Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaşlarım ben de 4artı 5 günlük hamileyim :))
şükür keseyi gördük :nazar:kalp atımı için gün aldık
dualarını beklıyorum heyecanlı ve tedırgınım inşallah ben de duyarım

biz varıkosel amelıyatından sonra proxeed ve yarım klomen bır endole basladık bır de ankarada bır baharatcı abimizin karısımından içti eşim onun faydasına çok inanıyorum.. ocakta tüp bebek için gün almıştık.. çok şükür şimdi hamileyim doktorum da sasırdı inşallah sağlıklıdır çünkü malüm morfoloji düşük olunca korkuyor insan

bir de zinc aldık günde bir tane

Allah dileyen herkese nasıp etsin.

Rabbim tamamına erdirsin.........:16:

edam ben bunları biliyorum ama bunu anlamak isemeyen benim dr
tuturmuş embiriyoları tırasferini yapalım tamam yapalım ama ben 3 aşı 3 tüp yaptım hiç gebelik oluşmadı
bir sorun olmassa neden olmasın
adam hiç bişi demiyo

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdi benim durumumu az çok biliyosunuz
embiriyolarım an iyi kalitede olmasada en iyiye yakın dedi
onda bir sorun yok ama bu kadar tedaviye rahmen hiç gwbwlik oluşmadı
şimdi diyoki bana gel ocak adetinle dondurulmuş embiriyolarını tırasferini yapalım
hiç demiyoki neden tutunmuyo bunun araştırmasını yapalım
histeraskopi veya genetik testler yapalım buna rahmen bişi çıkmassa gönül rahatlığı ile
tırasferini yapalım
sizce ben ne yapmalıyım
tırasferi ocak adetimle yapmalımıyım
yoksa önce histeraskopi sonra genetik testleri yaptıktan sonramı bişi çıkmassa eyer
tırasferimi yapayım bişi çokarsada en azından tedavimi yaptırıp öyle tırasferimi yaptırırım
kendinizi benim yerime koyun ve bu durumda ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum

çakırcım seni çok iyi anlıyorum...normalde 2 başarısız tüp denemesinden sonra histeroskopi,genetik araştırmalar yapılıyor
ben senin yerinde olsam şu rahim ile ilgili durumu çözerdim.ama mutlaka başka bir doktora kendimi gösterirdim.
Rabbimin işi belli olmaz ama önce kafandaki soru işaretlerini gider bence....

çakırım çok tüp bilgim yok ama pgt diye bişi var ya embriyo kalitelimi diye yapılıyordu sanırım yada genetik bi sorunu varmı diye o konuyla alakalı bişi konuştumu doktorun..

çakırcım seni çok iyi anlıyorum...normalde 2 başarısız tüp denemesinden sonra histeroskopi,genetik araştırmalar yapılıyor
ben senin yerinde olsam şu rahim ile ilgili durumu çözerdim.ama mutlaka başka bir doktora kendimi gösterirdim.
Rabbimin işi belli olmaz ama önce kafandaki soru işaretlerini gider bence....
ekintos hangi dr yanına gittisem gel sana tüp yapalım diyo rahimde usg den bakıldığında herhangi bir anormallik polip yada miyom
güzükmiyo diyo bunun için buna gerek yok diyo genetik testlere gelince bunlardan pek bişi çıkmaz diyo 100 kişiye bu genetik testleri yaptığımızda
bunların ancak 1-2 kişide sorun çıkyo diyo yani anlıyacağın adam gibi bi dr karşıma çıkmadı yani artık ne yapacağımı bilmez bir haldeyim

teşekkür ederim canım siz almadığınıza göre bir bildiğin vardır dimi demmeki çoğu kişi bunu kullandı sadece sen eskisin sanırım bu topikte eşim şuanda orda sanırım alıyo galiba aradım meşkule attı
şimdilik sadece bunu alsın olmzsa daha sonra onuda alırız.
zaten başka kürllerde kullanıyo
bizim sayı falan çok kötü değil zaten tüp bebek sırasında morfoloji 1 di şimdi bilmiyoruz bu ilaçta morfolojiye iyi geliyormuş sanırım
çok sağol canım yardımların için.

o zaman incir kürü yap sen kocişine....ayyy çok heyecanlıyım sizin için...
sağol canım benimm.
Biran geliyor yok artık enerjim diyorum sonra Allah öyle bi güç veriyorki sanki hiç yıpranmamış gibi devam ediyorum.
Çok farklı bişi bu yaa

Merhaba kızlar nasılsınız :16::16::16::16:

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
dr işini naptın

o zaman incir kürü yap sen kocişine....ayyy çok heyecanlıyım sizin için...

ekintosum canim nasilsin hastami oldun sen gecmis olsun canim...
yaa sana bise sorcam bizde incir kuru yapsakmi acaba kullandiklarimizi yaziyorum eklemem gereken bise varmi canim... multivitamin kullanmiyoruz sadece oda ekonomik sebeplerden...
omega 3
zinco- c tb.
largine
ginseng
evicap
isirgan cayi
keci boynuzu tozu

iste bunlarr baska napsak acaba:31:

teşekkür ederim canım siz almadığınıza göre bir bildiğin vardır dimi demmeki çoğu kişi bunu kullandı sadece sen eskisin sanırım bu topikte eşim şuanda orda sanırım alıyo galiba aradım meşkule attı
şimdilik sadece bunu alsın olmzsa daha sonra onuda alırız.
zaten başka kürllerde kullanıyo
bizim sayı falan çok kötü değil zaten tüp bebek sırasında morfoloji 1 di şimdi bilmiyoruz bu ilaçta morfolojiye iyi geliyormuş sanırım
çok sağol canım yardımların için.

