Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadalar
naçizane firim, kaan aydos hoca bize türlü türlü vitaminleri birbirine karıştırmayın demişti artı yerıne eksı olur demişti..
bitkisel şeyler ok ama multıvıtamınlerın etkıleşimini bilmeden üstüste kullanmayın demişti belki mail aracılığı ile Kaan Bey'e sorarsanız yardımcı olailir.

tüp bebekten önce hısteroskopi yaomayı önerenler var
benım doktorum Tolga Ecemiş, o da bana tüpten önce histeroskopi yapalım demşti bazen usgde anlaşılmıyor, ama benım rahmimde polip vardı bi de 2 cmlik çikolata kisti..

şuan konuştuğumuz hocanın verdiği proxedın muadili bi ürün canım sorun yok sağol

ekintos hangi dr yanına gittisem gel sana tüp yapalım diyo rahimde usg den bakıldığında herhangi bir anormallik polip yada miyom
güzükmiyo diyo bunun için buna gerek yok diyo genetik testlere gelince bunlardan pek bişi çıkmaz diyo 100 kişiye bu genetik testleri yaptığımızda
bunların ancak 1-2 kişide sorun çıkyo diyo yani anlıyacağın adam gibi bi dr karşıma çıkmadı yani artık ne yapacağımı bilmez bir haldeyim

cakircim canim ben 1 tup bebek tedavisi yasadim negatifi aldik nedeni hakkinda gorusmeye gittigimizde bizde genetik test istedi bise cikmaz buyuk ihtimalle ama yaptiralim yinede icimiz rahat etsin dedi doktorum...
evet gercekten bise cikmadi cok sukur ve tekrar tedavi yaptirirsam uzun protokolle tedavi yapalim dedi...
bence sende testlerini yaptir 3 denemen oldugunu soyluyorsun dr. bu sayiyi az goruyor galiba...emek harcayan cani yanan bizleriz o negatifi alinca yasanan hayalkirikligini bizler biliyoruz

bende iyiyim canım. çok yoğundum bu aralar 12 ye kadar bekleyemedim, hep uyuya kalmışım :) o yuzden kaldı. bugün şansımı deneyim. ihmal ihmal nereye kadar. topikte çalışmalar hızlanmış bakıyorumda özlikle ekin sen baya kararlısın hepsini okuyamadım ama. bziimde proxeed biteli çok oldu. l arginine hiç kullanmadık. bizde arginmax men mi alsak. farkediyomu sizce. onun fiyatı ne kadardı

ben 2 yıldır kararlıyım kaç vitaminlistem oldu:)))
argin şuan gncde indirimde 70 tl oda 15 günlükkullanım proxeddan ucuza geliyor

ya canım sen şu an en iyi tüp bebek merkezi diye bilinen bir yerdesin sanırım...onlara karşıda bir güvensizlik oluşmuş sanırım...
ya çakır şöyle yapsan....işi tüp bebek olmayan alanında uzmanlaşmış bir kadın doğumcu bulsan durumu anlatsan daha mı iyi olur ki....

ben 2.tüp bebeğe başlamadan doktor bana normalde başarısız 2 .denemelerden sonra yapıyoruz ama öncesinde istersen histeroskopi yapalım demişti...
eşim 1.denemeye başlamadan genetik testi yapılmıştı....
3.yü yapsaydık eğer embriyolara genetik tanı yapılacaktı....

bu iş ihmale gelmez,maddi manevi senden gidiyor
nereye gideceğimi bilmiyorum normal doğumcularda acaba bu testleri yaparmı veya histeraskopi yaparmı bilmiyorum
genelde böyle şeyleri tüp bebek dr talep ediyo hastadan bizim dr beni öldürecek
cuma günü randevum var bu defa kesin ve net konuşucam eyer neden tutunmadığına dair bir araştırma yapmıyacaksanız
embiriyolarımı iptal edicem bir süre kafamı dinledikten sonra tekrar başlıcam nerden başlicağımı bilmiyorum ama başlicam yuine

ekintosum canim nasilsin hastami oldun sen gecmis olsun canim...
yaa sana bise sorcam bizde incir kuru yapsakmi acaba kullandiklarimizi yaziyorum eklemem gereken bise varmi canim... multivitamin kullanmiyoruz sadece oda ekonomik sebeplerden...
omega 3
zinco- c tb.
largine
ginseng
evicap
isirgan cayi
keci boynuzu tozu

iste bunlarr baska napsak acaba:31:

yaaa umudcum kullanmanıza gerek yok kuzum yaaa...asıl önemlisini yapamıyorsun ki:)
biz bunların dışında proxseed kullanıyorduk,sayıyı artırmak için...incir kürü yapın bir kere deneyin 15 gün sürüyor....
ama spermlerin kalitesi için sık ilşki de çok önemli.....

