Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

onu okuduktan sonra bıraktı ıcmedı bugun :)

Hayirli cuma lar canim
nerelerdesin gorusemedik uzun suredir hersey yolunda mi?

evet moralım sıfır eşimle aramozdakı problemler bitmiyorr araya bi sogukluk girdi bi türlü düzeltemedık kendımızı bu gidişat iyi degıl ama hayırklısı artık

teşkekkür ederiz ben kendi adıma baya iyiyim
sanada hayırlı cumalar

iyi olmana sevındım allah iyilik versin canım

Hayırlı cumalar herkese..

Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar ...Krisimize ve gülümede ayrıyeten kolay doğumlar nasip etin İnşallahhhhh

iyiyim çok şükür.vitaminlerle kafayı üşütmessem iyidir.bu vitaminlerle sperm sayısı böyleyken bu kadar arttı diyosunuz peki eşlerinizin kiloları kaçken kaç oldu merak ediyorum?

Aynen canım bende kafayı yicem vitaminlerle biryandanda korkuyorum kilo aldırıcam diye.

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn inşallaaaaaaahhhhhhh ben testten vazgeçtim beklicem hayırlısı bakalım

kızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum
tabi biliyosanız KRİSİM sende zamanda hormonel sorun yaşamışsın belki bir fikrin vardır

fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516

Selam canlarım. Çok yorucu bir gün geçidim. Sabah 8'de hastaneye gittim, öğlene kadar kan verdim şeker yüklemesi yapıldı. Doktor kalsiyomu ve kandaki bi protein değerini fazla gördü testi tekrar yaptırttı. Kollarım delik deşik.
kris tam kan sayımı da yaptırdım. Değerleri yazıyorum bakarsın tatlım:
Ca : 10, 82 referans: 8,4--10,2
Albumin : 5,33 referans: 3,5--5,2
Folik asit : 29,3 referans: 3--17
Vitamin B12: 657 referans: 193--982
HGB :13,4 referans: 13,5--18
HCT :37,8 referans: 42--52
MCV :80,4 referans: 80,4--95,5

ronyacım bence gayet iyi hormonların. Sevindim senin adına. Sen iyi ol, topiğimizn neşe kaynağı, şeker

ronyacım bence gayet iyi hormonların. Sevindim senin adına. Sen iyi ol, topiğimizn neşe kaynağı, şeker

canım arkadaşım sağoll
ben eski değerlerimle karşılaştırdım baya iyi görünüyor
çok şükürki şuanki değerlere göre normal yumurtlayabilirim
hatta bu ay aşılamadan ve yumurtlama tedavisinden vazgeçtim
preseed siparişi vericem bacakları dikicem duvara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…