- Konu Sahibi boncukboncuk
- #104.381
şeker-leblebi burdan tebrik ediyim seni ateş topiğinde pek yazmıyorum.Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gökcen ben özelde çekildim ..adetin bittikten3 gün sonra falan çekiliyor..adetin 9 yada 10 günü çekilmişti benim film.sen zaten adetliyken dr gidersen bilgi alırsın.
gökcenim ateş ölçmeye devam et yumurtlamanı tespit ediyo ve adetide aşşağı yukarı belli ediyo ona göre çatlamadan 3-4gün sonra hemen randevunu al işte canım
mericim ne güzel kararlar almışsın...işleriniz rast gitsin..
istanbuldasın,bu işin göbeğindesin ve ankara ya gidiyorsun...
kalacak yer derdin yoksa git tabi ki...kalacak yerde önemli...
canım inşallah bu kararın size bebiş getirir ve tekrar tüpe gerek kalmadan gelir minişin
hakkınızda hayırlısı olsun tatlım..
selam kızalar
geçmişi okudum bende bilge ve papatyaya katılıyorum
sanki iyi bir devlet hastanesi özelden daha güvenilir
bizim denememizde 120 milyon sperm vardı ama bir tane bile kaliteli embriyo oluşmadı
kimsenin günahını almak istemiyorum ama maddi çıkarlar işin içine girdimi insanların en hassas oldukları noktaları bile kullanıyolar malesef
üstelik ben denememde e2 hiç bakılmadı ,insanların bu yüzden tedavisi iptal oluyomuş
ve en iyi merkezlerden birinde denedim
neyse artık geçmişe sünger çekmek zorundayız
eşim bu ay içinde ankaraya kursa gidicekmiş tam tarih belli değil ama bende gidicem eşimle
bir hafta kalıcaz kaan hocaya gidicez,dna hasar testini yaptırıcaz,zekai tahir burak hastanesi gidip görüşücem
ve şubat marta kadar tedavimize devam edip ankarada aklıma yatan bi devlet hastanesinde deneme yapıcam
büyük ihtimalle zekai tahir olucak
bir ay orda kalmam gereksede kalıcam ve deniycem
tabi bu süreçte yoğun tedavi devam edicek
cumartesi sperm testi hafta içide hormonlara baktırıp kaan hocaya mail atıcam ve bu yazdıklarımı söylüycem
artık hakkımızda hayırlısı devletteki 2. hakkımıda bu şekilde kullanıcam
sağol canım
aslında kararı ben aldım eşime biraz duygu sömürüsü yaptım oda şartları ayarlamaya çalışıcak
tüm imkanlarımızı zorluycaz
zaten birinden daha yeni çıktık ama napıyım maddi imkanlar sıfır ama bulucaz bi yolunu artık
ben istanbulda değilim canım yani istanbuldan geçen yıl güney doğuya geldik görev nedeniyle
polis evinde kalırım diye düşünüyorum bir ay kadar sürer ama kalırım bişekilde
yeterki olsun
sağlo canım
hepimize inşallah en yakın zamanda
iyi geceler hanımlar eşi sperm dna hasar testi yaptiran varmi aramizda acaba:26:
iyi geceler hanımlar eşi sperm dna hasar testi yaptiran varmi aramizda acaba:26:
EKİNCİĞİM ben istanbulda daha bişey bilmiyoken büyük rakamlar harcadım ama boşu boşunaymış
ben bilgeden cesaret aldım açıkcası
birde onun denediği yerde tüm tetkikleri yapmaları ,tüm tahlilleri yapmaları aslında çok iyi
uzun sürüyo belki ama bence değer
ben istanbulda bi kaç kez nisa ya gitmiştim genel anlamda iyiydi yenibosnada yakınsa bi dene istersen
herkese iyi akşamlar
kızlar ben 3 aydır klomenle yumurta takibi yaptırdım ilçeden ile gittim geldim devamlı
olmadı işte
bugün klomen içmemin 9.günü tekrar gittim
dr bi baktı yumurtalar 14 ml
klomeni 3 aydır vücüdün kabul etmedi
dozunuda artırsam hiç etkilemiyor yumurtaların dedi
ve çatlatma iğnesi vermedi paranız boşa gitmesin artık dedi zaten yeterince il ilçe arasında mekik dokudunuz dedi
artık yıpranmayın gonal f diye bir iğne var sana onu uygulayacam dedi
fakat işimi şansa bırakamam aşılama yapmak istiyorum dedi kızlar ne dersiniz aklım çok karıştı benim yumurtlamamda
problem varmış bunuda anladım
aslında ben istiyorum gonal f yi ama dr aşılama deyince şok oldum ben yine ilişki önerir sanıyordum
sordum neden aşılama diye il ilçe çok uzak çok yıpranmanızı istemiyorum dedi : ))))
bana akıl verin kızlar
bu arada eşimle konuştu dr oda istedi çünkü işten izin almaktan bıktı
NOT(ARTIK İLÇEDE GÖREV YAPMAK İSTEMİYORUZZZZZZZZZZ)
insallah güzel sonuclar alirsiniz meri58 bizde bu hafta sonu yaptirmayi dusunuyoruz üç ay oldu esim ameliyat olalı değerlerine daha yeni bakilicak cok heyecanliyim. Spermiogram ve bu dna hasar testini yaptirdiktan sonra kaan hocaya gostermeyi cok istiyorum ama ona nasil ulasabilcegimi hic bilmiyorum:26: kendimi bir labirentte gozum bagli dolasiyormus gibi hissediyorum.
bu ay içinde yaptırıcaz biz bi aksilik çıkmazsa
ekintos hamilesin tatlim cizelgenden anlagim kadariylaevet var...
bizim %84 hasarlı çıkmıştı
sevser eşinde kabul ettiyse mantıklı canım sorun yumoşsa aşılama Allahın izniyle tutar canım.
insallah güzel sonuclar alirsiniz meri58 bizde bu hafta sonu yaptirmayi dusunuyoruz üç ay oldu esim ameliyat olalı değerlerine daha yeni bakilicak cok heyecanliyim. Spermiogram ve bu dna hasar testini yaptirdiktan sonra kaan hocaya gostermeyi cok istiyorum ama ona nasil ulasabilcegimi hic bilmiyorum:26: kendimi bir labirentte gozum bagli dolasiyormus gibi hissediyorum.
ekintos hamilesin tatlim cizelgenden anlagim kadariylayüzde artinca kalite artiyormu, dusuyormu bu testte hic bilgim yok