Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar:)
bılgem canım sen tup bebek deneyerek mı hamıle kaldın?bır arkadas ankarada oturdugunu ve hastanenden memnun kalıp kalmadıgını sormus.ama hastana adını belırtmemıssınız bende ogrenebılır mıyım acaba?

devlet hastanesınde yaptırdı
ankarada,
tup bebklen hamıle kaldı canım benım

Nazarboncug,ben Zekai Tahir Kadin Sagligi Egitim ve Arastirma Hastanesinde yaptirdim.
Eski ve bilinen adiyla Buyuk Dogum.
Aslinda bizim dogum binalari ile ilgimiz yok, tup bebek blogu ayri bir bina ama ayni bahce icinde.

ıyıyım esracım sagolasın:)cevap ıcın ayrıca tesekkur ederım:))Tabı herkesın ınfertılıte durumu aynı degıl ama yınede sorayım dedım.Bırdahakı tedavıyı ankarada yapmayı dusunuyorum ama bu soguklarda gıdemeyecegım ıcın bahar gelmesını beklıyorum.bu sırada da arastırmakara devam:))

bılgemm tesekkur ederım canım.ben gen art hakkında cok olumlu yorumlar duydum.erkek ınfertılıtesı bızım sıkıntımız.volkan beylede bızzat gorustum.pgt fılan yapalım dedı.su aralar ankara cok soguk dıye bıraz havaların ısınmasını beklemeyı dusunuyorum bende.

Eşim sonunda yarın test vermeye karar verdi yarına randevu aldık.
Dualarınıza ihtiyacım var inşallah düzelme olmuştur.

Ekintosum surda 5-6 hafta kaldi.
Sanki dun gece ogrendik hamile haberini.
Cok sukur bugunleri gordun,insallah bizlerde goruruz.
Hazirliklarinda az kalmis,iyi yapmissin.
Bende rabbim izin verirse 28. haftadan sonra baslarim.
Sonra aceleye geliyo degil mi?

Benimde istahim kapanmaya basladi.
Mide yanmam oluyor.
Bel agrim.Ama hepsi beni mutlu ediyo
Rabbim herseyin hayirlisini versin.

esracıgım adanada denememeye karar verdın heralde
ınsallah tupe tekrardan gerek bıle kalmaz
o kadar cok ıstıyorumkı
dogal yollan hamıle kalıp
haber vermenı.....

hayırlı haberlerlen gelın ınsallah
sonuc yarın cıkarmı

Esraaa"m kuzum etmem mi ,hep ediyorum,ayetel kursinide okudum.
Soylemedim ama okudum haberin olsun.

Ekin yarin esinin test sonucu,Ceylan in bebisinin kalp atisi haberi derken,yarin hareketli olucak.
Guzel Allah'im ikinizdende guzel haberler almayi nasip etsin.
Darisi sali gunu basima.

esroşum vallahı kararsızım nerede deneyecegım konusında keske dedıgın gıbı dogal yoldan olsada gerek kalmasa dıyecegım ama cok zor canım ya( Evlenelı tam 2 yıl 4 ay oldu ve hıc ama hıııc korunmadık.Kısmetımızde yokmus herseyın hayırlısını dılıyorum oncelıkle tabıkı.Allah devasız dert vermesın.

kardenn senin bu avatarın poposu ne böyle:))çok güldüm:)
:)) yakında senin bebende sallar böyle poposunu canım :))

canım benim inşallah çok güzel sonuçlarla gelirsin dualarım seninle sana hz. yunusun tesbihini ve bildiğim tüm duaları okuyacağım inşallah çok güzel çıkacak testiniz tatlım ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…