- 31 Mayıs 2011
- 1.831
- 218
- 323
- 32
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi olmaya çalışıyoruz tatlım sen nasılsın devlete gittim ondan sonra çok aydınlatmadı beni canım ama hormonlarım iyi çıktı bide ayın 27 sine çağırdı progestoron hormonuna bakacak bu ay regl olursam bi tane özelden dr buldum iyi diyolar ona gidicem inşallah gerek kalmaz koca antepte gitmediğim dr kalmadı zatensen napıyosun canım başladınmı soğan suyuna
başlamadım burda sordum kızlara ama geçmişe bakmadım dogum konturol kullanıyorm yapabilirmiyim ki bilmiyorum antebe gelirsem görüşelim benim ikizim orda toki beyler beyinde bilirsin belki
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam bi bakıver dün battaniyeyle yattım üstelik.genelde adet öncesi sıcak basıyo gece yatamadım yorganla
az öncede yerleri sileyim dedim ter tepemden çıktı midem altüst nedir bu yaa
ve ben bariz adet belirtileri yaşıyorum
karden senin bu ay vücdunu tanıyoruz ilerleyen günlerde ortaya çıkar yumurtlaman sen çalşmaları aksatma
anladım tatlım çok sağol ozaman daha yumurtlamadım heralde 3 4 gündür üst üste oldu canım artık gün aşırı olucak demi
canım bi zararı olurmuki dur bende bi araştırayım senin için bu arada canım senin ikizindemi var ayy ne güzel buraya gelirsen mutlaka görüşelim tatlım ne iyi olur beylerbeyine hiç gitmedim ama biliyorum biraz şehrin dışında olmalı değilmi
gün aşırı devam et canım adet döngün kaç gün senin
günaydın tatlımmmmmm![]()
anladım tatlım çok sağol ozaman daha yumurtlamadım heralde 3 4 gündür üst üste oldu canım artık gün aşırı olucak demi
bu arad senin o yaşadıkların adet belirtilerine hiç benzemiyo inşallah bebişinin ateşidir benim adetlerden önce hiç öyle olmaz hadi bakalım hayırlısı
inşallah canım ya gelmek nasip olursa görüşelim evet sehir merkezine uzak
araştırdım ben ama bulamadımmmm sgl sen bulmuşsunama yasmin dgl degişti ilacın adı g ile başlıyor
günaydın tatlım![]()
370415 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ronyam bi bakıver dün battaniyeyle yattım üstelik.genelde adet öncesi sıcak basıyo gece yatamadım yorganla
az öncede yerleri sileyim dedim ter tepemden çıktı midem altüst nedir bu yaa
ve ben bariz adet belirtileri yaşıyorum
karden senin bu ay vücdunu tanıyoruz ilerleyen günlerde ortaya çıkar yumurtlaman sen çalşmaları aksatma
günaydın şekerler...
BİLGEM ve CEYLANIM kalp atışlarını duymuşsunuz nasıl sevindim anlatamam gözünüz aydın kızlar rabbim hayırlı bi şekilde kucağınıza almayıda nasip etsin
kızlar benim ateş tablomu tekrar yazıyorum bugün 2 derece yükselmiş nolur bilgi veriin bana nasıl olunca yumurtluyosun
reglin 9. günü 36.0
reglin 10. günü 36.2
reglin 11. günü 36.4
reglin 12. günü 36.4
reglin 13. günü 36.4
reglin 14.günü 36.4
reglin 15. günü 36.6 (bugün) işte böyle kızlar![]()
Ahh kardenim nerde benim adet öncesi kendime özgü belirtilerim vardır %100 adet olacağımda niye süründürüyo şimdi anlamıyorum oysa ben yeni çalışma zamanını büyük hevesle bekiyorum ya ondandır..
ekinimmm senin bu ayki ateşin beni çok şaşırttı
normalde senin luteal faz döneminde ateşin çok güzel yükselirdi
bu ay progesteron hormonunmu yeterince salgılanmadı acaba :44:
yada yumurtlama olmadımı
adetin gelmeyecekte yumurtlcakmısın acaba :26:
döngün 28 se Karden o zaman sen bu akşamda çalış sonra günaşırı olsun
doğal yoldan zorlayamıyosunuzki, oluyormu olmuyormu bilesiniz.
ya bi ay programlasan şu işi canım yaa yumurtlama dönemini değerlendirdik dediğini duysak
ceylan mousse kaptırdı yine..
gökcen hg canım yumurtlama bitmiş bekleyişe geçmişsisin artık hadi hayırlısı..döngün uzun onun için bi dr git canımm
gunaydinnn canimmm nasilsinn