Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ronyacım demek o yuzden bu ay kırmızıları erken gordun. hormonların düzelmesi hemen etkisini göstermiş. bu ay dene ben eminin tutacak inşallah
bende bu akşam çatlatma ignesi vurdurucam hafta sonu cok iş var

ronyacım demek o yuzden bu ay kırmızıları erken gordun. hormonların düzelmesi hemen etkisini göstermiş. bu ay dene ben eminin tutacak inşallah

çalış canım çalış 36 saat sonra yumurtan çatlamış olcak
öncesinde içerde yavrular olsun
preseedle çalış 2 saat kalkma sakın bir damlasını bile dışarı kaçırma olurmu cicim

Anladığım kadarıyla sorun yok referans aralıklarına bakarakta kontrol et canım.. İnşallah bebiş yola çıkmak için rezervasyon yapıyordur.

canım pek anlamıyom ben ama referans aralığına göre normal görünüyor
canımm folik asitinde maşallah yüksekmiş

çalış canım çalış 36 saat sonra yumurtan çatlamış olcak
öncesinde içerde yavrular olsun
Preseedle çalış 2 saat kalkma sakın bir damlasını bile dışarı kaçırma olurmu cicim

bir çatlasın sonra pazartesiye kadar yatıcam Preesed almadım bu ay alıcaktım bır turlu denk gelmedi.
Artık bu ay tutmazsa bir sonraki ay alırım.

ne yap et esinle arani duzelt canim
gerekirse alttan al ama duzelt...

merhaba kızlar dün bilgisayarı eşim aldı aniden çıkmak zorunda kaldım haber veremeden ((

canim fsh in guzel demekii yumurtalarin kaliteli:)

super canim gozun aydin sende hicbir sorun yok:)))

merhaba kızlar dün bilgisayarı eşim aldı aniden çıkmak zorunda kaldım haber veremeden ((

hoşgeldin canım, yakında eşlerle bılgısayar yuzunden savaş cıkacak
ben ıyıyım bu akşam çatlatma iğnesı yaptırıcam.
yarın ıcınde sabah alman hastanesıne randevu aldık bızımkını bır gosterelım bakalım varıkoselle ılgılı ne diyecek

ohh yarasin

9. gunden itibaren basliyoruz ozaman teste ve sey e:)))))))))))

ronyam bu ay hamile insallah
ne yapip edip onu hamile birakicam:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…