Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ahhh ekinim ahhh sorma yaaa bugun benim ovulasyon gunum dun aksam esimle bikac saat denk geldi ondada calisma olamadi misafir geldi sonra esim ise gitti ee sabah ben ise geldim aksam nobetciyim yarin aks. kadar calisiyorum yarin aks. eve gitceem esim gece ise gitcek sadece 2-3 saat yanyana geliyoruz ondada misafir eee nolcak simdi...
kimse yazik ikiside calisiyo yoruluyolar dinlensinler basbasa kalsinlar die dusunmuyoki

kim o gelenler ya açmayın kapıyı düşünmeyene düşündürtücen canım ayıp ama ya o tempoda gelen misafirin aklına şaşıyım yaaa :41:

gunaydinnn edammm nasilsinn
iyiyim umudum çabalıyoruz napalımmm sabırdan koruk helva olurmuş bakalım neler bekliyor bizi
canım orda yasminle ilgili sormuşlardı bende ona göre söyledim sen yinede iyice bi araştır ben hiç doğum kontrol hapı kullanmadığım için anlamıyorum fazla gelirsen banada beklerim tatlım burada senin kardeşinin evi sayılır herzaman kapım açık :38:
canım ya bebelerini sevmeye geleyım inşallahhh
aman hepsi aynı yarın başlıyorum küre öldürmez mya yoksa opersyon yapaçak kisti alaçak bende korkuyorummm:18:

xeda o ne kistiymiş öyle ameliyatlık..
mümkün olduğunca bu tür ameliyatlar yapılmamalı yumurta rezevrine zarar veriyor.Aklında bulunsun canım.

ahhh ekinim ahhh sorma yaaa bugun benim ovulasyon gunum dun aksam esimle bikac saat denk geldi ondada calisma olamadi misafir geldi sonra esim ise gitti ee sabah ben ise geldim aksam nobetciyim yarin aks. kadar calisiyorum yarin aks. eve gitceem esim gece ise gitcek sadece 2-3 saat yanyana geliyoruz ondada misafir eee nolcak simdi...
kimse yazik ikiside calisiyo yoruluyolar dinlensinler basbasa kalsinlar die dusunmuyoki

canım misafirler kim ailelermi ya canım neden bu önemli günleri bulurlar anlamıyorumki zaten çalışma hayatınız sıkı bi tempo içinde geçiyo kibarca onlara müsait olmayacağınızı nöbetin olduğunu felan söylesen tatlım bugünleri değerlendirin sonra yine gelsinler

iyiyim umudum çabalıyoruz napalımmm sabırdan koruk helva olurmuş bakalım neler bekliyor bizi

canım ya bebelerini sevmeye geleyım inşallahhh
aman hepsi aynı yarın başlıyorum küre öldürmez mya yoksa opersyon yapaçak kisti alaçak bende korkuyorummm:18:

amin canım sende bebelerinle gel inşallahh tatlım o ne ameliyatı öyle o kadar büyükmüki sen bence soğan suyuna başla bu konuda daha bilgili olanlara sor ve ona göre başla ama inşallah gerek kalmaz öyle ameliyata felan ya

kızlar bizde bugün men arginmax almak istiyoruz
ama ilk önce kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum.
sayfaları biraz karıştırdım ama sayfalar çok olduğu için fazla bilgi edinemedim
yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

iyiyim canım nolsun uğraşıyorum öyle ateş ölçmeye alışıyorum yenide ölçtüğüm için hevesleniyorum her saat başı ölçüyorum :1: çocuk gibi sen nasılsın tatlım bugün evdemisin

canim yaa hayirlisi olsun INSALLAH...
yok canim yaaa nerdeee isteyim herzamanki gibi aksam nobet var yarin aks. kadar caliscam..canim yaa ben robotum siz bilmiyosunuz ben gun asiri aksam eve giderim sarja takilirim sabah ayarimi yapip ise gelirim o sarj beni 36 saat idare eder sonra sabah ise gel aksam nobet tut ertesi gun calis snra eve git bu dongu bole gidiyor iste.....kafan karisti tahmin edebiliyorum benim bile yillar oldu ama hala kafam karisiyor :31::31:

xeda o ne kistiymiş öyle ameliyatlık..
mümkün olduğunca bu tür ameliyatlar yapılmamalı yumurta rezevrine zarar veriyor.Aklında bulunsun canım.

