- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.421
krisim sen bugün evdesin heralde :78:
canim l carnitine sperm icin cok onemli 2 aminoasitten biri
digeride l arginine bunlar sperm yapimini sagliyor
evet l carnitine nin yag yakici ozelligide var ama l carnitine yi aldiktan sonra 2 saat yurumen sartiyla.
Proxeed plus ta aslinda l cartinine :)
eger esin kiloluysa ve kilo vermek istiyorsa l carnitine yi kullandiktan sonra 1.5 veya 2 saat yuruyus yapsin.
yaaa nasıl bi duyugu içinde bi bebeğin kıpırdamasıcam bali al canim.
ben iyiyim bebis te tekmelemeye basladi
sen nasilsin iyimisin?
yok canim bos dersim var onu bekliyorum
ve cikiyorum simdi :)
optum aksama gorusuruz
cam bali al canim.
ben iyiyim bebis te tekmelemeye basladi
sen nasilsin iyimisin?
8 milyon super bir sayi
bizim sifirdi hamile kaldigimda:)
Hayirli cuma lar canim
nerelerdesin gorusemedik uzun suredir hersey yolunda mi?
teşkekkür ederiz ben kendi adıma baya iyiyim
sanada hayırlı cumalar
evet moralım sıfır eşimle aramozdakı problemler bitmiyorr araya bi sogukluk girdi bi türlü düzeltemedık kendımızı bu gidişat iyi degıl ama hayırklısı artık
Ahh canım bu yolda biran önce bebek sahibi olmak istemenin verdiği sabırsızlık, içgüdüsel baskı yetmez gibi çevresel baskılar,maddi manevi yetersizlik hissi bazen bu durumlara yolaçıyor.Sen biraz ılımlı, sevecen anlayışlı olmaya çalış.Tatlım kadın olmak zor ve benzeri durumları yaşıyoruz.Bu inan evliliklerimizi daha sağlamlaştırıyor.Sabır canımm
iyiyim çok şükür.vitaminlerle kafayı üşütmessem iyidir.bu vitaminlerle sperm sayısı böyleyken bu kadar arttı diyosunuz peki eşlerinizin kiloları kaçken kaç oldu merak ediyorum?
Hayırlı cumalar herkese..
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine hepimize tez zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar ...Krisimize ve gülümede ayrıyeten kolay doğumlar nasip etin İnşallahhhhh
evet moralım sıfır eşimle aramozdakı problemler bitmiyorr araya bi sogukluk girdi bi türlü düzeltemedık kendımızı bu gidişat iyi degıl ama hayırklısı artık
Ahh canım bu yolda biran önce bebek sahibi olmak istemenin verdiği sabırsızlık, içgüdüsel baskı yetmez gibi çevresel baskılar,maddi manevi yetersizlik hissi bazen bu durumlara yolaçıyor.Sen biraz ılımlı, sevecen anlayışlı olmaya çalış.Tatlım kadın olmak zor ve benzeri durumları yaşıyoruz.Bu inan evliliklerimizi daha sağlamlaştırıyor.Sabır canımm
dogru canım haklısın sabırlı olmak lazım evet kadın olmak zor ama niye hep biz vedakarlık yapıyoruzz niye hep alttan alan biziz
ronyacım bence gayet iyi hormonların. Sevindim senin adına. Sen iyi ol, topiğimizn neşe kaynağı, şekerkızlar adetimin 2. günü bugün ve hormonlara baktırdım sanki düzelme var.yorumlarınızı bekliyorum
tabi biliyosanız KRİSİM sende zamanda hormonel sorun yaşamışsın belki bir fikrin vardır
fsh 7.78
Lh 7.23
prolaktin 7.93
estadiol 27.92
progesteron 0.516
dogru canım haklısın sabırlı olmak lazım evet kadın olmak zor ama niye hep biz vedakarlık yapıyoruzz niye hep alttan alan biziz
Bende bu işi anlamıyorum, 3 haftadır hastaneye gitmekden bi hal oldum, izin alması bi dert, gitmesi bi dert. Ama bebişim olsun da ben 9 ay gitmeye razıyım. Bebişimiz olsun istiyorsak kocişlerimizin stresden uzak durmasına yardım edicez. Bebişimiz oluncada eşlerimiz artık alttan alırlar merak etmeyin. Hem aslında onlar bizden daha fazla yıpranıyorlar ama göstermiyorlar.
ronyacım bence gayet iyi hormonların. Sevindim senin adına. Sen iyi ol, topiğimizn neşe kaynağı, şeker
Bende bu işi anlamıyorum, 3 haftadır hastaneye gitmekden bi hal oldum, izin alması bi dert, gitmesi bi dert. Ama bebişim olsun da ben 9 ay gitmeye razıyım. Bebişimiz olsun istiyorsak kocişlerimizin stresden uzak durmasına yardım edicez. Bebişimiz oluncada eşlerimiz artık alttan alırlar merak etmeyin. Hem aslında onlar bizden daha fazla yıpranıyorlar ama göstermiyorlar.
boncukcuk sana katılıyorum, bız onlara nasıl davranırsak onlarda bıze oyle davranıyor. aslında onlar cocuk gıbı bunu bılerek hareket edersek iş daha kolay olacak.
geçmiş olsun canım hastaneye dusen kurtulamıyor, geçmiş olsun. bir kısmı iyi görünüyor sonuçların ama arada yukseklerde var onlar ıcınde ilaçla halledersin inşallah..
ronyacım senın değerlerinde super sen bu hızla bu ay hamile kalırsın
keşek gösterebılselerrr yıprandıklarını en azında sadece kendımı paralanmadıgımı anlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?