- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.241
krishazel meri58 defnelma kadser+ antalya2011 ronya+ loneliness mues gulumgulum+ BARUK+ ekin79 ekinto
Kadinlar klubunun en kalabalik topigiyiz
:))
canım fiyatı gerçekten çok uygun kargo ücreti girince ne olur bilmiyorum ama şimdilik çok mantıklı adette fazla çünkü
bi öğrenebilirsem inşallah gönderip gönderemediklerini stok yaparım o zaman sizlerde alırsınız canım
krishazel meri58 defnelma kadser+ antalya2011 ronya+ loneliness mues gulumgulum+ BARUK+ ekin79 ekinto
Kadinlar klubunun en kalabalik topigiyiz
:))
kızlar ben bu ürünü 45 tl ye aldım bakarmısınız ne kadar ucuzmuş
http://www.swansonvitamins.com/NW173/ItemDetail?n=0
sor bakalim gonderiyolarsa ordan al canim cok hesapli
krisss ve diğer gingko bibola kullanalar sziniklerin kapsülleri nasıl böyle ceviz yeşili hafif kına kokusunu andıran bişeymi ???
sanmam canım çünkü o iğneleri bulabilmek için çok uğraştıGaliba Pamugun komsulari geldi
bornozla gelmislerdir bu aksam
pamuk cum senin yerinde olsam kocanin igneleriyle saldiri hepsini saplardim canim:)))
bizim kullandigimiz marka oldugu icin tavsiye ediyorum
biz alip gorumceme gonderiyorduk oda gelirken getiriyordu
amerikan mali zaten
Galiba Pamugun komsulari geldi
bornozla gelmislerdir bu aksam
pamuk cum senin yerinde olsam kocanin igneleriyle saldiri hepsini saplardim canim:)))
ben geldim naber fıstıklar :)))))
ben geldim evet kapıyı açtım bugün çünkü eşimin sayesinde bu defa 2 kişi geldiler oturdu gittiler 20 dak. sonra eşimdeydi bilgisayar yeni girebildim
hoşgeldın pamukcum geçmiş olsun şekerim bu akşam fazla kalmamışlar, ucuz atlatmışsın. bence ya kapıyı açmaktan vazgeçin yada siz ordan taşının. anlaşılan bunlardan kurtulamayacaksınız, bu seferde bunların yüzünden çocuk yapamayacaksınız
esilanurcum sende hoşgeldin..
ben geldim evet kapıyı açtım bugün çünkü eşimin sayesinde bu defa 2 kişi geldiler oturdu gittiler 20 dak. sonra eşimdeydi bilgisayar yeni girebildim
canım bu durumu kalp kırmadan halletmeye bak
yani araya bir mesafe koy ama ilişkini tamamen koparma
çünkü yinede darda olduğunda kapısnı çalmak isteyeceğin birileri olablir
bence şuan ki gibi arada kapı açmama taktiklerini uygula
sorduklarında neden açmadın diye kocişimle iş üzerindeydik falan de
ee biz yeni evliyiz doyamadık birbirmize falan de
herhalde anlarlar zamanlı zamansız gelmezler
merhaba herkese ben sizin takipçinizim hemen hemen her akşam buradayım ama pek yazacak ibirşeyim yok o yüzden misafir olarak okuyorum
sağol hayatım cidden taşınmayı düşünüyorum zaten uzun süredir de düşünüyorum bunu en hayırlısı olacak dikkat ettim de dün geldim kapıyı açmadın v.s hiç bişey söylemedi uyanık galiba :)
pamukcum sen soyle hangı semtten ev aranacak senin için arıyım. Hatta ıstanbuldaysan kendıme komsu yapayım seni merak etme her akşam çalmam kapını
haklısın canım şuan için aynen dediğin gibi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?