Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar ben 1 kere ozelde ,1 kerede devlette tup bebek yaptirmis biri olarak,devlet hastanesinin bu iste daha uzman oldugunu dusunuyorum.
Ben devlet hastanesinde acaba histereskopi cektirsem mi,sunu bunu yaptirsam mi demedim.
Cunku rahim filmi cekilmeden,histereskopi yapilmadan,ostrojen 50'nin altinda olmadan,psikologa,dahiliyeye,anesteziye muayene olmadan tup bebek tedavisine baslayamiyorsun.
Bunlar o surecte yorucu geliyor ama olmasi ve kesinlikle yapilmasi gereken seyler.
Ozeller hemen ,adetinle gel ,baslayalim tedaviye.
Ama yok oyle bisey.Bu is bu kadar basit mi?
Bence devlet hastaneleride arastirilmali.

Kizlar ben 1 kere ozelde ,1 kerede devlette tup bebek yaptirmis biri olarak,devlet hastanesinin bu iste daha uzman oldugunu dusunuyorum.
Ben devlet hastanesinde acaba histereskopi cektirsem mi,sunu bunu yaptirsam mi demedim.
Cunku rahim filmi cekilmeden,histereskopi yapilmadan,ostrojen 50'nin altinda olmadan,psikologa,dahiliyeye,anesteziye muayene olmadan tup bebek tedavisine baslayamiyorsun.
Bunlar o surecte yorucu geliyor ama olmasi ve kesinlikle yapilmasi gereken seyler.
Ozeller hemen ,adetinle gel ,baslayalim tedaviye.
Ama yok oyle bisey.Bu is bu kadar basit mi?
Bence devlet hastaneleride arastirilmali.
devlet araştırıyo ama devlet bize bir hak sağlamıyo
gel 3 aşılama burda yapalım eyer olmassa tüp bebeye geçeriz diyo e zaten ben 3 aşılama 3 tüp yaptım bir kolaylık gösterse gidicem
ama hiç bir kolaylık göstermiyo

aldım içindekiler
4 bez
bi leke çıkarıcı
bi sidy
mama kabı
bide dergi ve günlük kontor

Son düzenleme:
edam ben bunları biliyorum ama bunu anlamak isemeyen benim dr
tuturmuş embiriyoları tırasferini yapalım tamam yapalım ama ben 3 aşı 3 tüp yaptım hiç gebelik oluşmadı
bir sorun olmassa neden olmasın
adam hiç bişi demiyo

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var şimdi benim durumumu az çok biliyosunuz
embiriyolarım an iyi kalitede olmasada en iyiye yakın dedi
onda bir sorun yok ama bu kadar tedaviye rahmen hiç gwbwlik oluşmadı
şimdi diyoki bana gel ocak adetinle dondurulmuş embiriyolarını tırasferini yapalım
hiç demiyoki neden tutunmuyo bunun araştırmasını yapalım
histeraskopi veya genetik testler yapalım buna rahmen bişi çıkmassa gönül rahatlığı ile
tırasferini yapalım
sizce ben ne yapmalıyım
tırasferi ocak adetimle yapmalımıyım
yoksa önce histeraskopi sonra genetik testleri yaptıktan sonramı bişi çıkmassa eyer
tırasferimi yapayım bişi çokarsada en azından tedavimi yaptırıp öyle tırasferimi yaptırırım
kendinizi benim yerime koyun ve bu durumda ne yapardınız fikirlerinizi bekliyorum

canım bence araştırmadan tekrar deneme, sayfaların hepsini okudum, mutlaka devlet hastanesine git infertilite bölümüne, devlette histereskopi yapılmadan tüp bebek yapılmıyor , benimde usg de tahlilde hiç bir sorun olmamasına rağmen yaptılar, hatta ben niye yapıyonuz diye diretmiştim ama kesin sonucu histereskopiyle anladıkları için yapmışlardı.ayrıca sigortardan faydalanmadan tüp yaptırabilirsin. o üç aşılama sigorta için lazım. sağlık güvencenle histereskopini yaptırırsın ilaçlarını ve tüp bebek aşamasındaki herşeyi ücretli yaptırırsın. devlette bir yere git ve böyle konuş, en olmadı tüm tahlillerini yaptırtıp şu an param yok bir iki ay sonra tüp yaptırcam dersin dondurulmuşu denersin, ama tüp bebeğe değilde infertiliteye git,yine devlette genetik bölümüne git durumu anlat onlarda eşinden ve senden genetik tahlilleri ister, sen hangi şehirdeydin bu arada

