Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayy evet ya son hafta kalana kadr calısmak lazım aslında
bende esıme dedım bıde bu aksam da olsun sonra nadasa cekıcem kendımı dıye :27:
ole yapmayayım en ıyısı
ama akıntı kesılınce bıtmıstır dıye dusununuyorum ben
cok barız oluyo cunku benım akıntım

gecmıs olsun melısım ya grıp mı oldun sende
bu sene hamılelerın hepsı grıp oldu galıba
ası olayını hıc anlamıyorum ama 2 gundru agrıması kotu hakkaten

canım ateısın gerı yukselmesı hayra alamettır ınsallah
15 dpo olmus test yapmayı dusunmedın mı hıc
ben olsa yapardım kesn

yaptım canım hiç bişey yok malesef ama adette gelmeyince ateşde azcık yükselince işte merak ettim çok sağol canım

ıdrar testınde bellı olmayabılır
ben baktım hıc dpo uzamamıs senın
yarında atesın yuksek cıkarsa gıt kan ver bence :34:

son aylarda hep 25-26-27 gün sürdü siklusum. bazen 29 gün sürüyor benim yani perşembe de gelmezse cuma günü yaptırayım o zaman tabi ateş çıkarsa...

ceylaaan nbr bebekin nası :49:
iyidir inşallah lorke yaaa biraz ayakta kalınca göbek deligim agrıyo içten içten:26::26:
sonunda uykuya düştün demek:)
uyu uyu büyüt :))))))

lorkem ben bu ay en az3 gün aşırı düşünüyorum bırakmıcam hemen spermler temizlenir en azından,:)))
günde en az 2 defa uyuyorum bugün öglen uyumamıştım bu saate zor dayandım diziler başladam azcık uyuyum dedim:1::1::1::1:

selam kızalar
geçmişi okudum bende bilge ve papatyaya katılıyorum
sanki iyi bir devlet hastanesi özelden daha güvenilir
bizim denememizde 120 milyon sperm vardı ama bir tane bile kaliteli embriyo oluşmadı
kimsenin günahını almak istemiyorum ama maddi çıkarlar işin içine girdimi insanların en hassas oldukları noktaları bile kullanıyolar malesef
üstelik ben denememde e2 hiç bakılmadı ,insanların bu yüzden tedavisi iptal oluyomuş
ve en iyi merkezlerden birinde denedim
neyse artık geçmişe sünger çekmek zorundayız
eşim bu ay içinde ankaraya kursa gidicekmiş tam tarih belli değil ama bende gidicem eşimle
bir hafta kalıcaz kaan hocaya gidicez,dna hasar testini yaptırıcaz,zekai tahir burak hastanesi gidip görüşücem
ve şubat marta kadar tedavimize devam edip ankarada aklıma yatan bi devlet hastanesinde deneme yapıcam
büyük ihtimalle zekai tahir olucak
bir ay orda kalmam gereksede kalıcam ve deniycem
tabi bu süreçte yoğun tedavi devam edicek
cumartesi sperm testi hafta içide hormonlara baktırıp kaan hocaya mail atıcam ve bu yazdıklarımı söylüycem
artık hakkımızda hayırlısı devletteki 2. hakkımıda bu şekilde kullanıcam

slm mıllet orguden geldım sımdı yemek yapıcam
sızde ne var ne yok

kız ekın yaa sabah zor uyandık valla namaza bıle o yuzden calısma yapamadık malesef cunku ben yatamayacaktım
aksam yapıcaz baklaım bugun az dustu ates cunku
nasıb artık
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

karden akıntı durumunu ve ılskı gunlerını de yazsan keske
normalde dongun kac gun suruyor
29 -30 falan sa dun catlamıs olabılır yumurtan ama 2 gun daha yuksek gıderse atesın anlayabılırz

ekın atesın gerı yukselms :23:
bana da anlattıkların guzel seyler gıbı geldı hadı hayırlısı bakalım

bılgem ya bende rahım fılmım vardı gecen seneden
onu gecerlı sayarız dedı doktor hısteroskopıyı 2. tup denemsınde yapıyolarmıs
devlette her hastanede prosedur aynı olmuyomu acaba
yada kısının durumuna gore mı degısıyor kı :26:

