- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.321
gunaydın umud, paptya, melisela, Bilgemmm, hayatgunesim
bılgemm gıt gel bakalım yorulmazsın ınsallah fazla
günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum..hep böyle yazıyorum ama nedense kimse cevap vermiyor, hep askıda kalıyor selamlarım :)) sağlık olsun ne deyim, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum bugünlerde, saçma sapan bir sıkkınlık var içimde şu vize finallerden dolayı, bıktım yaartık nefret eder oldum okumaktan :)
Bu arada bişey duymuştum paylaşmayı unuttum, Kaan hocanın istanbula gitme durumu varmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..Umarım olmaz ya
herkese günaydın...
melisela sana da günaydın:)düz yatınca kan dolaşımı rahat olmuyormuş,yatma sen:)ama bazen bende solum hatta sağım tutulunca biraz düz yatıyorum mecbur.
LORKEM bende senin gibi yutkunmak istemiyorum,canım çok yanıyor...
dün gece ter içinde kaldım yine 3 kere üst baş değiştirdim...hatta o kadar çok döndüm ki,bebekten korktum...
suyum çokmuş gibi birde böyle su kaybetttim::)
KIZLAR şu ronyanın aktar amcası ne içiriyordu?
geçmiş olsun canımmm dikat et bende rahatsızdım iyleştirdim kendimi ilaç içmeden rabim başta şifa verdide mercimek çorbasının içine 2 diş sarımsak bi tabe sogan kes at içine 2 havuç kırmızı bibeber kara biber bide balık yagı ilacı içtim ve ayva yapragı çayı içindede tarcın vardı çok şükür atlattım dene istersennnGünaydıııııınnnnn canlaaaarrrrr...
Sana daha bir özel günaydın melisela:))))
(gerçi gitmişin ama((( )
bilgem inşallah hemencecik geçiverir bitkinliğin
sorunlar bitmiyo maalesef rabbim daha beterinden korusun
Edacım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim okul saatlerine denk geldiği için namazı kılamam belki ama
geceki namazı ve tesbihleri yapmaya çalışacağım inşallah
allah razı olsun..
masal gerçekten bahsettikleriini hiç duymamıştım daha neler öğreneceğiz ya rabbi..
ekintoscum ronyanın boğaz ağrısı ile ilgili olarak dediklerini diyorsan ben de not almıştım bugün eşime aldıracağım aktardan. söyleyeyim canım
kök zencefil, kök tarçın, havlıcan, ekinezya ve ıhlamur bu karışım kaynatıp içilecek ya da kaynar suda bekletilip demlenecek herhalde
kaynatmak pek iyi değil diyorlar
lorkeeemmm çook geçmiş olsun ben de çokkk hastayım
okula zor gittim bugün ama artık milletten de utanıyorum yine mi hasta oldun diyorlar rapor almak da istemiyorum
doktordan da utanır oldum:)))
ben de ronyanın karışımımnı içeceğim tek umudum o..
antibiyotik içmek istemiyorum((((
biliyorum adet olacağım ama iişte yine de kırmızıları görmeden içmek istemiyorum
ateşin yükselişe geçmiş ve hatta sabitlenmiş
inşalalh hastalıktan değildir kuzum hastalıktan olmuş olsa bile umarım hiç düşmezzzzz..
BAT ın cuma mı benimki de...
günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum..hep böyle yazıyorum ama nedense kimse cevap vermiyor, hep askıda kalıyor selamlarım :)) sağlık olsun ne deyim, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum bugünlerde, saçma sapan bir sıkkınlık var içimde şu vize finallerden dolayı, bıktım yaartık nefret eder oldum okumaktan :)
Bu arada bişey duymuştum paylaşmayı unuttum, Kaan hocanın istanbula gitme durumu varmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..Umarım olmaz ya
ayyy lorkem nasıl mutlu oldum selam vermişsin :)) sanırım alınganlığım üstümde bu günlerde :) sende Cumaya hediyeni alsan ne güzel olur, Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın inşAllah..o kadar isterimki anlatamam..
Dün yazmayı unuttum :))) Rüyamda EKİNTOS'u gördüm, habire bana sola yat deyip duruyordu :))) sanırım çok düz yatıyorum, sakıncası olurmu acaba düz yatmanın?
ekıntosum sana da gecmıs olsun ya senın durum daha zorherkese günaydın...
melisela sana da günaydın:)düz yatınca kan dolaşımı rahat olmuyormuş,yatma sen:)ama bazen bende solum hatta sağım tutulunca biraz düz yatıyorum mecbur.
