Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
iyi olmaya çalışıyoruz tatlım sen nasılsın devlete gittim ondan sonra çok aydınlatmadı beni canım ama hormonlarım iyi çıktı bide ayın 27 sine çağırdı progestoron hormonuna bakacak bu ay regl olursam bi tane özelden dr buldum iyi diyolar ona gidicem inşallah gerek kalmaz koca antepte gitmediğim dr kalmadı zaten :1: sen napıyosun canım başladınmı soğan suyuna

başlamadım burda sordum kızlara ama geçmişe bakmadım dogum konturol kullanıyorm yapabilirmiyim ki bilmiyorum antebe gelirsem görüşelim benim ikizim orda toki beyler beyinde bilirsin belki

başlamadım burda sordum kızlara ama geçmişe bakmadım dogum konturol kullanıyorm yapabilirmiyim ki bilmiyorum antebe gelirsem görüşelim benim ikizim orda toki beyler beyinde bilirsin belki

canım bi zararı olurmuki dur bende bi araştırayım senin için bu arada canım senin ikizindemi var ayy ne güzel buraya gelirsen mutlaka görüşelim tatlım ne iyi olur beylerbeyine hiç gitmedim ama biliyorum biraz şehrin dışında olmalı değilmi

ekinnnn ateşimi değerlendirirmisin bitanem
xeda canım soğan suyuyla beraber yasmin kullanılabiliyomuş saraçoğlunun yazısını okudum sakıncası yokmuş 15 günlük bi kürden sonra 4 -5 kez adetlerden önce 10 gün kullanılmalıymış soğan suyu

370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam bi bakıver dün battaniyeyle yattım üstelik.genelde adet öncesi sıcak basıyo gece yatamadım yorganla
az öncede yerleri sileyim dedim ter tepemden çıktı midem altüst nedir bu yaa
ve ben bariz adet belirtileri yaşıyorum

karden senin bu ay vücdunu tanıyoruz ilerleyen günlerde ortaya çıkar yumurtlaman sen çalşmaları aksatma

ronyam bi bakıver dün battaniyeyle yattım üstelik.genelde adet öncesi sıcak basıyo gece yatamadım yorganla

karden senin bu ay vücdunu tanıyoruz ilerleyen günlerde ortaya çıkar yumurtlaman sen çalşmaları aksatma

anladım tatlım çok sağol ozaman daha yumurtlamadım heralde 3 4 gündür üst üste oldu canım artık gün aşırı olucak demi
bu arad senin o yaşadıkların adet belirtilerine hiç benzemiyo inşallah bebişinin ateşidir benim adetlerden önce hiç öyle olmaz hadi bakalım hayırlısı

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bi zararı olurmuki dur bende bi araştırayım senin için bu arada canım senin ikizindemi var ayy ne güzel buraya gelirsen mutlaka görüşelim tatlım ne iyi olur beylerbeyine hiç gitmedim ama biliyorum biraz şehrin dışında olmalı değilmi

inşallah canım ya gelmek nasip olursa görüşelim evet sehir merkezine uzak
araştırdım ben ama bulamadımmmm sgl sen bulmuşsun :34: ama yasmin dgl degişti ilacın adı g ile başlıyor

anladım tatlım çok sağol ozaman daha yumurtlamadım heralde 3 4 gündür üst üste oldu canım artık gün aşırı olucak demi
bu arad senin o yaşadıkların adet belirtilerine hiç benzemiyo inşallah bebişinin ateşidir benim adetlerden önce hiç öyle olmaz hadi bakalım hayırlısı

Ahh kardenim nerde benim adet öncesi kendime özgü belirtilerim vardır %100 adet olacağımda niye süründürüyo şimdi anlamıyorum oysa ben yeni çalışma zamanını büyük hevesle bekiyorum ya ondandır..

inşallah canım ya gelmek nasip olursa görüşelim evet sehir merkezine uzak
araştırdım ben ama bulamadımmmm sgl sen bulmuşsun :34: ama yasmin dgl degişti ilacın adı g ile başlıyor

canım orda yasminle ilgili sormuşlardı bende ona göre söyledim sen yinede iyice bi araştır ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için anlamıyorum fazla gelirsen banada beklerim tatlım burada senin kardeşinin evi sayılır herzaman kapım açık :38:

ekinimmm senin bu ayki ateşin beni çok şaşırttı
normalde senin luteal faz döneminde ateşin çok güzel yükselirdi
bu ay progesteron hormonunmu yeterince salgılanmadı acaba :44:
yada yumurtlama olmadımı
adetin gelmeyecekte yumurtlcakmısın acaba :26:

günaydın şekerler...
BİLGEM ve CEYLANIM kalp atışlarını duymuşsunuz nasıl sevindim anlatamam gözünüz aydın kızlar rabbim hayırlı bi şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin :21:
kızlar benim ateş tablomu tekrar yazıyorum bugün 2 derece yükselmiş nolur bilgi veriin bana nasıl olunca yumurtluyosun
reglin 9. günü 36.0
reglin 10. günü 36.2
reglin 11. günü 36.4
reglin 12. günü 36.4
reglin 13. günü 36.4
reglin 14.günü 36.4
reglin 15. günü 36.6 (bugün) işte böyle kızlar :34:

döngün 28 se Karden o zaman sen bu akşamda çalış sonra günaşırı olsun

Ahh kardenim nerde benim adet öncesi kendime özgü belirtilerim vardır %100 adet olacağımda niye süründürüyo şimdi anlamıyorum oysa ben yeni çalışma zamanını büyük hevesle bekiyorum ya ondandır..

inşallah bu ay seni şaşırtır bu belirtiler tatlım adet olmazsın yeni çalışmalara gerek kalmasın ama eğer bu ayda olursan sıkı çalış bence olur senin çünkü artık değerler güzel canım inşallah bi müjdeli haberde sen verirsin bize :34:

ekinimmm senin bu ayki ateşin beni çok şaşırttı
normalde senin luteal faz döneminde ateşin çok güzel yükselirdi
bu ay progesteron hormonunmu yeterince salgılanmadı acaba :44:
yada yumurtlama olmadımı
adetin gelmeyecekte yumurtlcakmısın acaba :26:

bende anlamadım canım ya 21.gün progesterona baktırdım 16,67 çıktı yumurtlama olmuş yani

doğal yoldan zorlayamıyosunuzki, oluyormu olmuyormu bilesiniz.
ya bi ay programlasan şu işi canım yaa yumurtlama dönemini değerlendirdik dediğini duysak:31:

ceylan mousse kaptırdı yine..

gökcen hg canım yumurtlama bitmiş bekleyişe geçmişsisin artık hadi hayırlısı..döngün uzun onun için bi dr git canımm

ahhh ekinim ahhh sorma yaaa bugun benim ovulasyon gunum dun aksam esimle bikac saat denk geldi ondada calisma olamadi misafir geldi sonra esim ise gitti ee sabah ben ise geldim aksam nobetciyim yarin aks. kadar calisiyorum yarin aks. eve gitceem esim gece ise gitcek sadece 2-3 saat yanyana geliyoruz ondada misafir eee nolcak simdi...
kimse yazik ikiside calisiyo yoruluyolar dinlensinler basbasa kalsinlar die dusunmuyoki

Back
X