selam kızlaaaarrrr..
nasılsınız..
ekinim ben dün gece bir okuyup çıktım
topiği sen de bana hoşgeldin demişsin o zamaannnn şimdi cevap veriyorum hoş buduuuuuuummm:)))
evet canım ben beklemeye geçtim
batım yarın ama sanmıyorum bu ay da beni süründürecek gibi bu adet
dün ve bugün hafif göğüs ağrım var normalde hiç olmazdı bu da iki aydır çıktı başıma geçen ayda olmuştu
kistleşme mi oldu diye düşünmüyor değilim..
canım dediğin gibi gideceğim doktora dört gözle adet olmayı bekliyorum
üçüncü gün hormon testlerimi yaptıracağım doktora da gidip muayene olacağım
hiç adetliyken muayene olmadım ama:((((
sonra da adet sonrası rahim filmi inşallah
canım adet bitiminden hemen sonra çekiliyo rahim filmi dimi..

bi de eşim hiç multivitamin almadı şimdiye kadar balık yağı sadece..
önümüzdeki ay ameliyat olacak ameliyattan hemen sonra başlayalım dimi vitaminlere
benim de listem şöyle olsun:
fiish body oil
zinco tablet
arginmax ya da proxed
evicap
keçiboynuzu kürü
keçiboynuzu pekmezi
arı sütü+polen
ısırgan çayı
incir kürü
ve bol bol havuç ve diğer sebze meyveler...

eklemem gerekebn bişi var mı?
şimdiye kadar sizlerden bunları öğrendim

çakırcım ben de kızlara katılıyorum
burada okuduklarımdan gördüklerimden sonra tüp bebek yaptırsam herhalde ben de devlette yaptırırdım
bak bilgemin sürecine ne kadar da olumlu geçmişti
sonu da olumlu oldu çok şükür
kesinlikle tüm araştırmaları tetkikleri yaptırmadan başlama derim bak papatya ne güzel anlatmış
onun söylediklerine birebir katıılyorum

eda paptya sizler nasılsınız iyisiniz dimi
paptya bazen sana şaşırıyorum ne kadar çok şey biliyorsun sen böyle maaşallah..

edacım inşallah bu dkh ile bu sefer düzene girer hormonların geç olsun güç olmasın ne diyelim hayırlısı inşallah..
bu arada benim arkaaşın dün transferi yapıldı doğu fertilde inşallah sonu da hayırlı olur.. çok heyecanlıyım ben de..

canım bence araştırmadan tekrar deneme, sayfaların hepsini okudum, mutlaka devlet hastanesine git infertilite bölümüne, devlette histereskopi yapılmadan tüp bebek yapılmıyor , benimde usg de tahlilde hiç bir sorun olmamasına rağmen yaptılar, hatta ben niye yapıyonuz diye diretmiştim ama kesin sonucu histereskopiyle anladıkları için yapmışlardı.ayrıca sigortardan faydalanmadan tüp yaptırabilirsin. o üç aşılama sigorta için lazım. sağlık güvencenle histereskopini yaptırırsın ilaçlarını ve tüp bebek aşamasındaki herşeyi ücretli yaptırırsın. devlette bir yere git ve böyle konuş, en olmadı tüm tahlillerini yaptırtıp şu an param yok bir iki ay sonra tüp yaptırcam dersin dondurulmuşu denersin, ama tüp bebeğe değilde infertiliteye git,yine devlette genetik bölümüne git durumu anlat onlarda eşinden ve senden genetik tahlilleri ister, sen hangi şehirdeydin bu arada
papatyam varya biri bana bir yol gösterse hiç durmam giderim ama şu ana kadar araştırma hastanelerin önğnden bile geçmedim
napıcamı bilmiyorum herkes devlet süründürüyo diyo ama inan halledebilsem bu dediklerini inan 2-3 ay devlet kapısında sürünmeyede razıyım
ben istanbulda oturuyorum bana yakın olanlar çapa cerrahpaşa haseki bunlar yakın bana şimdi diyelim ben çapaya gittim hangi bölme gidicem
kadın doğummu genetik test bölümü ne dicem bilmiyorum işte devlet dairelerinde resmen üzürlüyüm diyebilirim
o derecede halledemem sen anlıyosan beni yonledır bacım ne diyeyim
sen kaan hocanın orda yapmıştın tüpünü kaçıncı denemen ne sorununuz vardı ilkinde hiç olmadımı gebelik
dondurulmuş embiriyoların kalitesi neydi kaç tane tırasfer edildi çok soru sordum kusura bakma