LORKEM bende senin gibi yutkunmak istemiyorum,canım çok yanıyor...
dün gece ter içinde kaldım yine 3 kere üst baş değiştirdim...hatta o kadar çok döndüm ki,bebekten korktum...
suyum çokmuş gibi birde böyle su kaybetttim::)
KIZLAR şu ronyanın aktar amcası ne içiriyordu?
hayırlı sabahlar kızlar, güzel bi hafta diliyorum herkese...
arkadaşlar belki biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedim bugün hicri safer ayının başlangıcı... bu ayda bela ve müsibetlerin birinci kat semaya indiği ay. bu bela ve kazalardan korunmak için kılınan namaz var.. kılmak isteyenler için aşağıya kopyalıyorum...
muescim insallah canim güzel haberlerinizi bekliyorum
İyi geceler canlarım öptüm sizleri,
Bana müsade evi bir kolaçan ediyim anca yatarım.
Yarın eşimi ürolağa götürücez biraz heyecanlıyım,
İnşallah güzel sonuçlarla döneriz.
Doktor bakalım ne diyecek?
Yarın görüşmek üzere...
günaydin canim rabbim icine ferahlik, derslerindede muvaffakiyet versingünaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum..hep böyle yazıyorum ama nedense kimse cevap vermiyor, hep askıda kalıyor selamlarım :)) sağlık olsun ne deyim, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum bugünlerde, saçma sapan bir sıkkınlık var içimde şu vize finallerden dolayı, bıktım yaartık nefret eder oldum okumaktan :)
gunaydin tatlim. Güzel sonuclarla don insallahGunaydin kizlar.
Bugun hastaneye gidecegim tahlil sonuclarimi almaya.
Aksam iyi olursam gelirim.
Gorusmek uzere.
ayy hadi insallah lorkem 2011 in en buyuk hediyesini rabbim bagislasin sana insallahhayırlı sabahlar herkese
mısafırım gelecek hazırlık yapmam lazım
yutkunmak ıstemıyorum tek bademcıgım zonkluyo resmen
atesıme de yansıyo ama yıne de olcuyorum alıskanlık
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ılac ıcmıyorum ne yapayım ıcsem de hemen gecmeyecek ne de olsa
cuma gunu beklenmeyen gunum ve dogum gunum
2011 ı dogum gunumle mujdeyle kapatmayı nasıl ısterım
azra esra saolasınız kızlar
muesım ınsallah gorusmenız cok olumlu cok guzel gecer
moralle reglde kıstı atarsın ve 2012 nın ılk guzel haberını verenlerden olursun
ileriki aylarda sirtustu yatmak pek iyi değilmis canim ama surekli yatmiyorsan sorun olmaz sanirimayyy lorkem nasıl mutlu oldum selam vermişsin :)) sanırım alınganlığım üstümde bu günlerde :) sende Cumaya hediyeni alsan ne güzel olur, Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın inşAllah..o kadar isterimki anlatamam..
Dün yazmayı unuttum :))) Rüyamda EKİNTOS'u gördüm, habire bana sola yat deyip duruyordu :))) sanırım çok düz yatıyorum, sakıncası olurmu acaba düz yatmanın?
insalah güzel sonuclar alirsinis canim bende bu ay takip istiyorum hayirlisihayırlı sabahlar kızlar nasılsınız bugün kan vermeye gittim inş iki saate kadar sonuçları alacağım prolaktin için ve dr eşimin de değerlerine bakacak inş hayırlı sonuçlar çıkar ve bu ay takip yaptırabilirm nasip inş
allah razi olsun xedacimhayırlı sabahlar kızlar, güzel bi hafta diliyorum herkese...
arkadaşlar belki biliyosunuzdur ama hatırlatmak istedim bugün hicri safer ayının başlangıcı... bu ayda bela ve müsibetlerin birinci kat semaya indiği ay. bu bela ve kazalardan korunmak için kılınan namaz var.. kılmak isteyenler için aşağıya kopyalıyorum...
Bunca yükü sırtlanmaya hâlim yok,
Senden gayrı tutunacak dalım yok,
Bu Ummanda gezinmeye sal'ım yok,
Rahmeti bol Rabbim Sana sığındım.
Âzâd eyle, başımdaki belâdan,
Nâsip eyle, gönül açan cilâdan!
Rahmetine nâil eyle çileden,
Ne yana döndüysem yönüm kesildi!
