- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #10.461
merhaba kızlar dün bilgisayarı eşim aldı aniden çıkmak zorunda kaldım haber veremeden((
hoşgeldin canım, yakında eşlerle bılgısayar yuzunden savaş cıkacak
ben ıyıyım bu akşam çatlatma iğnesı yaptırıcam.
yarın ıcınde sabah alman hastanesıne randevu aldık bızımkını bır gosterelım bakalım varıkoselle ılgılı ne diyecek
darildik bizde sana
canım dedim ya haber veremedim diye öyle bir kapattıki ben bile şaşırdım ve halada konuşmuyorum yoksa çıkarmıyım ben bidaha onun bilgisayarına oturmucam saat 11 de geliyo o olduğu zamanlar onun bilgisayarına oturmucam çok kırıldım çok alındım sizi özlicem ama böylesi daha iyi en azından benim laptop olana kadar
kızlar bugün kaan beyin söyledigi ilaçları aldım.e vitaminide aldım.ben bu ay pressed alıp denesemmi?aslında bu ay aşılama yaptırıcaktım ama morfoloji sıfır olunca burdan da okudugum kadarıyla bu ay ertelemek istedim.pressedi nerden alıyorsunuz.?adetimin 5 günü şimdi alsam yetişirmi?
kinlendim iyice cipse
kızlar bugün kaan beyin söyledigi ilaçları aldım.e vitaminide aldım.ben bu ay pressed alıp denesemmi?aslında bu ay aşılama yaptırıcaktım ama morfoloji sıfır olunca burdan da okudugum kadarıyla bu ay ertelemek istedim.pressedi nerden alıyorsunuz.?adetimin 5 günü şimdi alsam yetişirmi?
esin de tam sopalik
sen ona proxeed plusun icindekileri okut bence:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/186274-eslerimiz-icin-l-carnitine-mucizesi.html
Carnitex [L-Carnitine & L-Arginine], Erkekte Kısırlık Çözümü, Male Infertility
Male Infertility Remedy Ingredients ? ProXeed Plus: The #1 Physician-Recommended Reproductive Health Supplement
L - Carnitine Nedir ?[PDT®]
ronyam bu ay hamile insallah
ne yapip edip onu hamile birakicam:))
morfoloji sifirsa asilam tutmaz canim
en azindan 1 yapmaya calisin
suan saglikli bir tane bile sperm yok malesef
kavga ettim zaten konuşmuyorum kendisiyle düşünmüyorumda hala sinirim geçmedi ya benim laptop yanmasaydı minnet bile etmezdim hala yapıcaklar pc kaldı öyle ya
esin de tam sopalik
sen ona proxeed plusun icindekileri okut bence:)
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/186274-eslerimiz-icin-l-carnitine-mucizesi.html
Carnitex [L-Carnitine & L-Arginine], Erkekte Kısırlık Çözümü, Male Infertility
Male Infertility Remedy Ingredients ? ProXeed Plus: The #1 Physician-Recommended Reproductive Health Supplement
L - Carnitine Nedir ?[PDT®]
bir bilsisayar yuzunden kırma kocısının kalbini osana bir ömür boyu lazım..
pc servıse verdıysen onlara kız sen sınırınıde almış olursun hem
bu hızla aramızdaki ilk hamıle ronya olacak
canı ben 3 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum kanallardan biri tıkalıydı.sonucunda açıldıgını söyledi doktorum.zamanla tekrar kapanma riski var.onun için acele ediyorum. birde doktorum birkere bana morfolojinin sıfır olması hiç saglıklı sperm olmadıgı anlamına gelmez sayılamayacak kadar az oldugu için sıfır demişti mesela yüzde bir ya ikiyüzde bir olursa sayılmıyor.oda çok az degil mi?
benim kocişim kadar anlayışlı melek biri yoktur herhalde diyodum ama dün bilgisayardan sandalyemi çekene kadar ilk defa böyle olunca hem şaşırdım hemde sinirlendim
banada oyle geliyor
benim kocişim kadar anlayışlı melek biri yoktur herhalde diyodum ama dün bilgisayardan sandalyemi çekene kadar ilk defa böyle olunca hem şaşırdım hemde sinirlendim
pamukcum senle ılgısı oldugunun duşunmuyorum ya başka bırsey kızdı, yorgunlugundan yada oan kı durumdan oyle yapmıştır sen yınede onu tersleme.. bende bazen abuk sabuk seylerıne kızıyorum ama sonra hata dıye duşunuyorum kımsenın kalbını kırmaya deymıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?