çakırcım ben de kızlara katılıyorum
burada okuduklarımdan gördüklerimden sonra tüp bebek yaptırsam herhalde ben de devlette yaptırırdım
bak bilgemin sürecine ne kadar da olumlu geçmişti
sonu da olumlu oldu çok şükür
kesinlikle tüm araştırmaları tetkikleri yaptırmadan başlama derim bak papatya ne güzel anlatmış
onun söylediklerine birebir katıılyorum
kızlar istanbul avrupa yakasında üniversite hastanelerinde tanıdık dr olan varmı varsa yardımcı olun

eda paptya sizler nasılsınız iyisiniz dimi
paptya bazen sana şaşırıyorum ne kadar çok şey biliyorsun sen böyle maaşallah..

edacım inşallah bu dkh ile bu sefer düzene girer hormonların geç olsun güç olmasın ne diyelim hayırlısı inşallah..
bu arada benim arkaaşın dün transferi yapıldı doğu fertilde inşallah sonu da hayırlı olur.. çok heyecanlıyım ben de..
slm canım ay bana haber ver onlarda sorun neydiiiii
yok yok önemli deyil
eda kız sen onları nasıl kazandın bana da söyle :57::57:

prima ilk hediyeme gir formu doldur kazan okadar niye vuruyon

Son düzenleme:
selam kızlaaaarrrr..
nasılsınız..
ekinim ben dün gece bir okuyup çıktım
topiği sen de bana hoşgeldin demişsin o zamaannnn şimdi cevap veriyorum hoş buduuuuuuummm:)))
evet canım ben beklemeye geçtim
batım yarın ama sanmıyorum bu ay da beni süründürecek gibi bu adet
dün ve bugün hafif göğüs ağrım var normalde hiç olmazdı bu da iki aydır çıktı başıma geçen ayda olmuştu
kistleşme mi oldu diye düşünmüyor değilim..
canım dediğin gibi gideceğim doktora dört gözle adet olmayı bekliyorum
üçüncü gün hormon testlerimi yaptıracağım doktora da gidip muayene olacağım
hiç adetliyken muayene olmadım ama:((((
sonra da adet sonrası rahim filmi inşallah
canım adet bitiminden hemen sonra çekiliyo rahim filmi dimi..

bi de eşim hiç multivitamin almadı şimdiye kadar balık yağı sadece..
önümüzdeki ay ameliyat olacak ameliyattan hemen sonra başlayalım dimi vitaminlere
benim de listem şöyle olsun:
fiish body oil
zinco tablet
arginmax ya da proxed
evicap
keçiboynuzu kürü
keçiboynuzu pekmezi
arı sütü+polen
ısırgan çayı
incir kürü
ve bol bol havuç ve diğer sebze meyveler...

eklemem gerekebn bişi var mı?
şimdiye kadar sizlerden bunları öğrendim
gerk yok gibi gökçem yeterli :34:

kızlar bu arada bu da ateş tablom..
My Ovulation Chart
adet geliyo gibi görünüyo dimi ateşim düştü
yanlız ben bugün altıda lavaboya gitmek için kalkmak zorunda kaldım 7 de de ölçtüm ne kadar etki eder bilmiyorum yani
geçersiz sayılır mı acaba
beni saat 6 da kaldıran neydi biliyor musunuz
rüyamda bembeyaz kocaman bir tavuk gördüm beni kovalıyordu:))))
çok korktuuuuuuummmm:53::53::53::53::53::53:
ondan uyandım zaten
hayırdır inşallah:)))
sonra sabah rüya tabirlerine baktım genelde tavuk hayıra işaretmiş hatta bazı yorumlarda hayırlı evlat diyordu
yalnız benin onu kovalamam lazımken o beni kovalıyordu:)))))

gerk yok gibi gökçem yeterli :34:

tamam kuzum sağolasın
canım birkaç kere buraya da geldi yazdı birkaç topiğe takılıyor
aynı sorunlar işte
erkek infertilesi sperm hızı hareketi ve morfolojisi sıkıntıları
iki aşılaması vardı bu da ilk tüpü olacak inşallah da son olur:)))

Back
X