Azmettim yürüdüm yolum kesildi!
Ayağım, kanadım, kolum kesildi,
Bir fırsat ver Rabbim Sen ki Kerîm'sin
Kullara darlıkta bolluk verirsin,
Sıkıştım, dardayım, elbet bilirsin;
Hem âcizim, hem mücrîmim, suçum çok!
Dertler bende, belâ bende, acım çok.
Çok yanıyor.. çok yanıyor içim çok;
Bu kulların beni benden aldılar,
'Baş' dediler belâlara saldılar,
Ben yürüdüm, gerilerde kaldılar;
Kime; 'Gül' dediysem, diken batırdı!
El uzattım, bana değen satırdı!
Bakmıyorlar; Gönül idi, hatırdı;
Bilmem böyle ben ne biçim hâl ettim!
Nâr'a vurdum, kendi kendim kül ettim.
Ozan İlo'm, zakkum aldım Gül ettim;
esilam Allah bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye inşallah tekrardan hamile kalırsın canımiyi geceler kızlar hepiniz beni merak etmişsiniz benim için dualar etmişsiz rabbim hepinizden razı olsun
ne yazıkkı melegimi cennette ugurladım tam 5 hftatadır ayrıyım melegimden rabbim benden daha çok sevdi aldı yanına
çok canım acıdı çooookkkkk ama kime hesap sorabilirdimki hayırlısı buymuş dedim 15 içimde ölü olarak taşımışım
hastanede 2.günün sonunda suni sancyla dogurdum ama biliyomusunuz teyzeleri melegim beni hiç üzmedi odadan dogumhaneye inene kadar
yavrum bezime düştü kürtaj olmaktan çok korkuyordum gerek bile kalmadı annesine kıyamadı
ve çok acıdırki ben kuzumu gördüm benim yanımda küçücük bir kavonaza koydular minicik elleri ayakları agzı burnu rabbim özenmiş bözenmiş yaratmıştı
aynı abisine benziyorduben bebegimi öle görünce potolojiye göndermek istemedim amcasının üzerine koymak istedim mezarı olsun dedim ama doktorun
ve eşimin ısrarıyla potojiye gitti sonuçç saglıklı bir kız çocugu doktorumun bana verdigi cevap demekki vucudun kabul etmemiş verecek bir cevabı olmayınca saçmaladı
5 gün hastanede yattım kansızlktan dolayı çkıtım elim boş eve geldim aradan bir kaç gün geçince gögüslerimden sütler gelmeye başladı ama benim emzirecek melegim yoktu
sinir krizleri geçirdim agladım sızladım yavaş yavaş toparlanmaya başladım mecburum gözümün içini gözleyen bir oglum vardı rabbim onun ömrünü uzun etsin benim ömrümüde alsın yavruma versin
iyi olucam rabbimin izniyle yılmıcam çünkü beni bekleyen 3 tane daha melegim var kendimi hazır hissetdigimde onları denicem benden bu kadar kızlar
bilgem senden çok özür diliyorum tranferin olmadan önce bu haberi verip seni üzmüşüm ben ne yaptıgımı bilmiyodumki hakkını helal et çok şükür melegin seninleymiş
ceylanım senin de gözün aydın olsun rabbim saglıklı sıhhatli 9 ay geçirip kucagınıza almayı nasip etsin
canım genelde hamılelerde hormonların etkılerıyel bu hassaslık olabılır bazen
bıde senın ustune sınav streslerın eklenınce cok normal
kafanı baska seylerle arasıra oyalayabılsen keske
ruyan hayır olsun bak ekıntos yazmıs azcık dıkkat etsen ıyı olur belkı de
operım senı sıkma canını
bu arada kaan hoca ıstanbula gelse bızım ıcın tabıkı ıyı olur nasıb bakalım bende bugun randevu ıcın arayacagım ınsallah
ekıntosum sana da gecmıs olsun ya senın durum daha zor
havlıcan zencefıl ve bısey koku daha dıyordu ronyam eskı mesajlara bakmak lazım
bı bakayım ben bulursam yazarım sana
cok sagol xeda hatırlattıgın ıyı oldu ben unuttum gıttı ayları
safer ayında bol sadaka cıkarmak lazım derler cunku dedıgın gıbı musıbnet bela cok olur
oncessınde vermek laaızm kı onunu kessın musıbetlerın
canim adam guzel yureklim
paylasimin icin cok tesekkurler canim RABBIM senden razi olsun..bilmedigimiz ne kadar cok sey var ogretenden RABBIM razi olsun..
iste ben bu topigi bu yuzden seviyorum her anlamda konusabiliyoruz sadece infertilite degil dertlerimiz problemlerimiz dini bilgiler paylasimlar hersey var burda...biz birbirimizi tanimasakda cok guzel bir dostluk var burda iyiki sizleri tanimisim RABBIM gonlunuzden gecen muradi sizlere nasip etsin..
