- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #104.421
gökcen listen tmmdır bence zinc. gerek yok arginde ve proxed içinde var
eger esinin sperm sayisi ve hizinda dusukluk yoksa en iyisi aşilama gercekten sevser. Daha once yumurtlamanla ilgili bir sorunun oldugunu biliyormuydun peki? Adetlerin duzenlimidir? Acaba bendede olabilirmi diye bi dusunce belirdi aklimda o yuzden soruyorum canim.
tamam ekinim teşekkür ederim
şu doğru değil mi canım arginmax alırsam eğer l-cartinine alacağım
proxed alırsam l- arginine alacağım karıştırmayayım da
eee tabi ki ben arginmax alacağım o daha ucuz çünkü:)))
tamam çinkodan da vazgeçtim:))
aynen öyle.gncde indirim varken mümkünse al canım.stoklarla sınırlıymış ..
tamam canım eşimi bekliyorum gelsin söyleyeceğim kabul ederse alalım bayağı düşmüş
arginmax woman da kampanyadaymış:)))
arginmax woemn yok canım almak istersen
ONE A DAY WOMEN'S 60 TABLET GittiGidiyor.com'da #47986959
butter iyiyiz canım sen nasılsın..
gördüğün gibi hala tırmalıyoz:)))
PRESEED HAMİLE KALMA JELİ GittiGidiyor.com'da #49021959
gökçeeennnnn 1 tane kalmışşşşş
ah canım sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende aynı aşamalardan geçtim inşallah sizde en kısa zamanda hamile kalırsınız. Canım ben tansiyon için kardiyolojiye gittim ekg eko falan iyi çıktı dünde tansiyonum için bi cihaz taktılar 24 saat tansiyon ölçtü gece uyuyamadım bile çok rahatsız oldum sağa sola dönemiyorsun tam uykuya dalcam makina şişmeye başlıyor tansiyon ölçüp durdu bugün verdim yarın sonucu vercekler inşallah sıkıntı çıkmıycak.
ayy iyiymiş fiyatı aslında ne kadar fark var böyle
ama ben bunu şimdi alamam ki
bütçe hesaplaması yapıyordum da iki ay sonra anca kullanırım ben bunu
o zaman alırım artık..
sağol ekinim nerden buluyorsun bunları bilmem..
eşim geldi ben kaçar öptüm sizi kızlaarrr...
iyiy geceleeeerrrr...
inşallah canım benim bi arkadaştada hamişlikte tabsiyon sorunu oldu ..çok şükür sezaryan dışında başka sorun yaşamadı.zorunlu sezaryan oldu.İnşallah sende bişi olmaz.
maşallah onaaaaadün sabah kontrolum vardı bebeğim 42mm olmuş ay bi görseniz kollarını bi sallıyo anlatamam kıpır kıpır öncekilerde pek bişey anlaşılmıyordu ama bu kontolde çok netti bebeğimi gördüm yatıyor kıpırdanıp duruyor ellerini sallıyor allahım bu bir mucize insan görünce bi garip oluyor haftaya 2 li testi var inşallah onuda sorunsuz atlatırsan içim dahada rahatlıycak
valla cihaza arada baktım ölçerken çok yüksek çıkmadı inşallah böylede devam eder. Sezeryene gelince ben perde ameliyatı olduğum için zaten doktorlar sezeryeni öneriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?