kız şırıngayla çekecekmiş amelyat demedim kızzzzzzz documda rahimle hiç oynamayalım dedi ilaç verdi ama gitmezse alaçakkk bana şırınga gibi bişeyle alacagını söylediii:53:

canim yaa hayirlisi olsun INSALLAH...
yok canim yaaa nerdeee isteyim herzamanki gibi aksam nobet var yarin aks. kadar caliscam..canim yaa ben robotum siz bilmiyosunuz ben gun asiri aksam eve giderim sarja takilirim sabah ayarimi yapip ise gelirim o sarj beni 36 saat idare eder sonra sabah ise gel aksam nobet tut ertesi gun calis snra eve git bu dongu bole gidiyor iste.....kafan karisti tahmin edebiliyorum benim bile yillar oldu ama hala kafam karisiyor :31::31:

allah yardımcın olsun canım ya ben çalışmıyorum akşama kadar evdeyim yinede bazen okadar yoruluyorumki ama benimkisi hastalık boyutunda titizlikten dolayı ama senin tempon çok ağır inşallah rabbim sana tez zamanda bir bebek nasip ederde kurtulursun şu yorucu günlerden

kız şırıngayla çekecekmiş amelyat demedim kızzzzzzz documda rahimle hiç oynamayalım dedi ilaç verdi ama gitmezse alaçakkk bana şırınga gibi bişeyle alacagını söylediii:53:

anladım aspire edilecek yani.
sen yinede müdahalesiz bunu halletmeye bak soğan kürü iç normalde adet bitimi 15 gün ama sen hemen başla dkh ile iç sorun olmaz canım.

kim o gelenler ya açmayın kapıyı düşünmeyene düşündürtücen canım ayıp ama ya o tempoda gelen misafirin aklına şaşıyım yaaa :41:

buda bizi evde bulup gelemeyen bu sefer evde unca damlayan eski oturdugum binadaki arkadas...beni evde bulamiyomus bu seferde denk gelmesek cok kirilcakmis nobeti bahane ettigimi dusunen catlak iste...
kizin karsisinda uyuyacaktim nerdeyse umursamadi bile sonra esim gitti saat gece 11 de ondan yarim saat sonrada o gitti....
herzaman denk gelmiyo ALLAHTAN....
diger evde nobet ertesi enjeksiyona geliyolardi :)) bide esim onlara evde enjeksiyon yapamaz allerji gelisirse napcak demisti buna ragmen yanii...

kızlar bizde bugün men arginmax almak istiyoruz
ama ilk önce kullananların yorumlarını öğrenmek istiyorum.
sayfaları biraz karıştırdım ama sayfalar çok olduğu için fazla bilgi edinemedim
yardımcı olursanız çok sevinirimmmm

ceylan ve ronya eşlerine kullandırdı canım şuan hamişler.:nazar:
bizde dün başladık hiçbişeyin garantisi yok her yolu deniyoruz.

anladım aspire edilecek yani.
sen yinede müdahalesiz bunu halletmeye bak soğan kürü iç normalde adet bitimi 15 gün ama sen hemen başla dkh ile iç sorun olmaz canım.

ekinm nie şimdiye dek demedin bacım ya adetimin 11 günü faydası olurmu bide ben öğlende dglde saba ve akşam içsem olurmu

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar.
Benim icin guzel seyler yazan tum arkadaslarima tsk ederim.
Malumunuz cepten girdigim icin tek tek yazamiyorum.
Kizlar gnc' de indirim mi var?
Umut bizim eslerimiz kullandi hep.
Sende esine gonul rahatligi ile alabilirsin.

buda bizi evde bulup gelemeyen bu sefer evde unca damlayan eski oturdugum binadaki arkadas...beni evde bulamiyomus bu seferde denk gelmesek cok kirilcakmis nobeti bahane ettigimi dusunen catlak iste...
kizin karsisinda uyuyacaktim nerdeyse umursamadi bile sonra esim gitti saat gece 11 de ondan yarim saat sonrada o gitti....
herzaman denk gelmiyo ALLAHTAN....
diger evde nobet ertesi enjeksiyona geliyolardi :)) bide esim onlara evde enjeksiyon yapamaz allerji gelisirse napcak demisti buna ragmen yanii...

düşüncesizler :57:hiç sevmem böylelerini ya vaktiyle gelll dimi önceden haber ver :47:

karden ronya yagmur ve geçmişi okurken unuttugum arkadaşlarım hepinizden allah razı olsun çok teşekkür ederim rabbim inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sizede yaşatsın :16::16::16::16:
evet yagmur sorma biraz antika çıktı inşallah bi daha karşılaşmayız:47::47::47::47:

Back
X