Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
krishazel meri58 defnelma kadser+ antalya2011 ronya+ loneliness mues gulumgulum+ BARUK+ ekin79 ekinto

Kadinlar klubunun en kalabalik topigiyiz

:))

Evetttttt inş. hepimiz mutlu sona ulaşırızzzzzzzz......... Hamiş olanlarda hayırlısıyla bebişlerini kucaklarına alırlar......:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım fiyatı gerçekten çok uygun kargo ücreti girince ne olur bilmiyorum ama şimdilik çok mantıklı adette fazla çünkü

bi öğrenebilirsem inşallah gönderip gönderemediklerini stok yaparım o zaman sizlerde alırsınız canım

bizim kullandigimiz marka oldugu icin tavsiye ediyorum

biz alip gorumceme gonderiyorduk oda gelirken getiriyordu

amerikan mali zaten

krisss ve diğer gingko bibola kullanalar sziniklerin kapsülleri nasıl böyle ceviz yeşili hafif kına kokusunu andıran bişeymi ???

:97::97::97::97::97::97::97::97::97::97::97:
Galiba Pamugun komsulari geldi
bornozla gelmislerdir bu aksam

pamuk cum senin yerinde olsam kocanin igneleriyle saldiri hepsini saplardim canim:)))
sanmam canım çünkü o iğneleri bulabilmek için çok uğraştı :9:

ben geldim evet kapıyı açtım bugün çünkü eşimin sayesinde bu defa 2 kişi geldiler oturdu gittiler 20 dak. sonra eşimdeydi bilgisayar yeni girebildim :(

ben geldim evet kapıyı açtım bugün çünkü eşimin sayesinde bu defa 2 kişi geldiler oturdu gittiler 20 dak. sonra eşimdeydi bilgisayar yeni girebildim :(

hoşgeldın pamukcum geçmiş olsun şekerim bu akşam fazla kalmamışlar, ucuz atlatmışsın. bence ya kapıyı açmaktan vazgeçin yada siz ordan taşının. anlaşılan bunlardan kurtulamayacaksınız, bu seferde bunların yüzünden çocuk yapamayacaksınız :4:

esilanurcum sende hoşgeldin..

hoşgeldın pamukcum geçmiş olsun şekerim bu akşam fazla kalmamışlar, ucuz atlatmışsın. bence ya kapıyı açmaktan vazgeçin yada siz ordan taşının. anlaşılan bunlardan kurtulamayacaksınız, bu seferde bunların yüzünden çocuk yapamayacaksınız :4:

esilanurcum sende hoşgeldin..

sağol hayatım cidden taşınmayı düşünüyorum zaten uzun süredir de düşünüyorum bunu en hayırlısı olacak dikkat ettim de dün geldim kapıyı açmadın v.s hiç bişey söylemedi uyanık galiba :)

canım bu durumu kalp kırmadan halletmeye bak
yani araya bir mesafe koy ama ilişkini tamamen koparma
çünkü yinede darda olduğunda kapısnı çalmak isteyeceğin birileri olablir
bence şuan ki gibi arada kapı açmama taktiklerini uygula
sorduklarında neden açmadın diye kocişimle iş üzerindeydik falan de
ee biz yeni evliyiz doyamadık birbirmize falan de
herhalde anlarlar zamanlı zamansız gelmezler

merhaba herkese ben sizin takipçinizim hemen hemen her akşam buradayım ama pek yazacak ibirşeyim yok o yüzden misafir olarak okuyorum

canım bu durumu kalp kırmadan halletmeye bak
yani araya bir mesafe koy ama ilişkini tamamen koparma
çünkü yinede darda olduğunda kapısnı çalmak isteyeceğin birileri olablir
bence şuan ki gibi arada kapı açmama taktiklerini uygula
sorduklarında neden açmadın diye kocişimle iş üzerindeydik falan de
ee biz yeni evliyiz doyamadık birbirmize falan de
herhalde anlarlar zamanlı zamansız gelmezler

haklısın canım şuan için aynen dediğin gibi yapıyorum :34:

sağol hayatım cidden taşınmayı düşünüyorum zaten uzun süredir de düşünüyorum bunu en hayırlısı olacak dikkat ettim de dün geldim kapıyı açmadın v.s hiç bişey söylemedi uyanık galiba :)

pamukcum sen soyle hangı semtten ev aranacak senin için arıyım. hatta ıstanbuldaysan kendıme komsu yapayım seni merak etme her akşam çalmam kapını :1:

Son düzenleme:
pamukcum sen soyle hangı semtten ev aranacak senin için arıyım. Hatta ıstanbuldaysan kendıme komsu yapayım seni merak etme her akşam çalmam kapını :1:

ankaradayım ben hayatım sizden biri bana yakın olsa üzülmezdim tam tersine sevinirdim :)) bebişlerimizi beraber parka götürürdük :)

Back
X