Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hayırlı akşamlar iyiyiz çok şükür sen nasılsın?
Maşallah yaklaşmış vakit....

evet canım sanırım oyle duygularım karısık bıraz tırsıyorum amelıyat ısınden dolayı ama mutluluk heyecan daha agır basıyor Rabbıme cok sukur dılerım herkes yasar bı guzellıgı

nasılsın canım sana bısey sormak ıstıyorum ben göğüs ucu ıcın mustela aldım sence ne zaman surmeye baslamalıyım bu markayı sen tavsıye etmıstın dogumdan 1 ay once dedı eczane ama arkadaslar daha erken baslanmalı dedıler

iyiyiz canim sen nasilsin?

ıyıyım canım cok sukur normalde carsamba yasal olarak ızın hakkım basladı ama ben donemı kapatcam ınsallah sonrasına aktarmak daha ıyı 2. donem nerdeyse kapanıyor o zaman bakalım ınsallah tabı kendımı ıyı hıssetmezsen hemen bırakcam

evet canım sanırım oyle duygularım karısık bıraz tırsıyorum amelıyat ısınden dolayı ama mutluluk heyecan daha agır basıyor Rabbıme cok sukur dılerım herkes yasar bı guzellıgı

Amin canım inşallah sende hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah........

tatlim bence basla aksamlari surmeye
ama sakin bastirma cok yumusak hareketle sur cunki gogus ucuyla oynamak erken doguma sebeep oluyormus

sen geceleri yatmadan once azar azar sur canim

ekin canım hayırlı bir haber verirsin inşallah yarında moralinde biraz düzelir.

ceylanda pıt pıt ları duymaya gidecekmiş.güzel haberler getirir inşallah.

QUOTE=antalya2011;22180420]ekin canım hayırlı bir haber verirsin inşallah yarında moralinde biraz düzelir.

ceylanda pıt pıt ları duymaya gidecekmiş.güzel haberler getirir inşallah.[/QUOTE]

inşallah canım.Kardencim duaların için çokkkk sağol

Eşim sonunda yarın test vermeye karar verdi yarına randevu aldık.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallah düzelme olmuştur.
canım adaşım,inşallah sonuç güzel çıkar ve moral bulursunuz..o morallede bebişiniz gelir...aynı bizde olduğu gibi...kaan hocanın umut verici konuşması bizde işe yaradı çünkü.bu işte morallll en önemli şey..

canım ne güzel ...hamileliğin keyfini çıkar:)

http://www.orcansaglik.com.tr/product.asp?CatID=503
midye sende mustela aldın başladın ben geç kaldım o zaman
kris bunu önermiş pamuk öyle demişti bende bunu alıcam galiba

ekınım ınsallah hayırlı haberler vereceksın

bılgem dualrın ıcınde allh razı olsun canım

mıdyeeeeeeeeeeeeeee mesaj kutun dolu canım

Natural Nipple Butter 60 ml Doal Gs Ucu Kremi
midye sende mustela aldın başladın ben geç kaldım o zaman
kris bunu önermiş pamuk öyle demişti bende bunu alıcam galiba

iyiyz şu an ...idare ediyorum yani...
ben haftaya nst ye başlıyorum doktor erken başlatıyor...
sen nasılsın,haftalar aynı.....

yok canım gecen ay almıstım ama hala baslamadım eczanede son 1 ay kala demıstı ama sanırım yavastan baslıcam artık degısıme ugramaya basladı eskısınden farklı gorunuyor mustelayı bu topıkten not aldım dıye hatırlıyorum sanırım krıs soylemıstı ama bebek urunlerını mı tam hatırlamıyorum ılk hamıle kaldıgımda bakmıstım.
nstyı bılmıyoeum canım henız bısey demedı dr ama sanırım baslaması gerek bazı drlar 32de baslatırmıs bızımkı bı sey demedı 34de randevum var 31+1de gıttıgımde bundan sonra 2 haftaya bır goruscez dedı haftaya ctesı gıtcem bakalım nolacak. ben ıyıyım cok sukur tahmınımden daha ıyı bı surec yasıyorum cok sukur zaman zaman agrılar oluyor ıdrarda enfeksıyon sorunu var bol su ıcerek atlatmaya calısıyorum bakalım sımdılık ılaca baslamak ıstemıyor dr bol su = tuvalete sık gıtmekozellıkle gecelerı

herşeyin yolunda gitmesini sevindim..bende de kaşıntı olmuştu çok öemli biliyorsun 1 kullanımlık 1 fitil verdi şükür rahatladım...

gece uyanıyorum bende bu hafta zaten ateş basmalar peydah oldu bende....
neyse sonu güzel olsun da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…