Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Günaydıııııınnnnn canlaaaarrrrr...
Sana daha bir özel günaydın melisela:))))
(gerçi gitmişin ama((( )

bilgem inşallah hemencecik geçiverir bitkinliğin
sorunlar bitmiyo maalesef rabbim daha beterinden korusun

Edacım bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim okul saatlerine denk geldiği için namazı kılamam belki ama
geceki namazı ve tesbihleri yapmaya çalışacağım inşallah
allah razı olsun..

masal gerçekten bahsettikleriini hiç duymamıştım daha neler öğreneceğiz ya rabbi..

ekintoscum ronyanın boğaz ağrısı ile ilgili olarak dediklerini diyorsan ben de not almıştım bugün eşime aldıracağım aktardan. söyleyeyim canım
kök zencefil, kök tarçın, havlıcan, ekinezya ve ıhlamur bu karışım kaynatıp içilecek ya da kaynar suda bekletilip demlenecek herhalde
kaynatmak pek iyi değil diyorlar

lorkeeemmm çook geçmiş olsun ben de çokkk hastayım
okula zor gittim bugün ama artık milletten de utanıyorum yine mi hasta oldun diyorlar rapor almak da istemiyorum
doktordan da utanır oldum:)))
ben de ronyanın karışımımnı içeceğim tek umudum o..
antibiyotik içmek istemiyorum((((
biliyorum adet olacağım ama iişte yine de kırmızıları görmeden içmek istemiyorum
ateşin yükselişe geçmiş ve hatta sabitlenmiş
inşalalh hastalıktan değildir kuzum hastalıktan olmuş olsa bile umarım hiç düşmezzzzz..

BAT ın cuma mı benimki de...

gunaydın umud, paptya, melisela, Bilgemmm, hayatgunesim

bılgemm gıt gel bakalım yorulmazsın ınsallah fazla

herkese günaydın. kırılgan melisa sana ayrı günaydın ekintos hiç sorma bende gece 3 defa değiştim,burun tıkanıklığım var benimde aktar amcası ne verdi bilmiyorum ama tavuk suyuna çorbayı önermişti ben denedim işe yaradı ama daha tam anlamıyla geçmedi, melisa ben doktoruma sormuştum nasıl yatayım diye 32. haftaya kadar yüz üstü hariç herşekilde yatabilirsin, hatta tadını çıkar dedi 32.haftadan sonra sol yan yatışı öneriyoruz, ondan sonra bol bol soluna yatcan demişti.

zeynebim nişallah prolaktin iyi çıkar eşinin değerleri de iyidir umarım güzel haberler ver bize:))))

muescim eşini ikna etmişken inşallah güzel haberlerle gelirsiniz de moral olur ikinize de.:)))

geçmiş olsun canımmm dikat et bende rahatsızdım iyleştirdim kendimi ilaç içmeden rabim başta şifa verdide mercimek çorbasının içine 2 diş sarımsak bi tabe sogan kes at içine 2 havuç kırmızı bibeber kara biber bide balık yagı ilacı içtim ve ayva yapragı çayı içindede tarcın vardı çok şükür atlattım dene istersennn

Son düzenleme:

canım genelde hamılelerde hormonların etkılerıyel bu hassaslık olabılır bazen
bıde senın ustune sınav streslerın eklenınce cok normal
kafanı baska seylerle arasıra oyalayabılsen keske
ruyan hayır olsun bak ekıntos yazmıs azcık dıkkat etsen ıyı olur belkı de
operım senı sıkma canını

bu arada kaan hoca ıstanbula gelse bızım ıcın tabıkı ıyı olur nasıb bakalım bende bugun randevu ıcın arayacagım ınsallah
ekıntosum sana da gecmıs olsun ya senın durum daha zor

havlıcan zencefıl ve bısey koku daha dıyordu ronyam eskı mesajlara bakmak lazım
bı bakayım ben bulursam yazarım sana

cok sagol xeda hatırlattıgın ıyı oldu ben unuttum gıttı ayları
safer ayında bol sadaka cıkarmak lazım derler cunku dedıgın gıbı musıbnet bela cok olur
oncessınde vermek laaızm kı onunu kessın musıbetlerın

muescim insallah canim güzel haberlerinizi bekliyorum

günaydin canim rabbim icine ferahlik, derslerindede muvaffakiyet versin. Cok güzel bir haber getirdin tatlim bana insallah dogrudur yahuu co sevindim ben bu işe. Ankarada oturunlar bu işi sevmiyceklerdir ama gelin hocayi boluselim haftanan 2 gunu bizde 3 gunu sizde olsun

Gunaydin kizlar.
Bugun hastaneye gidecegim tahlil sonuclarimi almaya.
Aksam iyi olursam gelirim.
Gorusmek uzere.
gunaydin tatlim. Güzel sonuclarla don insallah

ayy hadi insallah lorkem 2011 in en buyuk hediyesini rabbim bagislasin sana insallah adacayi gargarasini duymustum canım ben cok iyi geliyormus bogaza

ileriki aylarda sirtustu yatmak pek iyi değilmis canim ama surekli yatmiyorsan sorun olmaz sanirim

insalah güzel sonuclar alirsinis canim bende bu ay takip istiyorum hayirlisi

allah razi olsun xedacim

Son düzenleme:
edacım teşekkür ederim dün ayva çayı yaptım kendime ama
yaprağı yoktu kendisi ile ıhlamuru kaynattım bugün yaprağını da aldırayım eşime..

ay ne yapacağımı şaşırdım valla..

