Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mavi çapada öyle 2 gün sonraya randevu alabilecekmisin?bi kere gittik biz oda 1 hafta sonrasına alabilmiştim ..

Hadi ya. 1 haftamı yuh bu akşam deneyiyim o zaman şansımı. artık ne zamana alırsam. ben sürekli ssk okmeydanından alıyorum hemen alıyorum. orası niye oyle yaa. gece 12 de oturacam bilgisayarın başına. düşüremedin mi 1 hafta sonra aldın. yoksa 1 hafta sonrasına mı verdi. benim bildiğim sadece 1 gün sonrasına randevu veriyorlar. çapada faklımı.

ekin soruma cevap ver kuzum benim için önemli. devletlerde ben sadece ertesi güne biliyodum randevuyu. Çapada farklımı

Hayır hemen düştü boşluk sadece 1 hafta sonra vardı.doluydu yani..Akşam bi dene sen. ben telefonla almıştım.

Günaydın kızlar... nasılsınız dün kayınvalidem rahatsızmış yardıma gittim bugün ateşimi ölçtüm 36.0 nasıl

Ceylan yarin gidiyorsun degil mi , bebisinin kalp atisini duymaya.
Ben de Allah nasip ederse sali gunu gidecegim.

Hayatgunesim,cok tsk ederim.
Darisi basina insallah.

Ekintosummm ben iyiyim,cok heyecanliyim ama sabirla bekliyorum.
Insallah bebegim iyidir.
Sen nasilsin? Erkegin nasil?

Hayatgunesim,cok tsk ederim.
Darisi basina insallah.

Ekintosummm ben iyiyim,cok heyecanliyim ama sabirla bekliyorum.
Insallah bebegim iyidir.
Sen nasilsin? Erkegin nasil?

iyidir iyi hiç merak etme...bundan sonraki süreçte kaygılı ve korku dolu geçiyor.seni yaşadığın olumsuz olayda seni etkiliyordur eminim ama ,içini ferah tutmaya çalış..
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun......

biz de iyiyiz şükür şimdilik yaramaz birşey yok...haftaya kontrolüm var gitmeden öncede nst ye gircem...biraz erken başlıyoruz....o yüzden bende çarşı pazar işlerimi bitirmeye uğraşıyorum..
bitti gibi...artık ağırlaştım da zor oluyor çarşı pazar dolaşmak...

çarşı pazar dolaşıyorum kurt gibi acıkıyorumsokaklarda dolaşırken en kötüsü etraftan gelen yemek kokuları ....heryerden mis gibi kokular geliyor ..yani bana mis gibi geliyor:)
av köpeği gibi oldum valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…