Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
pardon canım ya
hamilelikte düşükle ilgili yazdıklarını öğrenmiş oldum bilmiyodumda yanlış yere alıntı yapmışım

öğremediğimiz ayrıntı kalmadı cnm keske hiç bilmek zorunda kalmasaydık ama
buna şükür tedavi olma sansımız var en azından.)

ceylaaaaaaaannnn ne yapıyosun nerde herkes

esra 2012 bu korkuyla senin yılın olacak iyi yaptın baştan ipi sıkı tutmakta fayda var

hayırlı sabahlar herkese
mısafırım gelecek hazırlık yapmam lazım
yutkunmak ıstemıyorum tek bademcıgım zonkluyo resmen
atesıme de yansıyo ama yıne de olcuyorum alıskanlık

33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ılac ıcmıyorum ne yapayım ıcsem de hemen gecmeyecek ne de olsa

cuma gunu beklenmeyen gunum ve dogum gunum
2011 ı dogum gunumle mujdeyle kapatmayı nasıl ısterım

MUESSSSS
LORKEMMMMM

gecmıs olsun bebelerım

Lorkecim cok gecmis olsun canim bu havalar cok tehlikeli gercekten kuru soguk var

azra esra saolasınız kızlar

muesım ınsallah gorusmenız cok olumlu cok guzel gecer
moralle reglde kıstı atarsın ve 2012 nın ılk guzel haberını verenlerden olursun

Gunaydin kizlar.
Bugun hastaneye gidecegim tahlil sonuclarimi almaya.
Aksam iyi olursam gelirim.
Gorusmek uzere.

günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum..hep böyle yazıyorum ama nedense kimse cevap vermiyor, hep askıda kalıyor selamlarım :)) sağlık olsun ne deyim, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum bugünlerde, saçma sapan bir sıkkınlık var içimde şu vize finallerden dolayı, bıktım ya artık nefret eder oldum okumaktan :)

Bu arada bişey duymuştum paylaşmayı unuttum, Kaan hocanın istanbula gitme durumu varmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..Umarım olmaz ya

gunaydın umud, paptya, melisela, Bilgemmm, hayatgunesim

bılgemm gıt gel bakalım yorulmazsın ınsallah fazla

ayyy lorkem nasıl mutlu oldum selam vermişsin :)) sanırım alınganlığım üstümde bu günlerde :) sende Cumaya hediyeni alsan ne güzel olur, Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın inşAllah..o kadar isterimki anlatamam..

Dün yazmayı unuttum :))) Rüyamda EKİNTOS'u gördüm, habire bana sola yat deyip duruyordu :))) sanırım çok düz yatıyorum, sakıncası olurmu acaba düz yatmanın?

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bugün kan vermeye gittim inş iki saate kadar sonuçları alacağım prolaktin için ve dr eşimin de değerlerine bakacak inş hayırlı sonuçlar çıkar ve bu ay takip yaptırabilirm nasip inş

gunaydın umud, paptya, melisela, Bilgemmm, hayatgunesim

bılgemm gıt gel bakalım yorulmazsın ınsallah fazla

günaydın kızlarr,
işteyim ya kaçak kaçak bakıyorum buraya
ben kocamı zor ikna ettim ya kaan hocaya gitmeye, kesin gider hoca istanbula:18::18::18:

kızlar, merhaba..

bu kürler ile canlı-ölü spermi olmayan azospermi hastası erkeklere iyi gelir mi?

herkese günaydın...
melisela sana da günaydın:)düz yatınca kan dolaşımı rahat olmuyormuş,yatma sen:)ama bazen bende solum hatta sağım tutulunca biraz düz yatıyorum mecbur.