ESILANUR canim yazdiklarini okudum cevap veremiyorum bile caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum canim sana ne yazsam ne soylesem acini hafifletmeyecek RABBIM minik melegini ahirette sana sefaatci eylesin bitanem...
AZRA MASAL VE YENI GELEN ARKADASLAR sizlere hosgeldin bile diyemedim kusura bakmayin HOSGELDINIZZZ....
CEYLANNN citir anne nasilsin nasil gidiyor...
BILGEMM bu halsizlikler gececek guzelim az kaldi...
LORKEM EKINTOSS sizlerede gecmis olsun hastalanmissiniz..
MERIMM senidemi uzduler uzerler canim hic acimazlar hic dusunmezler ellerindeki tek keskin sey dilleri onada sahip cikamazlar zaten...butun bunlar gecerde kalp kirginliklar bu nasil gecer bilmiyorum..
canım o senin güzelliğin inan paylaşmadan duramıyorum hani insan kardeşiyle paylaşırya aynen rabimin bildirdiğini bildiriyoruz. Bebişimizde olsun sevincimiz ve paylaşımız artsın inşallah
ESILANUR canim yazdiklarini okudum cevap veremiyorum bile caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum canim sana ne yazsam ne soylesem acini hafifletmeyecek RABBIM minik melegini ahirette sana sefaatci eylesin bitanem...
AZRA MASAL VE YENI GELEN ARKADASLAR sizlere hosgeldin bile diyemedim kusura bakmayin HOSGELDINIZZZ....
MERIMM senidemi uzduler uzerler canim hic acimazlar hic dusunmezler ellerindeki tek keskin sey dilleri onada sahip cikamazlar zaten...butun bunlar gecerde kalp kirginliklar bu nasil gecer bilmiyorum..
sorma umud esilaya bende hiç bişey diyemedim resmen kilitlendim rabbim yar ve yardımcısı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin.
valla umud ben iyiyim hatta gayet iyiyim eskiden içim bi farklı oluyo diyodum oda gitti hiç bişey hissetmiyorum
hissedersin bitanem o minik mucizenin icinde seninle oldugunu bilmek bile basli basina bir his zaten...
ilerleyen aylarda minicik ayaklariyla tekmecikler atacak annesine tabi sen yaglardan o minik tekmeler hissedersen iste o keyfi hissetmek icin tekrarini isteyeceksin hep....RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
benim kocisinde babalik hisleri artti galiba gece nobette ariyor bebek varmi die soruyo catlak bide goruntulu arama yapip bebekleri gostersene dio....bazen bebekleri anne yanindan alip kontrol icin yenidogana aliyoruz orda seviyorum opuyorum bide esime gosteriyorum goruntuluden canim askim RABBIM ona babalik duygusu yasamayi nasip etsin..o bunu gercekten hakediyor ben artik eskisi kadar etkilenmiyorum ama o galiba benden daha cok etkileniyor...bide bu aralar bence bizim tupe ihtiyacimiz yoktu biz birbirimizi goremiyoruz ondan olmadi diyo acaba kk okuyup bana yazdiklarinizimi okuyor
hosgeldın gokcenn sana da gecmıs olsunlorkeeemmm çook geçmiş olsun ben de çokkk hastayım
okula zor gittim bugün ama artık milletten de utanıyorum yine mi hasta oldun diyorlar rapor almak da istemiyorum
doktordan da utanır oldum:)))
ben de ronyanın karışımımnı içeceğim tek umudum o..
antibiyotik içmek istemiyorum((((
biliyorum adet olacağım ama iişte yine de kırmızıları görmeden içmek istemiyorum
ateşin yükselişe geçmiş ve hatta sabitlenmiş
inşalalh hastalıktan değildir kuzum hastalıktan olmuş olsa bile umarım hiç düşmezzzzz..
BAT ın cuma mı benimki de...
evet onuda denedım azraayy hadi insallah lorkem 2011 in en buyuk hediyesini rabbim bagislasin sana insallahadacayi gargarasini duymustum canım ben cok iyi geliyormus bogaza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?