Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah bebeyinin sesini duyacaksın
endişelenme yat dinlen

ceylancım içini ferah tut,herşey yolunda..kalp atışı için daha erken:

çok teşekkür ederim hepinize kızlar ya allah razı olsun sizden zaten küçük deyince ben kalp atışını duyamayacagımı tahmin ettim olsun bu kadarı olduya geriside gelir allahın izniyle
butterfly canım sanada çok geçmiş olsun yaa o anki şokunu düşünemiyorum 1800 ne demek
allahtan yanlışlık olmuş neyse tansiyonunda düzene girmiş çok şükür

Kizlar nasilsiniz ekin hala gelmemis insallah iyi sonuclarla gelir merak ettim bende.
Ceylan sende riskli gebelige gecmissin iyi olmus bencde yakinda kalp atisinida duyarsin insallah merak etme hic

evet geçtim ama bekletilerimmi fazlaymış neymiş pek memnun kalamadım ne çok riskli gebeler var valla çok kalabalıktı bende az kişi olur orda sanmıştım

4 ml
1ml/9,800,000
Toplam sperm:39,200,000
İleri hızlı%12
Yavaş hareketli%20

Morfoloji%1

Fsh 1 aydır klomeni kesince düşmüş yine 3,19

ileri hızlımız bizim hep sıfırdı.

benim 21,gün progesteron:16,67

evet geçtim ama bekletilerimmi fazlaymış neymiş pek memnun kalamadım ne çok riskli gebeler var valla çok kalabalıktı bende az kişi olur orda sanmıştım
Kiz valla bu devirde cogunluk oyle olabilir herkesin bi hastaligi cikiyo malum
lorkecimmmmm
ekin sonucu 4te alacaktı ben de bekliyorum....

Elden mi alacaktiki sonucu oleyse biraz daha gec geleblir

CEYLANIM daha erken kalp atışı için bebişi görmüşsün maşallah ona sağlıklı kucakla inşallahhhhh

sonuçların güzel maşallah ekin çok az kaldı inşallah hadi gözün aydın

ekin cok sukur ileri hareketlinin artmasi super bencede
Senin progesteronda cok iyi catlama olmus masallah
Sizin a,eliyat oncesi son sayiniz kacti sayida artmismi

canım adaşım ben sonucunuz gayet güzel....sayıyla ileri hızlıyı ve morfolojiyi orantıladığında daha da güzel oluyor

ameliayt öncesi sayı ml/16.800,000 toplamda 50 milyon civarıydı bu kez ml artmış
farkeden sadece ileri hızlımız 2,5 yıldır hep sıfırdı o artmış hocaya mail atıcam şimdi

Ekintosum bilgemm umud ceylan

lorkemm canim nasilsin
canim sen bana umut tup bebegi sormustun canim bende orda yaptirmistim tedavimi ben yagmur gibi cok memnun kaldim herkez cok iyi ve profesyonel...herkez elinden geleni yapti fakat nasip degilmis bizimkisi olmadi...
canim ilk gittigimizde 150 tl muayene ucreti odemistik biz ama tedaviye basladiginda 150 tl dusuyorlar ilaclar dahil 5000 tl tedavi ucreti 150 dus 4,850 tl...
bu arada tup bebek raporu gecerli canim o zaman fiyat ne olur bilmiyorum ama ben ozel yaptirmistim...
bu arada melegim bana tutunsaydi bu aylarda dogum yapmis olacaktim ve minigim benimle olacakti nasip iste...
RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin hepimiz icin

ameliayt öncesi sayı ml/16.800,000 toplamda 50 milyon civarıydı bu kez ml artmış
farkeden sadece ileri hızlımız 2,5 yıldır hep sıfırdı o artmış hocaya mail atıcam şimdi
Ekin ileri hizli onemli bencede bu guzel bi gelisme bakalim hoca ne diyecek
Bizede cevap yazmis dna hasar Testine gore sikinti cikarsa hormon ilaci kullanmayi tavsiye ederim yoksa bisey diyemem demis

Saolasin umudcum insan birilerinden referans almak istiyor illaki tabi ki nasib ama enazindan gozgore gore kotu bilinen bi yere gitmek istemiyor
Sende suan eski gunleri dusunup uzme kndini en guzel zamani gelince nasib edecek Rabbim insallah

canim gayet guzel
sayi az o da hallolmasi en kolay olani
asilama icin cok uygun degerler

fsh dusuk sayi da ondan dusuk fsh artinca artacaktir

bence heran hersey olabilir:)

iyiki fsh a baktirmissiniz bu arada

Son düzenleme:

maşallah Rabbim daha da çok artırsın, tez zamanda bebişini nasip etsin inşallah..

merhaba canım değerler gayet güzel iler hızlı çok iyi canım senin progesteron geyet güzel hatırlarsan benim 19 du hamile olduğumda seninde süper valla sende hamile olabilirsin bence önceden kaç çıkıyordu senin progesteron ? gebeliğin 4-5. haftalarında 15 ve üzeri progesteronun yeterli olduğunu söylüyor doktorlar. İnşalllah canım hamilesindir. ateş tablon nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…