Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bu arada bugun 13.30 da babam kemıklerınde kanser suphesıyle tarama ıcın bı cıhaza gırecek 2 saat falan suruyormus
sonucu hemen soyluyolarmı bılmıyourz ama nolur dua edermısınız ınsallah korktugumuz seyle karsılastırmaz tekrar Rabbım bızı

LORKECİĞİM inşallah korktukalarınızla karşılaşmazsınız
allah babanın ve sizlerin yardımcısı olsun afiyet versin

MELİSAAAAA selammmmmmm

merhaba bu arada kızlar
kaan hocadan cevap gelmiş
klomen endol birde com viteks demiş
endolu kullanıyoduk 2 aydır bişey dememyince bırakmıştık ne kadar kullanılıyoki acaba
hayırlısıyla bi gidebilsekte hocayı soru yağmuruna tutsam netleşse kafamdaki sorular ne güzel olur

[

insalah güzel sonuclar alirsinis canim bende bu ay takip istiyorum hayirlisi

zeynebim nişallah prolaktin iyi çıkar eşinin değerleri de iyidir umarım güzel haberler ver bize:))))
))

arkadaşlar iyi dilekleriniz için sağolun. azracım inş yaptırırsın takibini.
ben dr dan geldim arkadaşlar çok şükür prolaktini 47 den 3 e düşmüş. dr dostinex se 15 günde yarım alarak devm et dedi. bide klomen verdi yumurtalarım için ve pazartesi yumurtalık takibi için gel dedi. ama biraz moralim bozuldu çünkü eşimin değerleri hiç ii değilmiş ve aşılama hatta tüp bebeğe kadar gider dedi ve ben ve eşim bunların ikisini de istemiyoruz çünkü değerleri daha iyi olanların aşılama yada tüp de nee sonuçlar aldığını biliyorum az çok bizde bu ay preseed kullanacğız ve eşim daha önce de demiştim hacamat yaptırdı diye ben ona çok güveniyorum arkadaşlar inş eminim Rabbim o güzel günleri bize de yaşatacak.

Canım geçmiş olsun hasta hasta ne misafiri bu böyle
kıyamam sana
Hayırlısıyla 2011'i senin güzel haberinle kapatırız....
Babacığın da hayırlısıyla taramayı güzel şekilde atlatır ve sonucu temiz çıkar.

İnşallah Lorke'm görüşmemiz saat 5 te hayırlısı Rabbimden...

Kız dinlen azcık bebiş yorgun doğucak annesinin temposuna...
Şaka bir yana Rabbim kolaylık versin. Derslerinde muvaffakiyet nasip eylesin inşallah.....

muescim insallah canim güzel haberlerinizi bekliyorum
Sağol azracım teşekkür ederim...

lorkecim Rabbim babana acil şifalar versin inş sonuçlar iyi çıkar.

mericim Allah yardımcın oldun bu kadar sıkıntı arasında onun bunun konuşmaları ile uğraşmak yıpratıyor insanı

ekintosum suyun azalmışsa zemzem suyu iç zemzem suyu idrar yolu ile atılmadığından insanın vücudunda kalıyor ve hamilelere son aylarında zemzem içmeyi öneriyorlar hem şifa olur hem suyu olur inş Rabbim kavuştursun bebişine seni..

esilanurcm inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu Rabbim bizi bizden daha çok seviyo. Rabbim sabrının mükafatını versin inş seni oğluna, oğlunu sana bağışlasın...

hasta arkadaşlarıma da geçmişler olsun Allah şifa versin...............

cennetkokuklum hiç canını sıkma bu işler değere morfolojiye bakmıyo inanki rabbim ol dedimmmi oluyo sende biliyosun
bu arada güzel dilekleriniz için sağolun

umud senide öpüyorum şeker

lorke doğum gününde alsan mutlu haberi ne güzel olur
benimde 13 aralıktı sende yaysın o zaman

iyiyim canım nasıl oluyum sen nasılsın
dahamı bi oturaklı oldum yani
agzı dualı nenelere döndüm dimi

rica ederim cnm aynen doğru diyorsun dr a sinir oldum hemen aşılama tüp bebek diyorlar daha önümüzde bir sürü yol var eşime dedim ki bu ay inş hamiş kalırsam özellikle o dr a gidip al işte bak nasıl kalınıyormuş dicem Rabbim sen nasip et inş
insanların psikolojini düşünen yok ya tutmazsa artık benim prolaktin göklerden inmez sanırım

lorkem canım inşallah iyi sonuçlar alısınız babalar çok farklı ben babamı mart ayında kaybettim çok zor hala inanamıyorum rabbim senin babana uzun ömür versin

][/QUOTE] Kız dinlen azcık bebiş yorgun doğucak annesinin temposuna...
Şaka bir yana Rabbim kolaylık versin. Derslerinde muvaffakiyet nasip eylesin inşallah.....

