- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.181
Şekerler bana müsade görüşmek üzere hayırlı geceler....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlarrrr nasilsinizzz
bi bakayim dedim gecmise baktim
ceylann bilgem kalp atislari duyulmus RABBIM sagsalim kucaginiza almayi nasip etsin...
ekinn kaan hocadan umut dolu msj gelmis canim yaa RABBIM hayirlisini nasip etsin RABBIMINDA izniyle INSALLAH minik melegin annecigini daha fazla bekletmeden gelir..
inşallah canım hepimizinki toplu halde çıksın yola kollarımızı açmış beklyioruz
kalbimizi yasamimizi actik bekliyoruz canim bunun otesimi var...
ekinn bana tup yolu gozukuyor galiba esimi goremiyorumki bu sartlar altinda cokk zor dogal yolla cocuk sahibi olmak..
doğal yoldan zorlayamıyosunuzki, oluyormu olmuyormu bilesiniz.
ya bi ay programlasan şu işi canım yaa yumurtlama dönemini değerlendirdik dediğini duysak
ceylan mousse kaptırdı yine..
gökcen hg canım yumurtlama bitmiş bekleyişe geçmişsisin artık hadi hayırlısı..döngün uzun onun için bi dr git canımm
herkese günaydın:)))))))))))))))))
bu sabah boğazlarım hafif şiş uyandık.bu gece terlemeler hasta ediyor beni.... aslında üstümü başımı da değiştiriyorum((((((((
merhaba canım ama ben bu akıntı işinden hiç anlamıyorum benim herzaman akıntım var ve hiç anlamıyorum ateşimi ölçüyorum o dahada karışık bi mevzu bakalım zamanlı bizde öğreniriz belki ama yardımın için sağol tatlımMerhaba, yumurtalama günlerinde akıntı fazlalaşır. O şekilde tespit edebilirsiniz. Akıntının en fazla olduğu gündür yumurtlama. Sonrasında akıntı kesilir hemen.
günaydınnnn kızlaaarrr...
ahh kardencim ah yarama bastın valla ah ben de bir bilebilsem yumurtayıp yumurtlayamadığımı((
anlamıyorum bunu dilinden
ama seninki istikrarlı gidiyor belki yarın ateşin düşer düşerse hemen başla çalışmaya
döngün 28 gün ise bugünlerde yumurtlaman lazım daha uzunsa yumurtlamana daha var olabilir
sen yine de ölçmeye devam et..
bence yani inşallah yanlış bişiler söylemiyorumdur
kızlar daha iyi bilir ama..
bu arada bu da benim ateşim bir tık düştü umarım adet geliyordur..
My Ovulation Chart
herkese günaydın:)))))))))))))))))
bu sabah boğazlarım hafif şiş uyandık.bu gece terlemeler hasta ediyor beni.... aslında üstümü başımı da değiştiriyorum((((((((
karden nasılsın rahimdeki durumunu öğrendinmiii