- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.141
çok teşekkür ederim peki bunları bir aymı kullanıcak bir bilgin varmı?krishazel sana morfoloji için eşleriniz ne kullandınızz sayfa 8 bir soru sormuştum cevaplarsan sevinirim.fsh ile ilgili birşey söylememiş
gunaydın kızlar ay ben bırsey anlamadım burdakı doktorlardan
bırı 1. dercede varıkosel var dıor bırı yok dıor
radyolıjıdede cıkmadı varıkosel.hıc bır sey anlamıolar doktorluk namına
ayyrıca bız tup bebek yaptırırkenmorfolojının onemsız oldugunu söluolardı onuda anlams deılım
ya ınşşş degerlerımız yukselır bzde allhın ıznıylen dun basladık
bakalım esım ıcıor
bizim toplam sayı 120 milyon 1ml de ki sayı deişiyo işte.geçen ay 38 di bu ay 21 olmuş.ileri hareket %0.şimdi eşim ultrason çekilicek.sadece vitamin alıyoo.başka bişey yapmıyoruz.bişey sorcam tüp bebek te gerçekten artık tek embriyo mu koyuyolar yaa.biz rapor çıkarmadan ücretin tamamını ödemek istiyoruz.devlet yine de karışıyo mu
ah onu bir yükseltesk iki aydır %0.şimdi arginmax ve evicap kullanıyo eşim.bi de ürolojiye gidicez.dr tüp bebek deyip durunca biz de ondan düşündük
morfolojıde sorun yok canım cok sukur yanı öle dediler
harejtte yuzde 50 ıle 40 arasında gıdıp gelıor
sayımız yok dencek kadar az 2 mılyondu
endol ıle trental
1 ay sonra kanda fsh ve testesteron hormonuna baktıracagız
malesef canim
tek embryo ile tup bebek olayini bitirdiler zaten
millet kibrisa kosovaya gidiyor
bu yuzden tedavi olun derim normal yolla olmasi icin
Merhaba canlarım.
Kadsercim esracım bana 2 embriyo transfer ettiler. Benim gittiğim merkezde genelde iki embriyo transferi yapıyorlar. Yasalar karsısındada şöyle bir savunma gercekleştiriyorlarmış. Biz tek embriyo koyduk ama embriyo transferden sonra bölünmüş yani tek yumurta ikizi.
Her tüp merkezinin yaklaşımı farklı. Benimle beraber transfer olan arkadaşlarımın hepsine iki embriyo transfer edildi. Doktor kararını bildirirken aramızda kalsın,kimseye söylemeyin diyor. Bunu herkese diyor tabi:)
Ankara Anatolia Tüp Bebek Merkezi
gülüm canım ya pekala ikiz bebeğe hamile kalan varmı
ben nedense böyle olduğuna inanmıyorum bana sadece hastaların gönlünü ediyolarmış gibi geliyor
bence tek koyuyolar hem öyle olduğu nerden bileceksiniz koydum der koymaz
yada 2 koydum der tek koyar bu bilinmez yani ben onlara güvenmiyom
SELAM kızlar. Herksede keyifler yerinededir umarım.
pamukcum bak Kaan Hoca ne yazmış, Allahdan sabah gördüm mailide günüm güzel geçti.
Bizim tedavideki amacımız testosteronu yükseltmek, FSH'yı da normal değerlerine getirmek. Yani, her ikisi de normal sınırlar arasında kalacak. Böylelikle hem dengelerini bozmamış olacağız hem de testisleri uyaracağız. Size söylenilen, eğer FSH normalin altına düşerse, yani sıfırlı değerlere, sperm üretimi bozulabilir. Ama zaten bunu önceden görmek için sizden her ay hormon testlerinizi istedim; kontrollü bir hormon tedavisi yapıyorum. Bütün hormonlarınız normal sınırları arasında olacak. Ne daha düşük ne de daha yüksek. Bunu kontrol ettikten sonra böyle bir risk hiç bir zaman olmaz. Endişe etmeyin. Size bundan bahseden doktor, kontrol edilmeden kullanılan ilaçlar için böyle bir uyarıda bulunmuş.
Saygılarımla.
Prof.Dr. Kaan AYDOS
Slm kızlar, keyifler nasıl?
Gnc den gınseng almayı düşünüyorum iyidir değil mi?
kızlar elevıtı bende aldım 14.5 tl .eczaneden aldım.kac tane ıcıyorsunuz gunde.ben 1 tane ıcıyorum dogrumu
kesinlikle ayni fikirdeyim
Benim eşimle evliliğim çok zor olmuştu, hep evlendiğimizin hayalini ederdik, evimiz nasıl olacak, birlikte neler yapıcaz diye ama bi tarafdan olmasının da çok ümitsiz olduğunu bilirdik. Şimdilerde anlıyorum ki belki hayal ettiğimiz için evlenebildik, evlenmek için o kadar çaba harcayabildik.
Burdan yola çıkarak olacak bebişlerimize vereceğimiz isimleri yazalım mı? Umut olsun bizlere ne dersiniz?
kızlar ben adet oldum çok mutluyummmmmmmm
yeni sezonu açtık hayırlı uğurlu olsun
bu ay 38.günde adet oldum kızlar ilk defa bu ay çok uzamadan geldi kırmızılar
galiba bu hayıt işe yaradı
Güzel hamiş adayları nasılsınız?
Kris ben bu ay preseed ve ovulasyon testine başlasammı?Erken ama bugün test yaptım hayalet bi çizgi çıktı ..6.gündü zaten erken yani,devam ediyimmi?Siklusum 24-28.gün arası değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?