cakır devlete ozel paralı olarakta yaptırsan aynı proseduru uygularlar senın ıstegıne baglı olarak
cunku hısteroskopı vs ekstar masraf ve sen yıne de ben bunları yaptırmak ıstıyorum dersen parasını verdıkten sonra hepsını yaptırabılrısın sanırım

ruyan hayır olsun gokcen ama atesın bayagı dusmus
gercı kalkıp gerı 1 saat yatıp ates olculmez
ole bı durum oldugun da 1 saat erken bıle wc ye kalksan o zamna yataktan cıkmadan olc ateısnı daha mantıklı
:34:

tatlım o gördüğün tabloda sadece 12. günü olmadı fikfik geri kalan hergün oldu akıntıda 3 gün önce biraz vardı ama ben

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kızlar dizilerin başına toplanmışız demek
kimsecikler yok:)))

lorkem sağolasın ateş tablosu ile ilgili verdiğin bilgiler için..
dikkate alacağım:)))))
ayrıca incir kürü de önemli dediğin iyi oldu benim için sıkıntı olmaz belki zaten geç yumurtluyorum da..
sizler için sıkıntı olabilir
ekinin yakı işşine dönmesin sonra:))))

son bir soru kuzucum rahim filmi adet bitiminden hemen sonra çekilir dimi
bi de araştırma hastanelerinde muhakkak vardır rahim filmi çekerler dimi yoksa herhangi bir devlet hastanesinde de çekerler mi
özellere sordum çekiyorlar..

selam kızalar
bizim denememizde 120 milyon sperm vardı ama bir tane bile kaliteli embriyo oluşmadı
kimsenin günahını almak istemiyorum ama maddi çıkarlar işin içine girdimi insanların en hassas oldukları noktaları bile kullanıyolar malesef
üstelik ben denememde e2 hiç bakılmadı ,insanların bu yüzden tedavisi iptal oluyomuş
eşim bu ay içinde ankaraya kursa gidicekmiş tam tarih belli değil ama bende gidicem eşimle
bir hafta kalıcaz kaan hocaya gidicez,dna hasar testini yaptırıcaz,zekai tahir burak hastanesi gidip görüşücem
ve şubat marta kadar tedavimize devam edip ankarada aklıma yatan bi devlet hastanesinde deneme yapıcam
cumartesi sperm testi hafta içide hormonlara baktırıp kaan hocaya mail atıcam ve bu yazdıklarımı söylüycem

mericim ne güzel kararlar almışsın...işleriniz rast gitsin..
istanbuldasın,bu işin göbeğindesin ve ankara ya gidiyorsun...
kalacak yer derdin yoksa git tabi ki...kalacak yerde önemli...

selam kızalar

canım inşallah bu kararın size bebiş getirir ve tekrar tüpe gerek kalmadan gelir minişin
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..

mericim ne güzel kararlar almışsın...işleriniz rast gitsin..
istanbuldasın,bu işin göbeğindesin ve ankara ya gidiyorsun...
kalacak yer derdin yoksa git tabi ki...kalacak yerde önemli...

meride benden istanbulda bizi dinleyen doktor bulamıyoruz.ben takip bile yaptıramadım
sorun yok gerek yok dedi durdu.
benim gönlümde ankarada kaldı :))))
ekiiiiiiiinnnn adetin gelmedi dimi
belirtilerinde azalma oldu mu belki geçmiştir..:21::21::21::21::21:

yok canım adet ağrılarım sürüyor..olsun diye bekliyorum yaa direnir ille.göğüslerim küçüldü yarına damlar kesin.

gökcen ben özelde çekildim ..adetin bittikten3 gün sonra falan çekiliyor..adetin 9 yada 10 günü çekilmişti benim film.sen zaten adetliyken dr gidersen bilgi alırsın.

meride benden istanbulda bizi dinleyen doktor bulamıyoruz.ben takip bile yaptıramadım
sorun yok gerek yok dedi durdu.
benim gönlümde ankarada kaldı :))))

yok canım adet ağrılarım sürüyor..olsun diye bekliyorum yaa direnir ille.göğüslerim küçüldü yarına damlar kesin.

Hım olmaz inşallah canımmm..
ama olacaksa da öyle çok uğraştırmasın olsun hemen işimiz var gücümüz var bir an evvel işimize bakalım dimi ama

Back
X