- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #105.341
[
insalah güzel sonuclar alirsinis canim bende bu ay takip istiyorum hayirlisi
zeynebim nişallah prolaktin iyi çıkar eşinin değerleri de iyidir umarım güzel haberler ver bize:))))
))
hayırlı sabahlar herkese
mısafırım gelecek hazırlık yapmam lazım
yutkunmak ıstemıyorum tek bademcıgım zonkluyo resmen
atesıme de yansıyo ama yıne de olcuyorum alıskanlık
33f447 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ılac ıcmıyorum ne yapayım ıcsem de hemen gecmeyecek ne de olsa
cuma gunu beklenmeyen gunum ve dogum gunum
2011 ı dogum gunumle mujdeyle kapatmayı nasıl ısterım
muesım ınsallah gorusmenız cok olumlu cok guzel gecer
moralle reglde kıstı atarsın ve 2012 nın ılk guzel haberını verenlerden olursun
kızlar bu arada bugun 13.30 da babam kemıklerınde kanser suphesıyle tarama ıcın bı cıhaza gırecek 2 saat falan suruyormus
sonucu hemen soyluyolarmı bılmıyourz ama nolur dua edermısınız ınsallah korktugumuz seyle karsılastırmaz tekrar Rabbım bızı
Kız dinlen azcık bebiş yorgun doğucak annesinin temposuna...günaydın kızlar, herkese iyi bir hafta diliyorum..hep böyle yazıyorum ama nedense kimse cevap vermiyor, hep askıda kalıyor selamlarım :)) sağlık olsun ne deyim, bende kendimi çok mutsuz hissediyorum bugünlerde, saçma sapan bir sıkkınlık var içimde şu vize finallerden dolayı, bıktım yaartık nefret eder oldum okumaktan :)
Bu arada bişey duymuştum paylaşmayı unuttum, Kaan hocanın istanbula gitme durumu varmış, ne kadar doğrudur bilmiyorum ama..Umarım olmaz ya
Sağol azracım teşekkür ederim...muescim insallah canim güzel haberlerinizi bekliyorum
hosgeldın gokcenn sana da gecmıs olsun
ben de de kok zencefıl yokta tazesı var sımdı onu lımonlu cay yapıp ıcecım bakalım
ınsallah cuma ıkımızde mujde verırız ne dıyeyım
evet onuda denedım azra
benım sanırım kronık oldu boıgaz enfeksıyonum artık sureklı tekrar edıyo malesef
saolasın umudum
duanızı beklıyoruz
ceylan kız ses ver nasılsın bakalım
sen hamıle olduktan sonra bı olgunlastın bı duruldun gıbı gelıyo bana nedense
yazdıkların vs degıstı sankı tarzın
cennetkokuklum hiç canını sıkma bu işler değere morfolojiye bakmıyo inanki rabbim ol dedimmmi oluyo sende biliyosun
bu arada güzel dilekleriniz için sağolun
umud senide öpüyorum şeker
lorke doğum gününde alsan mutlu haberi ne güzel olur
benimde 13 aralıktı sende yaysın o zaman
En hayirli zamanda eşiinin ve senin hasreti; mucizenize kavusursunuz insallah cnmhissedersin bitanem o minik mucizenin icinde seninle oldugunu bilmek bile basli basina bir his zaten...
ilerleyen aylarda minicik ayaklariyla tekmecikler atacak annesine tabi sen yaglardan o minik tekmeler hissedersen iste o keyfi hissetmek icin tekrarini isteyeceksin hep....RABBIM sagsalim kucagina almayi nasip etsin...
benim kocisinde babalik hisleri artti galiba gece nobette ariyor bebek varmi die soruyo catlak bide goruntulu arama yapip bebekleri gostersene dio....bazen bebekleri anne yanindan alip kontrol icin yenidogana aliyoruz orda seviyorum opuyorum bide esime gosteriyorum goruntuluden canim askim RABBIM ona babalik duygusu yasamayi nasip etsin..o bunu gercekten hakediyor ben artik eskisi kadar etkilenmiyorum ama o galiba benden daha cok etkileniyor...bide bu aralar bence bizim tupe ihtiyacimiz yoktu biz birbirimizi goremiyoruz ondan olmadi diyo acaba kk okuyup bana yazdiklarinizimi okuyor
lorkecim allah babacina hayirli uzun omerler nasip etsin insallah canım insallah sonuclari temiz cikicak dualarim sizinle canimkızlar bu arada bugun 13.30 da babam kemıklerınde kanser suphesıyle tarama ıcın bı cıhaza gırecek 2 saat falan suruyormus
sonucu hemen soyluyolarmı bılmıyourz ama nolur dua edermısınız ınsallah korktugumuz seyle karsılastırmaz tekrar Rabbım bızı
evet canim yarina aldim randevumu hastaligim bittiginden beri hep adet olcakmisim gibi hem belimde hem kasiklarimda surekli bir agri var kist olmasindan korkmaya basladim insallah kotu birsey cikmaz karsimaarkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun. azracım inş yaptırırsın takibini.
ben dr dan geldim arkadaşlar çok şükür prolaktini 47 den 3 e düşmüş. dr dostinex se 15 günde yarım alarak devm et dedi. bide klomen verdi yumurtalarım için ve pazartesi yumurtalık takibi için gel dedi. ama biraz moralim bozuldu çünkü eşimin değerleri hiç ii değilmiş ve aşılama hatta tüp bebeğe kadar gider dedi ve ben ve eşim bunların ikisini de istemiyoruz çünkü değerleri daha iyi olanların aşılama yada tüp de nee sonuçlar aldığını biliyorum az çok bizde bu ay preseed kullanacğız ve eşim daha önce de demiştim hacamat yaptırdı diye ben ona çok güveniyorum arkadaşlar inş eminim Rabbim o güzel günleri bize de yaşatacak.
iyiyim canım nasıl oluyum sen nasılsın
dahamı bi oturaklı oldum yani
agzı dualı nenelere döndüm dimi
lorkecim Rabbim babana acil şifalar versin inş sonuçlar iyi çıkar.
mericim Allah yardımcın oldun bu kadar sıkıntı arasında onun bunun konuşmaları ile uğraşmak yıpratıyor insanı
ekintosum suyun azalmışsa zemzem suyu iç zemzem suyu idrar yolu ile atılmadığından insanın vücudunda kalıyor ve hamilelere son aylarında zemzem içmeyi öneriyorlar hem şifa olur hem suyu olur inş Rabbim kavuştursun bebişine seni..
esilanurcm inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu Rabbim bizi bizden daha çok seviyo. Rabbim sabrının mükafatını versin inş seni oğluna, oğlunu sana bağışlasın...
hasta arkadaşlarıma da geçmişler olsun Allah şifa versin...............
ronya not aldım yazdıklarını.
bugün ıhlamur,narçiçeği kuşburnu kaynatığ içtim...bunu yarın deneyim bari.
lorkecim Allah korktuğunuzla karşılaştırmasın canım benim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?