:)
bütce durumu müsait değil yoksa daha neler alıcamda:)
eskiyim evet malesefkiiiiii
değerlerinizi yazsana bakalım canım

ekintosum canim nasilsin hastami oldun sen gecmis olsun canim...
yaa sana bise sorcam bizde incir kuru yapsakmi acaba kullandiklarimizi yaziyorum eklemem gereken bise varmi canim... multivitamin kullanmiyoruz sadece oda ekonomik sebeplerden...
omega 3
zinco- c tb.
largine
ginseng
evicap
isirgan cayi
keci boynuzu tozu

iste bunlarr baska napsak acaba:31:

napsakmı?
birde çalışma lazım bu listeye umut bak bi şekilde önümüzdeki ay ayarla yumurtlama dönemini.boşuna kullanmayın bunları yaa

çakırım çok tüp bilgim yok ama pgt diye bişi var ya embriyo kalitelimi diye yapılıyordu sanırım yada genetik bi sorunu varmı diye o konuyla alakalı bişi konuştumu doktorun..
eknim benim dr ağzımı açtırmıyo derek diyo rahimde bişi yok olsa histeraskopi yada laparaskopi yaparım genetik bir sıkıntı yok diye düşünüyorum
olsa yaptığın kan değerlerinde bir anormallik olsa şüphelenir yaparım embiriyolarla ilgili bir işlem yapmadılar daha doğrusu böyle bbir teklif yapmadı
hakkatten çok kötü durumdayım ne yapacağımı bilememem beni çıldırtıyo bana dese senin böyle bir sorun var tedavi edicez sonra tüp yapıcaz dese
seviçten göbek atıcam ama yok diyo bişi yok yok yok napıcam bilmiyorum

:)
bütce durumu müsait değil yoksa daha neler alıcamda:)
eskiyim evet malesefkiiiiii
değerlerinizi yazsana bakalım canım

canım şuanada tam bilgileri yok yanımda o yüzden akşam yazsam olurmu
şunu söylim yanlız 1-2 milyondan 1 senede 25 milyona kadar çıktı
çok şükür
eşim almış ama şey diyo bunu daha çok güç için falan demişler o yüzden biraz kafam karıştı:44::44:

ekintos hangi dr yanına gittisem gel sana tüp yapalım diyo rahimde usg den bakıldığında herhangi bir anormallik polip yada miyom
güzükmiyo diyo bunun için buna gerek yok diyo genetik testlere gelince bunlardan pek bişi çıkmaz diyo 100 kişiye bu genetik testleri yaptığımızda
bunların ancak 1-2 kişide sorun çıkyo diyo yani anlıyacağın adam gibi bi dr karşıma çıkmadı yani artık ne yapacağımı bilmez bir haldeyim

ya canım sen şu an en iyi tüp bebek merkezi diye bilinen bir yerdesin sanırım...onlara karşıda bir güvensizlik oluşmuş sanırım...
ya çakır şöyle yapsan....işi tüp bebek olmayan alanında uzmanlaşmış bir kadın doğumcu bulsan durumu anlatsan daha mı iyi olur ki....

ben 2.tüp bebeğe başlamadan doktor bana normalde başarısız 2 .denemelerden sonra yapıyoruz ama öncesinde istersen histeroskopi yapalım demişti...
eşim 1.denemeye başlamadan genetik testi yapılmıştı....
3.yü yapsaydık eğer embriyolara genetik tanı yapılacaktı....

bu iş ihmale gelmez,maddi manevi senden gidiyor

arkadalar
naçizane firim, kaan aydos hoca bize türlü türlü vitaminleri birbirine karıştırmayın demişti artı yerıne eksı olur demişti..
bitkisel şeyler ok ama multıvıtamınlerın etkıleşimini bilmeden üstüste kullanmayın demişti belki mail aracılığı ile Kaan Bey'e sorarsanız yardımcı olailir.

tüp bebekten önce hısteroskopi yaomayı önerenler var
benım doktorum Tolga Ecemiş, o da bana tüpten önce histeroskopi yapalım demşti bazen usgde anlaşılmıyor, ama benım rahmimde polip vardı bi de 2 cmlik çikolata kisti..

sağol canım benimm.
Biran geliyor yok artık enerjim diyorum sonra Allah öyle bi güç veriyorki sanki hiç yıpranmamış gibi devam ediyorum.
Çok farklı bişi bu yaa

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın?
dr işini naptın

bende iyiyim canım. çok yoğundum bu aralar 12 ye kadar bekleyemedim, hep uyuya kalmışım :) o yuzden kaldı. bugün şansımı deneyim. ihmal ihmal nereye kadar. topikte çalışmalar hızlanmış bakıyorumda özlikle ekin sen baya kararlısın hepsini okuyamadım ama. bziimde proxeed biteli çok oldu. l arginine hiç kullanmadık. bizde arginmax men mi alsak. farkediyomu sizce. onun fiyatı ne kadardı

Back
X