bebeğim banada yarın alıcak eşim
iyi akşamlar ben dünden sonra baya iyiyim çok şürsen :)
bana adetin ikinci günü yapılmıştı ama öyle günü falan olduğunu sanmıyorum yani sadece lh yi etkiler diğerleri normal günde yapılabilir diye biliyorum ayrıca kararın çok mantıklı bence bu ayda preseed le dene
eşim şimdi renkli dopleer çektiricek.varikosel tekrarlayacağını sanmıyorum.çünkü sayı da bir problem yok.hareket için de e vitamini bi de arginmax kullanıyo şimdi.içinde l argının ginseng ve daha bir sürü vitamin var.senin dediğin de buydu dimi.sigarayı da bıraktı,alkol de almıyo artık.şu ileri hareket azcık oynasın artık.hamile kalmayı iyice hırs yaptım yaa
sakin acmayacaksin... sakin!!!
ohh nihayet
kizlar herkes elevite baslasin yani hamileligi yakin olanlar:))
ben iyiyim temizlik gunumdu bugun
ronyam bu ay hamile olacak buyuk ihtimalle ...
ohh nihayet
kizlar herkes elevite baslasin yani hamileligi yakin olanlar:))
ben iyiyim temizlik gunumdu bugun
ronyam bu ay hamile olacak buyuk ihtimalle ...
canım benim zaten sorun LH hormonu o yüksek bende yani en son öyleydi şimdi durum nasıl bilmiyom
ben bugünü bir gün sayarsam eğer yarın yaptırabilirim ama 1 saat önce olduğumdan
bir gün diye hesaplayamıyom bugünü
pammukum sağol bitanemmm
adetin 3.günü hormonlara bakılıyor ya acaba yarın baksam ve sonuca göre doktordan randevu alsam ne dersiniz çokmu erken olur kanamam yaklaşık 1 saat evvel geldi
krisimmm bu hormonlardan sorumlu topicc sorumlusu sensin özellikle senden cevap bekliyom
yarın çok mu erken olur
pammukum sağol bitanemmm
yarın çok mu erken olur
canım benim zaten sorun LH hormonu o yüksek bende yani en son öyleydi şimdi durum nasıl bilmiyom
ben bugünü bir gün sayarsam eğer yarın yaptırabilirim ama 1 saat önce olduğumdan
ronyam sevinç ege vardıya embriyolog sana cvp yazdımı
yok canım yazmadıı
ronyam sevinç ege vardıya embriyolog sana cvp yazdımı
halla halla ertesi gün hemen yazardı demekki işine gelmedi :)
6. gun cok erken baslamissin
elinde fazla test varsa birkacgun daha yapalim bakalim cift cizgi tamamen cikinca 1 kerelik preseed deneyelim diger gunleri preseed siz yapalim
henuz erken senin icin biliyorsun birkac aya ihtiyacin var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?