Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
o konu hakkında bişi bilmiyorummmm
ben telle aldım

ben gene selenıyorum ekın hanım
ama kımse cevp bıle vermez oldu :44:

heh seslen git ben kime cvp vereyim kendi kendimemi konuşayım

esra kimmiş cvp vermeyen hemen kuytuda sıkıştıralım :))
enesi gördünümüz yoksa ameliyatmı oldu
adam bunlar benı unuttu ((((
enes suan yarsmalara adpte oldu
evı ped dolduracak
hedefı o
kızzz iyice bıraktın bakıyorumda buraları adamı sinir etmeee adamıııııı
valla ekinin elinden alamayız seni

susun beeeeeee
sevmıcem artık sızı
hepınız unuttunuz
bnde sızı unutucam

sevsercim hayırlı olsun
gonal f benim kullandığım iğne
siz bilirsiniz ama aşılama tabiki şansı artırır
hastanede yatmana da gerek yok
klomen işe yaramadığına göre en mantıklısı bu bence
iğneden hiçkorkma ben okuldan aşı olayım diye kaçmış bir zat olarak hiç korkmadan yapabiliyordum okadar basit
dr un gösterir sana

evet canım geç yumurtladım o yüzden yani dimi aman saglıklı olsunda önemli degil sadece biraz korktum acaba gelişmiyomu diye o yüzden sorayım dedim şimdi ben 7 haftalıkmı diyecem

ceylan ben sana demiştim dimi bu korkular hiç bitmeyecek diye herhafta şöylemi böylemi diye düşünüyor insan

sevserrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
asılaman hayırlı ugurlu olsun
ay bnde her gun aglıyarak esıme yaptırıorum
sızın sınek ısırıgı dedıgınız ıgneyı
halada korkarım
tedavın hayırlı ugurlu ve hayırlı bır evlatlı olsun ınsallahhhhhhhhh

gerçekten iyiymiş fiyatları sen nerde oturuyodun canım ben hiç gitmedim ama bize 2 vesait burdan kızılaya kızılaydanda oraya galiba ama olsun önemli degil giderim canım dayanamam ben 1 buçuk ay var 12. haftaya nasıl sabrediyim

evı ped dolduracak
hedefı o

susun beeeeeee
sevmıcem artık sızı
hepınız unuttunuz
bnde sızı unutucam

kız sen unutulacak hatunmusunki seni unutsunlar
enesle senin hediyeleri duydum ikiside çok anlamlıymış

benimde geriydi dedim ya sonradan farkı kapatıp öne geçti seninki tam bir hafta bunda hem ultasonun artı eksi farklı ölçmesi hemde geç döllenme olma ihtimali olunca bir hafta önemli değil
tmm canım sagolun rahatlattınız beni
evı ped dolduracak
hedefı o

susun beeeeeee
sevmıcem artık sızı
hepınız unuttunuz
bnde sızı unutucam
bizi sevmeyecenmi
pis geriiii sen sev bagrına bas mukafatı bumuydu

zaten bende öyle yapıyorum kızılaya gidiyorum ama tekrar vasıtaya gerek yok yürüyerek gidersin sabah eşimle gidiyoruz o işe gidiyor bende kızılaya kadar yürüyüp otobüse biniyorum

yakında kampanya yapacam onu döndürmek için
valla kız her hafta üç beş kuruş toplayım hediye gönderesim var sırf dönsün artık yuvasına diye
ceylan ben sana demiştim dimi bu korkular hiç bitmeyecek diye herhafta şöylemi böylemi diye düşünüyor insan
ayy sorma ada yaaa hastaneden derin bi ohh çekip rahatlamış şekilde çıkıyorum eve gelince düşünüyorum sonra yok niye küçük çıktı yok bana neden göstermedi yok kime göre 12. haftada gitmem gerek falan kafam tekrar allak bullak oluyo ne zor yawww

trip atıyoz sana

oo süper..hadi bakalım başlıyonuzzzzzz

Evet başlıyoruz inşallah. ama şu aşılama olayı canımı skıyor. bizim temmuzda 3 milyondu sperm ama 4 aydır vitamin kür bişeyler kullanıyoruz eğer 5 milyonun üstüne çıktıysa aşılama isterler dimi. bakalım hayırlsıı olsun artık

zaten bende öyle yapıyorum kızılaya gidiyorum ama tekrar vasıtaya gerek yok yürüyerek gidersin sabah eşimle gidiyoruz o işe gidiyor bende kızılaya kadar yürüyüp otobüse biniyorum

hıımm yakın yani arası yinede ben yürüyemeyebilirim belki arası biraz varsa biliyosun ben romatizmalı bir bayanım şuan bile çok agrıyo kalçam belim sırtım agrı kesici içmemek için zor tutuyorum kendimi helde sabah yatakta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…