LORKEM bende senin gibi yutkunmak istemiyorum,canım çok yanıyor...
dün gece ter içinde kaldım yine 3 kere üst baş değiştirdim...hatta o kadar çok döndüm ki,bebekten korktum...
suyum çokmuş gibi birde böyle su kaybetttim::)

KIZLAR şu ronyanın aktar amcası ne içiriyordu?

lorke melisela ekintosss
gunaydinnn...
gece uyuyamadim yaa uykumm varr aksamda nobetim..
aaa kaan hoca istanbulami geliyoo ayy INSALLAH bize yakin olcak supperrrr

hayırlı sabahlar kızlar, güzel bi hafta diliyorum herkese...

arkadaşlar belki biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedim bugün hicri safer ayının başlangıcı... bu ayda bela ve müsibetlerin birinci kat semaya indiği ay. bu bela ve kazalardan korunmak için kılınan namaz var.. kılmak isteyenler için aşağıya kopyalıyorum...

BELALARIN 1. KAT SEMAYA İNDİĞİ AY"SAFER AYI"

(Efendimiz SAV bu ayda ölüm hastalığına tutulmuştur)

Safer ayında Levhi Mahfuz'dan birinci kat semaya 320.000 bela inmektedir. Bu belalar ve kazalar sene içine yayılmaktadır. Bir dahaki safer ayına kadar bu 320.000 beladan birinin size isabet etmesinden korunmak isterseniz, aşağıda tarif edilen namazları kılınız, tesbihatları yapınız. Aile efradınıza ve çevrenize de tavsiye ediniz. Bu namazları kılanların, bir dahaki sene aynı güne kadar (üzerine kat'i yazılmış yani ALLAH'ın Teâlâ'nın C.C., senin üzerinde gerçekleşmesine kesin hüküm verdiği kazalar müstesna) kazalardan korunacağı rivayeti vardır.

Safer ayının ilk ve son çarşamba gününün gecesinde, yani salı gecesi kılınacak namazdır;
(İSLÂM'da gece günden önce gelir. Yani Cuma günü, Perşembe Günü akşam ezanı okunduğunda giriyor)
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 17 Kevser Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 5 İhlâs Sûresi
3 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Felâk Sûresi
4 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 1 Nâs Sûresi

Safer ayının ilk ve son çarşamba günü, öğlen ve ikindi namazı arasında kılınacak namazdır;
1 Rekât : Fatiha'dan Sonra ; 11 İhlâs Sûresi
2 Rekât : Fatiha'dan Sonda; 11 İhlâs Sûresi
Bu namazdan sonra 100 kere "Yâ dâfia'l-belâyâ, idfâ anna'l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü'r-Râhimin, inneke alâ külli şey'in kadir" okunmalı ve dua edilmelidir.

Yine Korunmak için;
Ayet-el Kûrsi:
Evden çıkarken ve eve girerken Ayet-el Kûrsi okunmalıdır: Evden çıkarken okuyan her işinde muvaffak olur ve hayırlı işleri başarır. Evine gelince okursan iki Ayet-el Kûrsi arasındaki işlerin hayırlı olur ve fakirliğin önlenir. Bir kimse evinden çıkarken Ayet-el Kûrsi'yi okursa, Hakk Teâlâ yetmiş Meleğe emreder, o kimse evine gelinceye kadar ona dua ile istiğfar ederler.

Evden çıkarken üç kere: "BİSMİLLAHİ HASBİYALLAHİ LAİLAHE İLLA HÛ ALEYHİ TEVEKKELTÜ VE HÜVE RABBİL ARŞİL AZİYM" söylenmelidir.

Safer ayında her gün mutlaka 100 kere "LA HÂVLE VELÂ KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİYM" denilmelidir. Günde 100 kere söyleyenden, en hafifi fakirlik olmak üzere 70 çeşit bela, musibet kaldırılır.

Ayrıca yine safer ayında (ve her zaman) her gün mutlaka günde 100 kere salâvat getirmek lazımdır. salâvat çok bela ve musibetleri çevirir, dünya ve Ahirette kurtuluşuna sebep olur. En EFDÂL Salâvat'ı Şerife: "ELLAHÜMME sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me'lumatike ve bârik ve sellim"

ALLAH'u Teâlâ'yı devamlı zikretmek lazımdır. Zira ALLAH'u Teâlâ'yı zikretmek en büyük ibadettir, belaları musibetleri çevirir. En efdal zikir "LA İLAHE İLLALLAH" dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…