cakircim canim ben 1 tup bebek tedavisi yasadim negatifi aldik nedeni hakkinda gorusmeye gittigimizde bizde genetik test istedi bise cikmaz buyuk ihtimalle ama yaptiralim yinede icimiz rahat etsin dedi doktorum...
evet gercekten bise cikmadi cok sukur ve tekrar tedavi yaptirirsam uzun protokolle tedavi yapalim dedi...
bence sende testlerini yaptir 3 denemen oldugunu soyluyorsun dr. bu sayiyi az goruyor galiba...emek harcayan cani yanan bizleriz o negatifi alinca yasanan hayalkirikligini bizler biliyoruz
cuma günü randevum var kesin ve net bir şekilde tavrımı koyacağım ortaya
neden tutunmadığı ile ilgili bir araştırma yapmasanız
embiriyolarımı iptal edip sonrasına bakıcam artık herkez kendi çıkarları peşine düşmüş bir iki defa daha yaptıktan sonra bunları önerecek herhalde:47::47::47::47:

nereye gideceğimi bilmiyorum normal doğumcularda acaba bu testleri yaparmı veya histeraskopi yaparmı bilmiyorum
genelde böyle şeyleri tüp bebek dr talep ediyo hastadan bizim dr beni öldürecek
cuma günü randevum var bu defa kesin ve net konuşucam eyer neden tutunmadığına dair bir araştırma yapmıyacaksanız
embiriyolarımı iptal edicem bir süre kafamı dinledikten sonra tekrar başlıcam nerden başlicağımı bilmiyorum ama başlicam yuine

ya ne biliyim nasıl yapsak...
ben olsam bize ankara yakın mesela...ordaki üniversite hastanelerinin adını yazarım internete, doktorların ismini bulurum ,,,sonra onların uzmanlık alanları neymiş onları okurum,gerekirse bilimsel araştırmaları neymiş anladığm kadarıyla onlara bakarım...
muayenehaneleri var mı bakarım...hastanelerde kahrolsun ki profesörlere ulaşılamıyor ki artık...
önceden borç harç farkını bulup ödüyordun ,alanında uzman bir doktor seni göriyordu,işlemlerinide ameliyatınıda devletin desteği ile yaptırıyordun..
şimdi git muayenehaneye sonra özel hastanede yaptırabilirsen yaptır işlemini....

tam gün yasası fakiri fukarayı vurdu....

sevgili adaslar... :))
evet haklisiniz aslinda vitamin kullaniyoruz ama iliski yok var olan zavalli spermlerde icerde havasizliktan olecek...
tamam aksam usg yumurtama baktirayim yerinde ve catlamadiysa yarin aksam eve gidince gelende olsa kimseye kapiyi acmadan eve girdigim gibi kocisin ustune atlayayim...yada kocisi hasta yogunluguna gore hastaneye cagirayim :)) fantazi yapalim.....
haklisiniz bundan sonra yorgunum misafir falan yok butun musait oldugum saatleri kocisle gecirecegim...vitamin kullanmadan once daha iyi calisiyorduk...

evet haklisiniz aslinda vitamin kullaniyoruz ama iliski yok var olan zavalli spermlerde icerde havasizliktan olecek...
tamam aksam usg yumurtama baktirayim yerinde ve catlamadiysa yarin aksam eve gidince gelende olsa kimseye kapiyi acmadan eve girdigim gibi kocisin ustune atlayayim...yada kocisi hasta yogunluguna gore hastaneye cagirayim :)) fantazi yapalim.....
haklisiniz bundan sonra yorgunum misafir falan yok butun musait oldugum saatleri kocisle gecirecegim...vitamin kullanmadan once daha iyi calisiyorduk...

He şöyle iştee..
imkanında var baktır her ay yumoşuna..

yani hayatım sperm çıkışı lazım....adam içsin dursun vitamini...ne olcak sankiiii...
bu arada kullandığınız şeyler gayet iyi yerinde...ama bol fik fik ve doğal preseed:)

ya ne biliyim nasıl yapsak...
ben olsam bize ankara yakın mesela...ordaki üniversite hastanelerinin adını yazarım internete, doktorların ismini bulurum ,,,sonra onların uzmanlık alanları neymiş onları okurum,gerekirse bilimsel araştırmaları neymiş anladığm kadarıyla onlara bakarım...
muayenehaneleri var mı bakarım...hastanelerde kahrolsun ki profesörlere ulaşılamıyor ki artık...
önceden borç harç farkını bulup ödüyordun ,alanında uzman bir doktor seni göriyordu,işlemlerinide ameliyatınıda devletin desteği ile yaptırıyordun..
şimdi git muayenehaneye sonra özel hastanede yaptırabilirsen yaptır işlemini....

tam gün yasası fakiri fukarayı vurdu....
evet kesilikle haklısın beni anca üniversite hastaneleri paklar:)
dün akşam haberlerde seyrettim kadın sezeryanda tüplerini bağlatmış doğan çocuğu ölünce birtane çocuk daha istemiş tabi tüpleri bağlı olduğu için
olmamış ve ümraniye eğitim ve araştırma hastanesinde bir prof: ameliyatla açmış iki ay sonra kadın hamile kalmış bende en iyisi bu özel kuruluşlardan vaz geçip
şu devlet hastanelerine yönleneyim bakalım devlet baba bana ne yapabilir

Back
X