Sağol azracım teşekkür ederim...[/QUOTE]

ayy muesim sorma, oda bende koşturuyoruz valla, ömrüm yollarda geçiyor korkuyom çocukta otobüste doğacak diye çok teşekkür ediyorum duan için tatlım..Sizinde tedaviniz hayırlı olsun geç kaldım kusura bakma söylemekte..

Lorkem canım inşAllah güzel sonuç alırsınız, çok geçmiş olsun..

Merim canım selammm, cevap gelmiş sonunda hocadan..

Son düzenleme:
En hayirli zamanda eşiinin ve senin hasreti; mucizenize kavusursunuz insallah cnm senin işinde bebeklerle cok haşir neşirsin galiba ne kadar sanslisin canim ben cok isterdim bebek hemsiresi olmayi

lorkecim allah babacina hayirli uzun omerler nasip etsin insallah canım insallah sonuclari temiz cikicak dualarim sizinle canim

evet canim yarina aldim randevumu hastaligim bittiginden beri hep adet olcakmisim gibi hem belimde hem kasiklarimda surekli bir agri var kist olmasindan korkmaya basladim insallah kotu birsey cikmaz karsima
proloktinin ne güzel dusmus canim bu cok güzell. Sen onlara bakma canim ticari bakiyorlar onlar biraz bu olaya rabbim ol desin yeterki preseed de kullanirsaniz sansiniz dahada articaktir insallah Hacamatin yararlarini cok yerde duydum bende dusunmuyor değilim aslinda:26:

iyiyim canım nasıl oluyum sen nasılsın
dahamı bi oturaklı oldum yani
agzı dualı nenelere döndüm dimi

kızlar hepinize teşekkür ediyorum..boğazım sabah ki gibi değil ama bütün eklem yerlerim sızlıyor..
su içmem lazım diye kalktım yoksa kalkacak halim yok...
zemzemi hiç duymamıştım cennet,eğer bulabilirsem içicem....zemzem idrar yolu ile atılmıyor mu ?
bu arada doktorlara bakma sen ,şimdiye kadar doktoru dinlesek sadece bu kadar hamiş olmazdı burda..moralini yüksek tut...

ronya not aldım yazdıklarını.
bugün ıhlamur,narçiçeği kuşburnu kaynatığ içtim...bunu yarın deneyim bari.

lorkecim Allah korktuğunuzla karşılaştırmasın canım benim..

Herkese merhaba sevgili arkadaşlarım, Nasılsınız ?

Bu aralar topiği ihmal ettim, çünkü hem yoğunum hemde psikolojik olarak pek iyi değildim. ama bugün daha iyiyim. Evet ceylancığım azracığım bugün doktora gittim. dosyam açıldı. benim tahlillerim çoğu yeni olduğu için tekrar tahlil istemedi. aslında rahim filmi 1,5 sene önce çektirmiştim, ama onuda istemedi. sadece tüp bebek yaptırdığıma dair rapor istedi. onud ayrın alacam inşalah. bir de simir testi tekrar istedi. muayene etti. yumurtan iyi dedi. Bende bir sorun görmeyince direk eşime kağıt yazdı. eşin androloji bölümüne gitsin. ordaki doktorlar değerlendirsin tekrar gel dedi. Yani başladık bakalım çok şükür. ben doaya oluşturmuştum kendime bütün tahlillerim kullandığım ilaçlar vs. bu çok iyi oldu. doktor takra istemedi bişey. sıra eşime randevu almada. ona göre yolumuza devam edecez bakalım. sizler nasılsınzı kızlar ? ceylancığım hamilelik nasıl gidiyor? azracığım kaan beyle randevunu hallettinmi ? Allah kalbinize göre versin. İnan hepiniz için çok dua ediyorum. Geçmişe bakamadım, lorkenin yazsını gördüm sadece. Canım inşallah babanın sonuçları iyi çıkar. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…