Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kavga ettim zaten konuşmuyorum kendisiyle düşünmüyorumda hala sinirim geçmedi ya benim laptop yanmasaydı minnet bile etmezdim hala yapıcaklar pc kaldı öyle ya

darildik bizde sana

canım dedim ya haber veremedim diye öyle bir kapattıki ben bile şaşırdım ve halada konuşmuyorum yoksa çıkarmıyım ben bidaha onun bilgisayarına oturmucam saat 11 de geliyo o olduğu zamanlar onun bilgisayarına oturmucam çok kırıldım çok alındım sizi özlicem ama böylesi daha iyi en azından benim laptop olana kadar

kızlar bugün kaan beyin söyledigi ilaçları aldım.e vitaminide aldım.ben bu ay pressed alıp denesemmi?aslında bu ay aşılama yaptırıcaktım ama morfoloji sıfır olunca burdan da okudugum kadarıyla bu ay ertelemek istedim.pressedi nerden alıyorsunuz.?adetimin 5 günü şimdi alsam yetişirmi?

kinlendim iyice cipse

morfoloji sifirsa asilam tutmaz canim
en azindan 1 yapmaya calisin
suan saglikli bir tane bile sperm yok malesef

PRE-SEED 9 PACK + 50 OVULATION/PREGNANCY TESTS PRESEED on eBay (end time 18-Feb-11 1538 GMT)

Canım ben burdan aldım ocak 10 sipariş 14 ocak teslim edildi.. fiyat 58 tl

morfoloji sifirsa asilam tutmaz canim
en azindan 1 yapmaya calisin
suan saglikli bir tane bile sperm yok malesef

canı ben 3 ay önce laparoskopi ameliyatı oldum kanallardan biri tıkalıydı.sonucunda açıldıgını söyledi doktorum.zamanla tekrar kapanma riski var.onun için acele ediyorum. birde doktorum birkere bana morfolojinin sıfır olması hiç saglıklı sperm olmadıgı anlamına gelmez sayılamayacak kadar az oldugu için sıfır demişti mesela yüzde bir ya ikiyüzde bir olursa sayılmıyor.oda çok az degil mi?

kavga ettim zaten konuşmuyorum kendisiyle düşünmüyorumda hala sinirim geçmedi ya benim laptop yanmasaydı minnet bile etmezdim hala yapıcaklar pc kaldı öyle ya

bir bilsisayar yuzunden kırma kocısının kalbini osana bir ömür boyu lazım..
pc servıse verdıysen onlara kız sen sınırınıde almış olursun hem

bir bilsisayar yuzunden kırma kocısının kalbini osana bir ömür boyu lazım..
pc servıse verdıysen onlara kız sen sınırınıde almış olursun hem

benim kocişim kadar anlayışlı melek biri yoktur herhalde diyodum ama dün bilgisayardan sandalyemi çekene kadar ilk defa böyle olunca hem şaşırdım hemde sinirlendim

canim morfoloji sifir olan spermler dollenemiyor
yumurtanin icine giremiyor
sorun bu

ama 1 olsa en azindan tam saglikli bir sperm gitse oluyor
biliyorsun ben 1 ile hamile kaldim
ama dene istersen uzulmeyeceksen...

benim kocişim kadar anlayışlı melek biri yoktur herhalde diyodum ama dün bilgisayardan sandalyemi çekene kadar ilk defa böyle olunca hem şaşırdım hemde sinirlendim

pamukcum senle ılgısı oldugunun duşunmuyorum ya başka bırsey kızdı, yorgunlugundan yada oan kı durumdan oyle yapmıştır sen yınede onu tersleme.. bende bazen abuk sabuk seylerıne kızıyorum ama sonra hata dıye duşunuyorum kımsenın kalbını kırmaya deymıyor.

Son düzenleme:

onun bir oyunu var counter tiryakisi ya onu oynamak için öyle yaptı hayatım ona kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…