Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevser canım hakkında hayırlısı olsun bencede yaptırabilirsin aşılamayı ama bana göre yumurtaların daha iyi çünkü benimki 13. gün 13 mm di seninki 9. gün 13mm sanırım hadi aşılaman hayırlı ugurlu olsun

bizde ameliyat sonrası 5 kutu içtik şimdi birazda arginmax kullanalım dedik. batırdı o bizi yaa ayda 80 tl fark ediyo canım napalım birazda arginmaxtan şifamızı arıcaz

evet ayda 200 tutuyordu bide kaan hoca 6 kutu daha içilcek dedi allah demiştik ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz tüm bu vitaminlerden kürlerden

İYİ AKŞAMLAR KIZLAR

Ekinciğim çapadan randevu almak için saat 00.00 olmasını bekliyorum. netten alacam. şu anda girdiğimde bütün günler dolu diyo. saat 12 olmadığı için mi oyle diyor. ne dersin bu konuda :)

ceylan merhaba ben dün kontrole akaya gittim çok memnun kaldım 35 tl ücret sıra yok tertemiz rahat dr. behice başak gittim çok güleryüzlü bi doktor bunlar iyi ama doğum pahalı biraz normal 1500 sezeryen 2250 yılbaşında zam olcakmış sezeryen 3000 tl olur tahmini dediler

evet ayda 200 tutuyordu bide kaan hoca 6 kutu daha içilcek dedi allah demiştik ama çok şükür gerek kalmadı. İnşallah sizde en kısa zamanda kurtulursunuz tüm bu vitaminlerden kürlerden

canım sen hangi hastaneye gidiyodun bide doktorundan memnunmuydun
bide şuan bana göre 8 haftanın içinde doktora göre 6 haftanın içinde böyle ultrasyonda küçük çıkabiliyomuydu mesela sende nasıl çıktı senin tahmininle aynımı çıktı şimdi bana doktor12. haftada 2li tarama için gel dedi ama kime göre 12. haftada hemde 12. haftaya kadar hiç gitmeyecemmi ben yaaaa

ceylan ölçümlerde farklılıklar olabiliyor benim ilk başta hep küçük çıkıyordu sonra farkı kapattı öne geçti
ultrason kağıdında tam kaç hafta gün yazıyordu senin hesabında kaç olması gerekti

diger 2li 3lü şeker yüklemesi falan nasılmış ücretleri gerçektende dogum ücretleri çok pahalıymış benim bilmiş bi arkadaş var güya benden önceya onun hamileligi illa tutturdu özele git ben gidiyorum şöyle böyle diye bebeginden kıymetlimi para falan diyo kendisi dogumu düzcede özelde yapacak 500 tl falanmış bizim burda fiyatlar 1500tl en az diyorum yok o kadara dogummu olur diyodu bak gerçektende o civardaymış fiyatlar kontrolleri özelde olsam dogumada zekai tahire gitsem nolurki yaaa:26::26::26::26:

canım hastaneyle ilgili yukarda bilgi verdim gel geleim hafta olayına ben ilk gittiğimde 6+0 da doktor 5+3 dedi en fazla o yüzden görünmedi bile 7+2 de gittiğimde 8.8 mm di normale yakın dedi 5 gün falan geriden geliyor gibi ve ben 14. gün yumurtladım eminim sen 19. gün yumurtladın bana bile 5 gün geriden dediklerine göre sana dedikleri normal. birde doktorlar hafta tamamlandıktan sonra o haftayı söylüyor yani sen 8. haftanda değilsin 7. haftadasın içini rahat tut bi sıkıntı yoktur

bana göre tam 7 haftayı bitiriyodu yani şuan 7+4 ya o gün tam 7 di
ultrasyona görede tam 6 dedi:26::26::26::26:

canım iğneler çok basit sinek ısırığı gibi göbekten yapıyosun
doktor gösterir zaten ml ni ayarlayıp saplıyosun hepsi bu kadar
aşılamanın aslına bakarsan normal ilişkiden çok da farkı yok sadece spermler işleme tabi tutulduğu için hızları artıyo
hastanede kalmana gerek yok
iğneleri yaparken 2-3 günde bir çağırır seni yumurta takibi için sonra çatlatma iğnesi ve işlem
hepsi çok kolay
sadece rahat ol ve bol dua et hakkında hayırlısı olsun

evet canım geç yumurtladım o yüzden yani dimi aman saglıklı olsunda önemli degil sadece biraz korktum acaba gelişmiyomu diye o yüzden sorayım dedim şimdi ben 7 haftalıkmı diyecem

bana göre tam 7 haftayı bitiriyodu yani şuan 7+4 ya o gün tam 7 di
ultrasyona görede tam 6 dedi:26::26::26::26:

benimde geriydi dedim ya sonradan farkı kapatıp öne geçti seninki tam bir hafta bunda hem ultasonun artı eksi farklı ölçmesi hemde geç döllenme olma ihtimali olunca bir hafta önemli değil

ikili test fark ücreti 30 tl doğum hariç diğer şeyler gayet uygun doğumu bende orda yaptıramam sezeryen olcak 3000 tl veremem benim bi arkadaşım batıkentteki hastanede yaptı doğumu 600 tl verdi sezeryene ama ben o hastaneden hiç hoşlanmadım doktor çok soğuk ruhsuz devlette dile daha güleryüzlü karşılıyorlar. ben 11+0 da gittim 42 mm bebeğim doktor haftaya gel 2 li test yapalım dedi 2 li test için bebeğin boyu en az 45 mm olmalıymış 2 li testin süresi var bana ya haftaya yapalım dedi 15 günü geçmemeli dedi sende arada bi git kontrol ettir gelişmsini için rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…