esilam Allah bir daha yaşatmasın sana ve hiç kimseye inşallah tekrardan hamile kalırsın canım

bişi dgl canımmm tabiki EN GÜZELİ PAYLAŞMAK BENDE Bİ ARKADAŞDAN öğrendimmm

canim adam guzel yureklim
paylasimin icin cok tesekkurler canim RABBIM senden razi olsun..bilmedigimiz ne kadar cok sey var ogretenden RABBIM razi olsun..
iste ben bu topigi bu yuzden seviyorum her anlamda konusabiliyoruz sadece infertilite degil dertlerimiz problemlerimiz dini bilgiler paylasimlar hersey var burda...biz birbirimizi tanimasakda cok guzel bir dostluk var burda iyiki sizleri tanimisim RABBIM gonlunuzden gecen muradi sizlere nasip etsin..

kızlar benim göbegim gitgide çıkmaya başladı bunu eritmenin bi yolu yokmu kirli gibi ne giysem yukarı çıkıyorilaçlar şişiriyo diycem ama yok anacım hep yağğğ ginerada resmen ödem yapıyorrrr ayyy ya sabırrrr elim ayagım şişş ve bişey daha ilişkide agrım oluyorrr ilaçın faydası yok gibiiii kist erisee agrı olmazz

canım o senin güzelliğin inan paylaşmadan duramıyorum hani insan kardeşiyle paylaşırya aynen rabimin bildirdiğini bildiriyoruz. bebişimizde olsun sevincimiz ve paylaşımız artsın inşallah

ESILANUR canim yazdiklarini okudum cevap veremiyorum bile caninin nasil yandigini tahmin edebiliyorum canim sana ne yazsam ne soylesem acini hafifletmeyecek RABBIM minik melegini ahirette sana sefaatci eylesin bitanem...
AZRA MASAL VE YENI GELEN ARKADASLAR sizlere hosgeldin bile diyemedim kusura bakmayin HOSGELDINIZZZ....
CEYLANNN citir anne nasilsin nasil gidiyor...
BILGEMM bu halsizlikler gececek guzelim az kaldi...
LORKEM EKINTOSS sizlerede gecmis olsun hastalanmissiniz..
MERIMM senidemi uzduler uzerler canim hic acimazlar hic dusunmezler ellerindeki tek keskin sey dilleri onada sahip cikamazlar zaten...butun bunlar gecerde kalp kirginliklar bu nasil gecer bilmiyorum..

sorma umud esilaya bende hiç bişey diyemedim resmen kilitlendim rabbim yar ve yardımcısı olsun en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip etsin.
valla umud ben iyiyim hatta gayet iyiyim eskiden içim bi farklı oluyo diyodum oda gitti hiç bişey hissetmiyorum

Cok tesekkur ederim umudcum hosbuldum

sevgili ekintosumm ve gökçenimm
kızlar benimde dün gece boğazım feci yanıyordu
mucize çaydan yaptım şimdi iyiyim
tekrar yazayım kök zencefil, kök tarçın ve havlıcan bunları güzelce yıkayıp
2 bardak suya atıyorsunuz bunlar 5 dk. kaynıyor
sonra ıhlamur ve ekinezya koyuyorsunuz bir tane daha ot var gül yaprağına benziyor
ama adını hatırlayamıyorum :44: neyse bunlarıda koyup demlemeye bırakın
içmeden önce bir tatlı kaşığıda bal koyun süper oluyor
ben limonda sıkıyorum tatı gayet iyi oluyor
şifa olsunn hepinize birde tavuk suyu çorba doğal antibiyotik bol bol için

hissedersin bitanem o minik mucizenin icinde seninle oldugunu bilmek bile basli basina bir his zaten...
ilerleyen aylarda minicik ayaklariyla tekmecikler atacak annesine tabi sen yaglardan o minik tekmeler hissedersen iste o keyfi hissetmek icin tekrarini isteyeceksin hep....RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
benim kocisinde babalik hisleri artti galiba gece nobette ariyor bebek varmi die soruyo catlak bide goruntulu arama yapip bebekleri gostersene dio....bazen bebekleri anne yanindan alip kontrol icin yenidogana aliyoruz orda seviyorum opuyorum bide esime gosteriyorum goruntuluden canim askim RABBIM ona babalik duygusu yasamayi nasip etsin..o bunu gercekten hakediyor ben artik eskisi kadar etkilenmiyorum ama o galiba benden daha cok etkileniyor...bide bu aralar bence bizim tupe ihtiyacimiz yoktu biz birbirimizi goremiyoruz ondan olmadi diyo acaba kk okuyup bana yazdiklarinizimi okuyor

kız ben şey demek istemiştim bulantı falan hiç bişey yok bazen diyorumki yoksa hamile degilmiyim sonrada diyorum hamile olmasam regl olurdumkız delü hareketlerini hissetmeyecek kadarda yag degil her taramız
rabbim inşallah eşine babalıgı sanada anneligi tattrısın en kısa zamanda canım

hosgeldın gokcenn sana da gecmıs olsun
ben de de kok zencefıl yokta tazesı var sımdı onu lımonlu cay yapıp ıcecım bakalım
ınsallah cuma ıkımızde mujde verırız ne dıyeyım

ayy hadi insallah lorkem 2011 in en buyuk hediyesini rabbim bagislasin sana insallah adacayi gargarasini duymustum canım ben cok iyi geliyormus bogaza
evet onuda denedım azra
benım sanırım kronık oldu boıgaz enfeksıyonum artık sureklı tekrar edıyo malesef

saolasın umudum
duanızı beklıyoruz

ceylan kız
ses ver nasılsın bakalım
sen hamıle olduktan sonra bı olgunlastın bı duruldun gıbı gelıyo bana nedense
yazdıkların vs degıstı sankı tarzın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…